Предстои ми инсеминация - тема 15

• 36 901
  • 691
  •   1
Отговори
# 300
naskomimi, наистина това е нашата седмица...Дано е успешна за всички! Hug Hug Hug

# 301
  • Пазарджик
Севи ами ние с теб ще се видим в сряда. И аз съм в Токуда в сряда от 8 часа съм записана.

Нас стискам ти палци ще видиш че всичко ще мине. Напрежението е голямо освен това че чакаш непрекъснато някакъв резултат(било то за фоликул или тест) а и от др страна тези финанси  ooooh! и на нас са ни много болна тема и все се притеснявам дали ще съберем.

Дано този месец да е нашия и всички да получим най-хубавия подарък за Коледа  Hug Hug Hug

# 302
  • Варна
Момичета, бихте ли споделили колко лв излиза една инсеминация, с всичко,самата процедура, стимулации? На нас също ни е болна тема,и бих искала да чуя сума,която разбира се,е строго индивидуална за всеки,но все пак да се настроя някак,и съответно да си направим някакъв финансов план. Благодаря ви, скоро и аз ще пиша, засега само ви чета, предстои ми хистероскопия, едно лечение, и живот и здраве, 2014 стартираме първа инсеминация,силно се надявам и последна .
 Hug Hug Hug Hug

# 303
  • Пазарджик
Здравей raTedinka  Hug Hug Hug пожелавам ти успех с хистерото и с лечението и дано всичко да е ок. Колкото до това колко пари ще ти трябват- много зависи при кой док. ще ходиш и какви изследвания ще ти трябват. Иначе самата процедура струва 430 лв. почти на всякъде , мен ме стимулират с Клостил бегит който е около 15-20 лв. Зависи от случея някой момичета приемат и др медикаменти. Изисква се задължително Хив , Васерман , Хепатит В и C ( аз тази си ги правих в безплатната лаборатория за изследване можеш да попиташ в местното РИОКОЗ та те ми излезнаха без пари). Микробиология на теб и на мъжа по около 25-30 лв на човек. Спермограма - 80-100 лв. в зависимост къде ще я правите. И около 6-7 хормона който са по 15 - 20 лв всеки или ако имаш позната гинеколожка може да ти изпише също по каса. То може би едно 1000- 1500 лв. за първата трябва да имаш. Но всичко е строго индивидуално много зависи док. какви изследвания ще ти изиска.
Успех  Peace

# 304
  • Варна
Здравей raTedinka  Hug Hug Hug пожелавам ти успех с хистерото и с лечението и дано всичко да е ок. Колкото до това колко пари ще ти трябват- много зависи при кой док. ще ходиш и какви изследвания ще ти трябват. Иначе самата процедура струва 430 лв. почти на всякъде , мен ме стимулират с Клостил бегит който е около 15-20 лв. Зависи от случея някой момичета приемат и др медикаменти. Изисква се задължително Хив , Васерман , Хепатит В и C ( аз тази си ги правих в безплатната лаборатория за изследване можеш да попиташ в местното РИОКОЗ та те ми излезнаха без пари). Микробиология на теб и на мъжа по около 25-30 лв на човек. Спермограма - 80-100 лв. в зависимост къде ще я правите. И около 6-7 хормона който са по 15 - 20 лв всеки или ако имаш позната гинеколожка може да ти изпише също по каса. То може би едно 1000- 1500 лв. за първата трябва да имаш. Но всичко е строго индивидуално много зависи док. какви изследвания ще ти изиска.
Успех  Peace

Hug Hug Благодаря ти, ние изследвания,спермограма ,хормони,имаме,само те ни излезнаха около 1000лв. Но този път пускахме имунологични,хормонални,всичко. Сега вече, след хистерото, предстои самата процедура. Нашия доктор много настоява всичко да е в тяхната лаборатория,но ..за Хив,Васерман, Хепатит ..ще настоявам, ще кажа,че сме зле финансово,а ако правим няколко инсе-та... newsm78
Тези изследвания къде трябва да питам за безплатни? в смисъл да казвам ли,че е за инсеминация ,или? Ние сме пускали такива, преди сватбата, тогава ги пускахме в една лаборатория,платени.
Много ти благодаря, за съветите.  Hug  bouquet

# 305
Момичета, бихте ли споделили колко лв излиза една инсеминация, с всичко,самата процедура, стимулации? На нас също ни е болна тема,и бих искала да чуя сума,която разбира се,е строго индивидуална за всеки,но все пак да се настроя някак,и съответно да си направим някакъв финансов план. Благодаря ви, скоро и аз ще пиша, засега само ви чета, предстои ми хистероскопия, едно лечение, и живот и здраве, 2014 стартираме първа инсеминация,силно се надявам и последна .
 Hug Hug Hug Hug
              процедурата се оскъпява от стимулацията ако е с тежката артилерия мерионал,меногон и др инжекции дано ти изпишат по лека и зависи дали пътуваш до клиниката тогава са пътни нощувки храна не си прави финансов план а се настрои позитивно и на мен сметките не ми излязоха мислех за 1000лв а стъпихме на 2000лв само мерионала ми беше 850лв е аз съм с тежка стимулация за съжаление финансите са проблем за почти всички ни такава ни е държавата и оправията желая ти успех  пипи,севи и на всички в очакване стискам палци   bouquet  bouquet

# 306
  • София
момичета,имате ли проблеми със силно болезнени гърди след инсеминацията? не знам дали е от петъчният прегнил или от дуфастона,но ме скъсват от два дни,като днес е по-гадно от вчера..може би дуфастонът нещо ме бъгва,та приемам всякакви съвети за облекчаване на болката:-)

# 307
  • Пазарджик
raTedinka Давам ти линк със списък с центровете. Ние казахме че е за инсеминация и искахме да ни впишат имената защото иначе са анонимни. Нямахме никакъв проблем и не са ни искали пари. Само си предвиди че ги бавят около 10 дни резултатите.

http://www.aidsbg.info/articleDisplay.aspx?aid=73

# 308
Севи ами ние с теб ще се видим в сряда. И аз съм в Токуда в сряда от 8 часа съм записана.

Нас стискам ти палци ще видиш че всичко ще мине. Напрежението е голямо освен това че чакаш непрекъснато някакъв резултат(било то за фоликул или тест) а и от др страна тези финанси  ooooh! и на нас са ни много болна тема и все се притеснявам дали ще съберем.

Дано този месец да е нашия и всички да получим най-хубавия подарък за Коледа  Hug Hug Hug

Пипи, ние сме утре от 9 ч. Simple Smile
Още веднъж желая късмет на всички! Hug Hug Hug

# 309
  • Ст. Загора
Севи, Пипи, успех днес! Hug
Данди, и мен ме боляха много гърдите и на 5-6 ден след инсето започнаха да намаляват болките. Май нищо не можеш да направиш..освен да си казваш, че ще е за хубаво Simple Smile Стискам ти палци thumbsup

# 310
  • София
не минава пустото време... това ще са най-дългите 10 дни в жшвота ми..даже преди сватбата не бях толкова нетърпелива.... най-ужасното е,че дуфастонът пледизвиква все едни такива състояния...болезнени гърди,температура...и ту си казвам няма как да не е станало,ту че всичко и заради лекарствата... да не говорим  че изобщо не мога да се съсредоточа в офиса

# 311
 Sad Sick  Момичета , аз само минавам да кажа че загубих и това бебче.

Пожелавам наслука на всички момичета и им желая сбъднати мечти  Hug Praynig  bouquet

# 312
Кистовче, съжалявам за случилото се! Някакви генетични изследвания правиха ли ти преди процедурата?

# 313
костова съжалявам не спирай да вярваш....и аз съм преживяла тази мъка но вярвам,че ще успеем...

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 15:20 от жоцка

# 314
  • Варна
raTedinka Давам ти линк със списък с центровете. Ние казахме че е за инсеминация и искахме да ни впишат имената защото иначе са анонимни. Нямахме никакъв проблем и не са ни искали пари. Само си предвиди че ги бавят около 10 дни резултатите.

http://www.aidsbg.info/articleDisplay.aspx?aid=73

Благодаря ти от сърце,много си мила!  Hug

Kostova, съжалявам много ! Каквото и да кажем... Sad    Hug  Сигурна съм,че ще се получи, някой ден !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт