Отговори
# 525
  • Варненска клюкарка
Кат няма полегнали,аз докарах един Гергин  Joy Joy Joy
Гошо дека одиш бре кажувай  ooooh! стига спА
Гошо хубавеца ... БЕШИ   Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

И ся е  Mr. Green е чак убавец, не ама  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
викаш хубавец ама не баш  Joy Joy Joy гледай гледай как е замижал на снимката не спи тва куче да знаете  Joy Joy Joy

Абе нещо напарцуцян ми се види и той, ша знайш  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
ми кЪ  Joy то детето от нас гледа  Joy Joy Joy даже той само от гледане се е напарцумял  Mr. Green Mr. Green

Добрютрууу wavey wavey wavey  Голям купон голямо нещо снощи е било Mr. Green

Умирам си от смях с тези коментари под снимката.....
Напарцуцян бил Joy Joy Joy...ей сега Зузка трябва да изпраска по тоз повод един анализ-монолог за развращаването на младото поколение

# 526
Ренку,спала не доспала ,ама ги разклати пак кандилата ooooh! Joy Joy Joy
Ели,аз не съм се наспала,ама алармата каза,че съм и ме прати на работа  ooooh!
Ама га рипа снощи  ни рИва  Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy И мойта аларма тъй вика Mr. Green

Кандилото с двете ръце и с двата крака го държим Laughing

Привет и на другите Hug Hug Hug

# 527
  • У дома :)
Джейн Hug Жанка Hug Пепи Hug Линко Hug Наде Hug Беллорче Hug Добро утро и на Вас и много усмихнат ден !!!
Диде Hug добро утро ,скивах те на балконЯ  Simple Smile

# 528
 smile3507 Добро утро и от мен. Hug Hug Hug Heart Eyes
Земам си тройна доза кайве   и Ренка  newsm78 ко стана с питките

# 529
smile3507 Добро утро и от мен. Hug Hug Hug Heart Eyes
Земам си тройна доза кайве   и Ренка  newsm78 ко стана с питките
HugВърни се да ги видиш Laughingмойте са подобни Laughing

# 530
  • Варненска клюкарка
......та ей на тая снимка ми е много сладък бонбон ,Йо ши ма извиняаш  Hug

И накрая Фемирррррррррр за лека нощ  txtloves txtloves txtloves

Да си изям сутрешния бой, ама на мен на първата снимка, пак ми се вижда някак изгърбен и изкривен, и в серията така. Онзи ден го коментирах и с онази червената тениска на сета, че не виждам вече онова напереното и изпънато като петле момче Rolling Eyes
 Пилатес- милатес, похабиха ми го значи, не ме кефи нещо вечИ Rolling Eyes

Другите снимки са от една много любима ми сценка. Как си я придърпа, все едно е малко дете, никъкъв зор не усетих или усилие от негова страна. Шекерчета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

пп Спи ви се а??? Mr. Green Така е то като не си знаете мярката и сте опразнили бидонитИ  нощеска hahaha

# 531
  • Някъде там
Здрастииии Благодарско за кафенцата  Hug Hug Hug Hug
Я да направим сутрешна визитация

Такаааа на лечение се подлагат
Зизунааа, Ирка, Улусойското слънце, Екстри и ти душицо си при Боцков Дианка , Вярче и тиии , Профи иии Елитуу

Така и за допълнение ви давам малко
Скрит текст:

Така снощните ва оправих  Mr. Green

А сега Добро утро на свежарките 

Белорче  Hug Наденце  Hug  Линко  Hug Джейн  Hug Жани  Hug Рени  Hug Пепи  Hug Павлинче  Hug Дании  Hug Дебода Hug

# 532
  • У Диспансера ...♥♥♥
Белорче,какво ще си  изядеш,аз даже и по-грубо с изказвам,пълен охлюв бих казала даже  ooooh!
Скрит текст:
Joy Joy Joy

# 533
Айде новия химн да са събудите Party

http://www.youtube.com/watch?v=qTVebcmDv_o

Капризче Hug Joy Joy разпредели ги набързо Laughing

# 534
  • У Диспансера ...♥♥♥
Капризче Hug Hug,що и Проф си я турнала за лечение,тя милата беше толкова кротко  Joy Joy Joy И Ренку,що не я виждам,тя даже и питки се разправи по първи петли  Naughty

# 535
Скрит текст:
......та ей на тая снимка ми е много сладък бонбон ,Йо ши ма извиняаш  Hug

И накрая Фемирррррррррр за лека нощ  txtloves txtloves txtloves

Да си изям сутрешния бой, ама на мен на първата снимка, пак ми се вижда някак изгърбен и изкривен, и в серията така. Онзи ден го коментирах и с онази червената тениска на сета, че не виждам вече онова напереното и изпънато като петле момче Rolling Eyes
 Пилатес- милатес, похабиха ми го значи, не ме кефи нещо вечИ Rolling Eyes

Другите снимки са от една много любима ми сценка. Как си я придърпа, все едно е малко дете, никъкъв зор не усетих или усилие от негова страна. Шекерчета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

пп Спи ви се а??? Mr. Green Така е то като не си знаете мярката и сте опразнили бидонитИ  нощеска hahaha[/quote]
 hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Бел,  Hug, как няма зор, той толко срамежлив, особено на сцените с целувките  Joy Joy Joy

Капризче,  Joy Joy Joy Joy, много хубаво си ги подредила, Зиз да ги качи на 1 стр да са срамуват /това беше цитат  hahaha/  Joy Joy Joy Joy

# 536
  animal037   много ми хубаво с вас, а сега изчезвам че тръстиката ме зове но ше си фъргам очото тук.

Пожелавам  прекрасен и усмихнат ден  Hug Hug Hug Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18
ФЕМИР ФОРЕВЪР. ФЕМИР ФОРЕВЪР ФЕМИР ФОРЕВЪР

# 537
  • У дома :)
Femir Forever txtloves and Ever  txtloves they will be  together txtloves txtloves txtloves
 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Така ли е точно на английски не знам ,ама се разбира кво искам да кажа  Joy Joy Joy Joy Joy

# 538
Диди,  Hug и на другите дето сме на тръстиката, лека работа!

За Диди, никой да не бара/ за Пепи най-вече  Joy/

Скрит текст:

# 539
  • Някъде там
Капризче Hug Hug,що и Проф си я турнала за лечение,тя милата беше толкова кротко  Joy Joy Joy И Ренку,що не я виждам,тя даже и питки се разправи по първи петли  Naughty

Рении Верно ли е душата ???? #Silly И ти ли при Боцковвв   Thinking

Профиту Я мернах към 3 сабахлян що ни спи  Whistling

Джейн Направо трябва са турнат на първа страница хубо да са  знаят лудите  Joy Joy Joy , т.е. от балконя да ги знаят  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт