Предстои ми инсеминация - тема 15

• 36 886
  • 691
  •   1
Отговори
# 330
Пипи, точно така! Аз вчера имах тренировка по аеробика именно с мисълта да се спука единствения фоликул вдясно.
Пробождането и леката болка го имах и аз, така че сигурно се е спукал твоя!!! newsm74

# 331
  • София

Hug Hug :hug:KYKostova Hug Hug Hugимай вяра мила и ти ще успееш

Момичета май има доста за стискане на палчета успех на всички  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Аз днес ходих при док и се разбрахме да продължим  от следващия цикъл с инжекции и хапчета и малко се обнадеждих само се моля да ми дойде цикъла навреме и да започнем от началото на декември   Hug Praynig Hug

# 332
  • Пловдив
Кремонка, ще стискаме палци!  Peace

А иначе май само аз останах, дето "не съм си минала от реда"  Simple Smile Утре е моят голям ден и нямам търпение! Цял ден ме боде вляво, но аз по принцип по време на стимулацията от самото начало съм с такива пробождащи болки...така че не мога да разбера кога се пука фоликула...
Надявам се всичко да мине добре утре и да е бил готов фоликула и да се е спукал.....и събота и неделя да си почивам...ох, дано третият път ми е за щастие! Praynig Стискайте палци!

Много целувки на всички и ще пиша как е минало.   bouquet Heart Eyes

# 333
  • Ст. Загора
Кремонка, ще стискаме палци!  Peace

А иначе май само аз останах, дето "не съм си минала от реда"  Simple Smile Утре е моят голям ден и нямам търпение! Цял ден ме боде вляво, но аз по принцип по време на стимулацията от самото начало съм с такива пробождащи болки...така че не мога да разбера кога се пука фоликула...
Надявам се всичко да мине добре утре и да е бил готов фоликула и да се е спукал.....и събота и неделя да си почивам...ох, дано третият път ми е за щастие! Praynig Стискайте палци!

Много целувки на всички и ще пиша как е минало.   bouquet Heart Eyes

naskomimi,  стискам ти палци Peace И аз съм утре, хайде да ни е на късмет деня Praynig

# 334
naskomimi,CapricornS, стискам ви палци и дано утре е вашият ден!

Hug Hug Hug

# 335
  • София
 успех момичета!
KYKostova,съжалявам за развоя на нещата- дано това е последен неуспех.
аз съм вече 5ти ден след процедурата а ми се струва половин месец... не знам как ще устискам до 26ти... сега и киселини ми се появиха и направо откачам с този дуфастон и ефектите му..ама пусто трябма да търпим...а  си мислех,че пъпките по време на стимулацията са гадни Mr. Green   надявам се поне уикенда да де изниже бързо-замислили сме го мързелив маратон пред плейстейшъна,че така най не се усеща времето;-)

# 336
  • Пазарджик
Кремонка дано декември да е твоя месец  Hug
Naskomimi , CapricornS стискам ви палци момичета и скоро да имате добри новини  babydust7 babydust7 babydust7

И аз утре съм на преглед да видим гадни фоликул дали ще се е спукал или този месец няма да е нашия.И днес правих малко упражнения и след малко почвам и с коремни  Peace

Dandelionwine аз предния път гледах да съм си запълнила времето на макс и така не усетих как мина,

# 337
  • София
Пипи,при мен коремните прси свършиха чудна работа:-)и по скоро тези,при които вдигаш и крааката от пода плътно долепени един до друг,че при нормалните повече мускулите над стомаха се напрягат,а с тези долната група:-) а докторът каза и по хард секс,ама ако утре ще правите процедурата,@ трябва пък въздържание..това може за след това да го запазите;-)  иначе при мен... запълнено е времето-на работа лудница,ама току се присетя и се разконцентрирам:-D

# 338
  • София
KYKostova, тази новина много ме натъжи..
Аз отдавна не си позволявам да пиша в тази тема, но  този път просто неиздържах..Искам само да ти дам една голяма прегръдка и да ти пожелая да не губиш кураж..наистина не ми стигат думите ...

Успех момичета!! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 339
  • Пловдив
Добро утро, момичета!
Сън не съм спала, защото много се вълнувам!  Confused
Моето фоликулче май не се е спукало, защото трябваше да ми скочи днес температурата, на нищо...ще се надявам да се спука именно днес, а ще му помогна с коремни преси сутринта преди процедурата  Sad
Благодаря за подкрепата на всички!   bouquet
Капри, ще се моля и за теб и това наистина да е НАШИЯ ДЕН!
Целувки за хубаво събуждане от мен!
Heart Eyes

# 340
  • Ст. Загора
Добро утро, момичета!
Сън не съм спала, защото много се вълнувам!  Confused
Моето фоликулче май не се е спукало, защото трябваше да ми скочи днес температурата, на нищо...ще се надявам да се спука именно днес, а ще му помогна с коремни преси сутринта преди процедурата  Sad
Благодаря за подкрепата на всички!   bouquet
Капри, ще се моля и за теб и това наистина да е НАШИЯ ДЕН!
Целувки за хубаво събуждане от мен!
Heart Eyes
Naskomimi, ще се спука фоликулчето, не го мисли. Hug
И аз се моля, УСПЕХ!

Пипи, Севи, Кремонче, Данди, благодаря ви и хубав ден!  bouquet

# 341
Хайде, момичета...горе главите!  Heart Eyes

Днес си е вашия ден! Успех от мен!
Стискам ви палци!
 newsm10 newsm10 newsm10

# 342
  • София
късмет!!и да вземем да опразним темата;-)

# 343
  • Пазарджик
Е на мен днес май не ми е ден а и месец също.Фоликула не се е спукал и нямаме шанс този месец.Спука се само един 13 мм което не е много добър рядултат.Сега ми остава само да се моля да ми дойде по рано че да се вместя в графика на клиниката че те от 20 декември са в отпуск, и да успеем да направим поне още едно инсе.
На всички останали късмет.

# 344
naskomimi,CapricornS, момичета стискам палци за перфектни фоликули, които да се превърнат в гукащ коледен подарък  Heart Eyes
Kremonka, дано декември да е твоя месец! Стисс всички палции!!!  Hug Praynig

Моята стимулация започва от днес. На преглед съм чак на 28ми. Да видим какви яйца ще измътя  Crazy  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт