Предстои ми инсеминация - тема 15

• 36 898
  • 691
  •   1
Отговори
# 315
KYKostova, прегръщам те!

# 316
  • Пазарджик
Костовче  Hug Hug Hug Много съжалявам. Не спирай да вярваш и да се бориш. Предръщам те силно. Cry Cry Cry

И аз май се отчаях днес фоликула не се спукал е все пак направихме реинсе но прогнозите не са добри. Rolling Eyes май и този месец не е нашия.

# 317
пипи не се притеснявай,че не се е  спукал фоликула те сперматозоидите еди път попаднали в тръбите имат преживяемост от 2-3 дни и си чакат яицеклетката знаеш ли аз когато правих инсе февруари месец ми сложиха прегнила и един мерионал и същия ден ми беше инсеминацията на не спукани на следващия ре инсе пак не спукани и си забременях имах успешна инсеминация и тежка и неуспешна бременост до 17 г.с така че успех стискам палци и надежда винаги има.

# 318
Sad Sick  Момичета , аз само минавам да кажа че загубих и това бебче.

Пожелавам наслука на всички момичета и им желая сбъднати мечти  Hug Praynig  bouquet
Е, неееееее  newsm61
Костовче, силно те прегръщам  Hug

# 319
  • Пловдив
Костовче....нямам думи, мила...не знам какво да ти кажа и знам, че не мога да ти помогна.....Мога само да те прегърна силно, макар и виртуално и да ти дам моралната си подкрепа.  Hug Много ми е болно!  Cry Много, много те прегръщам, мила! Бъди силна и ВЯРВАЙ, че ще успееш и ще се пребориш въпреки всичко! Целувам те и ти желая бързо възстановяване и с пълни сили напред!  Hug Hug Hug

Пипи, не се отчайвай! Както ти е писала Жоцка, нищо не се знае...понякога на най-прекрасния фоликул, спермограма и лигавица не се получава, а при лоши показатели става...така че нищо не се знае и нали знаеш - точно когато не го очакваш! Макар, че ние винаги се надяваме и ти пожелавам да не спираш да се надяваш! Настрой се позитивно и вярвай, че е станало! Ще се моля!  Praynig Hug Praynig

Е, не че аз съм на по-добър хал, ама... Confused След такава тежка артилерия като този месец с по два-три мерионала на ден, не можах да направя по-голям фоликул. Предния месец само от клостила на 9-ти ден беше 18 мм и на 22-23 ми биха прегнила, а сега...Днес на 15-ти ден е едва 18.8....сигурно проблемът е в по-голямата бройка, че имам 3 от едната страна и 2 от другата и всичките растат.......докторът ми каза, че е готов този, в който ще се целим  Simple Smile, биха ми прегнила и в петък с песен в Селена. Дано този път е моят, въпреки трудното начало и притесненията ми...дано пък когато не се надяваме....знам ли....

Севи, а при теб как мина? Нищо не писа...Стискам палци всичко да е минало прекрасно и най-вече ти желая най-прекрасния положителен резултат!  Hug

Много целувки на всички за хубава и спокойна вечер от мен!
bouquet

# 320
naskomimi    с колко единици мерионал те стимулират

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 20:09 от жоцка

# 321
  • Ст. Загора
Sad Sick  Момичета , аз само минавам да кажа че загубих и това бебче.

Пожелавам наслука на всички момичета и им желая сбъднати мечти  Hug Praynig  bouquet
Костовче, много ти съчувствам в тази  дълбока мъка! И твоята мечта ще се сбъдне, не се отказвай! Пожелавам ти го от сърце!

# 322
  • Ст. Загора
Костовче  Hug Hug Hug Много съжалявам. Не спирай да вярваш и да се бориш. Предръщам те силно. Cry Cry Cry

И аз май се отчаях днес фоликула не се спукал е все пак направихме реинсе но прогнозите не са добри. Rolling Eyes май и този месец не е нашия.

Пипи, не се настройвай предварително!  Може пък да е твоят месец, силно ти стскам палци!!!

# 323
  • Пловдив
naskomimi    с колко единици мерионал те стимулират
Този път с по 150 - 2х75, предния месец само от клостил, а по-предния с по един мерионал от 75 на ден...Сега ми се видя тежка артилерия, но сигурно е от повечето фоликули...

# 324
Здравейте, момичета!   bouquet Приемате ли нови попълнения???  Blush

# 325
  • Ст. Загора
Здравейте, момичета!   bouquet Приемате ли нови попълнения???  Blush
Колкото повече, толкова по-добре Simple Smile Добре дошла  bouquet

# 326
CapricornS, благодаря ти!  Hug
Пожелавам на всички момичета скоро гордо да пъчат пупи!  Heart Eyes

Малко за мен - предстои ми първа стимулирана инсеминация в клиника Малинов. По думите на д-р Калчев, някъде в първите 5 дни на декември ще бъде!  Praynig

# 327
  • Ст. Загора
CapricornS, благодаря ти!  Hug
Пожелавам на всички момичета скоро гордо да пъчат пупи!  Heart Eyes

Малко за мен - предстои ми първа стимулирана инсеминация в клиника Малинов. По думите на д-р Калчев, някъде в първите 5 дни на декември ще бъде!  Praynig
И намен ми предстои първа стимулирана /втора поред/ инсеминация, в клиника Надежда, в петък започваме, да си пожелаемуспех на всички ни! Hug

# 328

Здравейте, момичета!   bouquet
Костовче, много съжалявам...знам какво ти е на душичката, преди по-малко от година преживях същото! Сега дай воля на емоциите си, а после бъди силна, решителна и не губи надежда!  Hug

Пипи, не отписвай опита! Шанса го има. Човечетата имат преживяемост до 3 дни. fertilization

naskomimi, успех в петък! Всичко ще е наред! Hug
CapricornS успех и на теб! Скоро с добри новини!  Wink

Pisan@, добра дошла! welcome

При мен инсето мина много добре - фоликула се беше спукал и няма да се налага РЕинсе в петък. От утре трябва да поставям Утрогестан свещички...и започва чакането. Дано бъда спокойна и търпелива (каквато изобщо не съм). ku-ku
Прегръщам ви всички и ви желая пред Коледни чудеса! Praynig Hug

# 329
  • Пазарджик
Жоцка мерси за съвета  Hug

Naskomimi  пожелавам ти много успех в петък и заедно ще си чакаме резултата.

CapricornS стискам ти палци и да направиш едни чудни фоликули  Peace

Pisan@ Приемаме нови но само за кратко  Hug Пожелавам ти скоро да пишеш е някоя др тема Peace

Sevianas много ти благодаря за подкрепата.Пожелавам ти успех и само хубави новини  Peace

Понеже на мен док. ми каза днес да имам малко повече физическа активност и сега направо съм скапана. То не бяха коремни , то не беше ходене , скачане , тичане.... По едно време имах силна болка в дясно където е фоликула и се надявам да се е спукал. Утре продължавам и така до петък. Ще отида да ме види пак и да видим дали се е спукал и дали да очакваме нещо или да планираме др месец. Въпреки че мъжо има надежда в един 13 мм фоликул който се спука.

Общи условия

Активация на акаунт