Шерлок - един различен сериал на BBC

• 28 057
  • 160
  •   1
Отговори
# 75
  • Once there was a Hushpuppy...
Да ви кажа, че ми остана последната серия на 3ти сезон. И, също така колко съм впечатлена от сериала отново. Стана ми любим Heart Eyes
Толкова приятен, такива хубави отношения, в същото време откритост, граничеща с грубост....невероятна смесица. Интересни и динамични истории, върха е сериала! Peace

Обаче, аз ли не разбрах за 4 ти сезон, превежда ли се, готов ли е? Thinking
Не го виждам по Замундата, да не би да е другаде...
Нямам търпение да започвам и него. Ако може на сезон да снимат по 10 серии щях да съм още по-доволна.
А, купих си и една книга "Домът на коприната",сигурно я знаете, дано да е интересна.

# 76
Обаче, аз ли не разбрах за 4 ти сезон, превежда ли се, готов ли е? Thinking
Не го виждам по Замундата, да не би да е другаде...
Нямам търпение да започвам и него. Ако може на сезон да снимат по 10 серии щях да съм още по-доволна.
А, купих си и една книга "Домът на коприната",сигурно я знаете, дано да е интересна.

Аха, след две години  Mr. Green Тази Коледа ще има един специален епизод, който вече е заснет. 4-ти сезон ще го снимат догодина, не се знае кога точно.

# 77
  • Once there was a Hushpuppy...

Аха, след две години  Mr. Green Тази Коледа ще има един специален епизод, който вече е заснет. 4-ти сезон ще го снимат догодина, не се знае кога точно.

Joy Joy Joy
Еее, аз защо си мислех, че имало 4, пък 5ти се снимал....къде отидох в бъдещето ooooh!
Много малко, много Tired
Ще чакаме Коледния с нетърпение тогава, а може и да си преговаряме старите серии Peace

# 78
  • Пловдив
И аз открих сериала наскоро. Много ми хареса и се записвам в темата да следя за новости   bouquet

# 79
Запис.

Сериала е един път! Скоро не бях гледала нещо толкова пристрастяващо.
Не съм чела правилата /признавам си/, имаме ли право да обсъждаме трейлъра за 4ти сезон?
Че имам една теорийка...  Laughing

# 80
Запис.

Сериала е един път! Скоро не бях гледала нещо толкова пристрастяващо.
Не съм чела правилата /признавам си/, имаме ли право да обсъждаме трейлъра за 4ти сезон?
Че имам една теорийка...  Laughing

Трейлър за 4-ти сезон?  newsm78

# 81
То може и да няма трейлър официален. Както и да е.
Че четвърти сезон ще се върти около незнайния трети брат е ясно.
Въпроса ми е смятате ли, че върпосния трети брат е бил Мориарти или ще има ново лице?  newsm78

# 82
Няма, да, те не са започнали да го снимат. Ако се върти около третия брат, се съмнявам да е Мориарти, много сапунено за такъв тип сериал. Ще вкарат някой нов с интересно минало, за да разберем "какво се е случило с другия". Отделно ще се занимават сигурно с Мориарти, ако изобщо това беше той накрая или е трик на някой нов злодей.

# 83
Според мен, М си е мъртъв. Просто някой го ползва като лице за идеята.

# 84
Чудесен!Довечера ще зареждам втори сезон,продукциите на ВВС са ми изключително интересни !!!

# 85
да си знаете Banished е яко.

# 86
  • срещу двата комина :)))
нова промо снимка от спешъл епизода  Heart Eyes Бащинството се отразява добре на Бени  Heart Eyes

# 87
Бащинството се отразява на всички /то си е супер бебе да те събуди, толкова са сладки!  newsm62 /.
Мартин Фрийман мноого ме изкефи в сериала, не съм знаела, че може да играе така този човек!

# 88
Трейлър! Ще излъчват специалния епизод в избрани кина по целия свят. Нас може и да не ни огрее, не ни огря с 50-годишнината на Доктора, но... 

# 89
  • срещу двата комина :)))
и клипче за Комик-кон  Joy

Общи условия

Активация на акаунт