Предстои ми инсеминация - тема 15

• 36 886
  • 691
  •   1
Отговори
# 360
  • София
CapricornS ,как върви с Менопура? аз също бях с него и на 1та инжекция бая ми трепереха ръцете,но после ще станеш експерт- на 3я ден ще си ги слагаш по-безболезнено и от мед.сестра;-) и тледай да ги биеш на местенце с повечко сланинка,ако си имаш;-) аз за първи път бях доволна от излишните килца покрай тези инжекции:-D

# 361
Момичета, имам питане. Днес ми е четвърти ден от стимулацията с Летрозол, като приема ми е 2х1 т., а нямам абсолютно никакви болки или неразположения...
Трябва ли да се притеснявам, че не реагирам на стимулацията или просто има жени, които не ги усещат???
Извинявайте за глупавите въпроси, но няма кой да питам, а ми е свито под лъжичката, че може нещо да се обарка!  Confused

CapricornS, как си? Справи ли се с инжекциите?
Bonbolini, успех днес!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Да кажеш после как е минало!  Hug

# 362
  • София
 Pisan@ не се притеснявай при всеки е индивидуално . Аз лично не усещам нищо при стимулация нито с Летрозола нито с Фемара е то и ефект нямаше от тях но дано на теб ти помогне и да направиш най-хубавите фоликули  Hug Hug Hug

# 363
Здравейте момичета, мина ми прегледът - продължавам с 2 фоликула - по един в двата яйчника - 16 мм и 15,6 мм, лигавицата, Слава Богу, е нарастнала - 8,6 мм тип S1. Такааа, сега следващата стъпка е в сряда - Прегнил и според Доки - в петък - инсето.
Аз обаче отново съм притеснена, защото тогава ще съм 17-ти ден от цикъла /Моята овулация е обикновено на 15-ти ден, доказана с УЗ/  Shocked Не е ли късно за инсе тогава?  newsm78. Веднъж Доки ми беше казал, че яйцеклетките “презряват“ след определено време... Дали тогава и моите няма да са такива, презрели  newsm78.
Хммм, на вас  кой ден от цикъла  ви направиха самата процедура?  Thinking

# 364
Момичета, някоя от вас поставяла  ли си е инжекция в корема? Може ли инструкция, моля Hug

Погледни в YouTube, може да има някое клипче за Менопур. Аз така си слагах Пурегон, идеално се справих.

# 365
  • Ст. Загора
Данди, Писан@, Нединка, Смайли_86, Севи, бладодаря ви за куража и за линковете към клипчето! В петък в клиниката ми я постави сестрата и ми се видя лесно, но в събота вкъщи ме хвана страх:oops:
Данди, доста ме боли около час след инжекцията, но сигурно това е нормално Thinking
А за сланинките: о, да, добре, че похапвам сладичко, та не ме боли Simple Smile

# 366
  • Ст. Загора
Здравейте момичета, мина ми прегледът - продължавам с 2 фоликула - по един в двата яйчника - 16 мм и 15,6 мм, лигавицата, Слава Богу, е нарастнала - 8,6 мм тип S1. Такааа, сега следващата стъпка е в сряда - Прегнил и според Доки - в петък - инсето.
Аз обаче отново съм притеснена, защото тогава ще съм 17-ти ден от цикъла /Моята овулация е обикновено на 15-ти ден, доказана с УЗ/  Shocked Не е ли късно за инсе тогава?  newsm78. Веднъж Доки ми беше казал, че яйцеклетките “презряват“ след определено време... Дали тогава и моите няма да са такива, презрели  newsm78.
Хммм, на вас  кой ден от цикъла  ви направиха самата процедура?  Thinking
Моята беше на 13 ден на ест. цикъл.Аз също съм на преглед в сряда и евентуално инсе в петк, което ще ми бъде  12 ден. Стискам ти палци Peace

# 367
CapricornS, стискам палци и на теб  newsm10. А колко голям трябва да е размерът на фоликула/фоликулите, който трябва да се достигне? Четох толкова много мнения...  newsm78

# 368
  • Пазарджик
Капри браво на теб момиче  Peace все пак колкото и болка изтърпим каузата си заслужава.Дано това да ти последен месец на мъки  Peace

bonbolini по принцип казват че над 18 мм но всеки док. работи по свой методи някой искат и да е над 20 мм.

Pisan@ не е задължително да имаш такива реакции. Просто си ги пии и се успокой и не мисли. Всеки организъм приема по различен начин медикаментите. Успех  Peace

# 369
Момичета приемате ли нови попълнения Simple Smileмоето инсе ще бъде стимолирано,но започвам чак януари.Нямам търпение...За първи път ми е,надявам се с щастлив финал.Док каза че ще бъда с много лека стимулация,(хапчета наи-вероятно)ако някоя от вас е била с нещо подобно моля да ми обясни

# 370

bonbolini по принцип казват че над 18 мм но всеки док. работи по свой методи някой искат и да е над 20 мм.

на мен д-р ПЕРСЕНСКА  ми каза че наи-хубавите ф-ли са 18,19,колкото по голям бил,толкова по-голяма била вероятността да е празен или с некачествена Я.Но все пак докторите преценяват всеки пациент си е различен.Стискам палци

# 371
Момичета приемате ли нови попълнения Simple Smileмоето инсе ще бъде стимолирано,но започвам чак януари.Нямам търпение...За първи път ми е,надявам се с щастлив финал.Док каза че ще бъда с много лека стимулация,(хапчета наи-вероятно)ако някоя от вас е била с нещо подобно моля да ми обясни
Здравей Keylla,
Аз съм с лека стимулация, както каза докторът, с Клостилбегит - 3-7 ден от цикъла. Днес съм на преглед и ако всичко е ОК - Прегнил днес в петък инсе  Praynig

# 372
  • София
аз си чакам днес по обед резултатите,но не съм обнадеждена..от 5 до 7 ден световъртеж,прорязващи болки,гърдите огромни... и послевсичко спря..само гърдите понаболяват,но много по-леко:-( и пъпки наизлязохо като пред цикъл..

# 373
Моята стимулация ще е от 5 ден,ако не реагирам добре предполагам че ще направим икси на ец.Но все пак има време и вяра че всичко ще мине както трябва. Praynig

# 374
  • София
Момичета! 43.3  mIU/ml на 10 ден бебе ли е? нещо се обърках с измервателнште единици

Общи условия

Активация на акаунт