Предстои ми инсеминация - тема 15

• 36 928
  • 691
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, мили момичета! Как сте днес?

При мен седмицата започна с притеснение  Sad Днес ми е 22-ри ден от цикъла и 8-ми от ИНСЕ-то.
Появи ми се леко зацапване, видях го на тоалетната хартия след като пишках.  Sad
Пълна тъпотия... обадих се в клиниката, сестрата ми каза утре сутринта да направя пиклив тест и да й се обадя, каза, че трябва поне блеееееда втора чертичка да се появи. Аз рабира се ще направя и кръвен...
В момента съм на работа и се старая да не мисля много много. Ама ето сега пак ми се пишка и ме е страх да отида!  Sad

Сори, за смотания пост... искам да ви пожелая една много усмихната и положителна нова седмица!  Hug Прегръдки за всички!  Hug

toniliv-  миличка  Hug гледай да не се натоварваш много , дано да е имплантация , само се пази ... Стискам палцииии     fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover ...    Хайде дано поведеш крак  Hug  bouquet

Аз съм след малко при доки не исках да пиша преди това , но се радвам за Тонито ...
    Стискам палци на всичкииииии ...   Успех !!! newsm51 Flowers Bouquet

# 46
  • Пловдив
Здравейте, мили момичета!
Голямо оживление цари тук - дано само приключи с най-хубавите новини!!! Hug
Аз се поизгубих, но на работа ми е супер натоварено и голям стрес, извънредни часове....и просто вечер съм капнала психически, и физически и нямам никакви сили да пускам компа. Сутрин ставам рано и имам време да пиша, но от 10-тина дни имам проблем с нета- от сутринта до обяд нямам и така на другия ден.  Close

Иначе гледам, че ви е наближило времето за тестчето....аз уж съм най-рано /днес ми е 13-ти ден от инсето/, но доки като ми каза кръвен на 17-ти след инсето и ще стискам до събота....Не знам дали ще имам нерви дотогава....или по-скоро сякаш ме е страх да дойде това време....страх ме е от резултата....
Но....ще си минат дните и като дойде събота /ако не ми дойде дотогава не дай Боже/ ще си правя кръвния.

Александра, съжалявам за резултата! Прегръдки и успех в подготовката за инвитро. Дано първото ти такова е и последно и те и ни зарадва с положителен резултат! Hug
Тони, какво е това зацапване - да не е имплантация, а дано, дано, дано  Praynig Praynig Praynig Стискам палци за утре - изпревари ме ти  Wink, но дано е за добро.  Hug Praynig Hug
Бяло пате, успех и на теб и докогато издържиш - то важното е резултата да е +, пък ако ще  и с още дни да го отлагаме, по + няма как да стане. Дано, дано, дано!!!  Praynig Praynig Praynig
Костова, а с теб какво стана? Не пишеш какво стана с фоликулите? Порастнаха ли и не се ли знае ориентировъчно за кой ден ще е УСПЕШНОТО ти инсе?  Hug Praynig Hug И стига си мислила за инвитро, де!  Hug Не му е дошъл реда, а дано и да не му дойде /дай Боже/!  Hug

Момичета, сигурно изпускам много от вас, но не се сърдете - трябва да бягам за работа, че пак стана време!
Още веднъж прегръдки и целувки на всички и много +++++++++ този месец!
   bouquet

# 47
KYKostova и naskomimi, благодаря ви за подкрепата милички!  Hug
Ами за сега беше само еднократно зацапване, странно ми стана, че кръвта беше светла, а обикновено е по-тъмна, поне при мен. Също така беше много малко.
Вече 5-6 пъти ходих до тоалетна- няма нищо, удържам фронта за сега...
Но ме боли корем и кръст сякаш наистина всеееки момент ще ми дойде  newsm78 Забравих си но шпато в къщи, иначе щях да пийна едно! Моля се и силно се надявам да е имплантация  Praynig

Костовче, успех при доки!  Hug После ще разкажеш какво сте намислили!  Hug Praynig

naskomimi, 13-ти ден...  Shocked как издържаш незнам! Много ти стискам палци и чакам добри новини.  Praynig Аз малко по неволя ще те изпреваря с тестчето, защото днес се паникьосах.  Tired Въобще не ми се прави пиклив тест на 9-ти ден след ИНСЕ-то, мисля направо на кръвен да отида, ама ще помисля още малко... А ти гледай да не се товариш много на работа (кой го казва!)  Hug

Прегръдки!  Hug

# 48
nas, успех и от мен и не ни напускай  Hug И без това компанията тук не голяма  Mr. Green За съжаление и аз не мога да ти дам повече инфо за тези докита.

d1ddy, добре дошла! Разкажи нещо повече за себе си!

She_Mouse от колко време бебеправите?

hopy, наистина ако може поне да ограничиш цигарките ще е много добре!  Hug

Ох мен това чакане ще ме побърка! Днес е 7-ми ден след ИНСЕ-то. Тази сутрин се събудих отново с леки болчици в ляво... почти постоянно ме наболява корема... гледам да не се филмирам, просто се чудя дали и при другите е било така.
Цяла нощ едни сънища, едно чудо... явно мозъкът ми не спира да работи по тази тема.

KYKostova, толкова ти стискам палци последното ИНСЕ да ти донесе   ylinfant newsm30 passifier Кога се очертава да бъде ИНСЕ-то?

Прекрасна неделя, мили момичета!  Hug

ами ние от 2 години "забъркваме" бебето, но все още не сме видели  EFP
някой може ли да ми каже цялата инсеминация е 420 лв, нали така? (при Даскалов/а) и да попитам за процедури преди инсеминацията плаща ли се нещо отделно или всичко е в тази цена, да се подготвя, нали разбирате Simple Smile Благодаря предварително Simple Smile

# 49
Мила toniliv,
Стискам палци да е за добро това зацапване!!! Все пак днес ти е 8-ми ден, съвсем нормално да е имплантация! Тази сестра, която те съветва за тест утре...хммм... на мен ми се струва твърде рано да отчете. Ако можеш, изчакай според мен!
Аз мисля да изчакам до към 3 Окт за пиклив, както ти правилно му казваш. Simple Smile Стах ме е за кръвен, да не би да отчете, а после да се окаже, че не се е задържало и да има едно голямо разочарование!
Аз вече не мога да се концентрирам да работя, момичета!
Успех на всички чакащи дата за тестче, както и на момичетата, които отиват към ин-витро!

# 50
Мила toniliv,
Стискам палци да е за добро това зацапване!!! Все пак днес ти е 8-ми ден, съвсем нормално да е имплантация! Тази сестра, която те съветва за тест утре...хммм... на мен ми се струва твърде рано да отчете. Ако можеш, изчакай според мен!
И аз точно това си мисля  newsm78 Нищо незнам вече... май наистина по-добре нищо да не правя, а да изчакам поне 10-тия ден.

И аз... То голямо филмиране падна днес  Confused

She_Mouse успех в "забъркването"  Mr. Green

# 51

някой може ли да ми каже цялата инсеминация е 420 лв, нали така? (при Даскалов/а) и да попитам за процедури преди инсеминацията плаща ли се нещо отделно или всичко е в тази цена, да се подготвя, нали разбирате Simple Smile Благодаря предварително Simple Smile
420 лв самата процедура. Преди това прегледите, изследванията, хапчета, инжекции и за след това хапчетата всичко си плащаш отделно. Ако и пътуваш  като мен, 1000 лв ги удряш.  Sad

# 52

И аз точно това си мисля  newsm78 Нищо незнам вече... май наистина по-добре нищо да не правя, а да изчакам поне 10-тия ден.

И аз... То голямо филмиране падна днес  Confused

Тонита мила , стига си се филмирала и си слушала всяка девойка какво ти казва  newsm78  #2gunfire Sick Просто го реши с половинката и го направи , каквото и да решите ...  Лично аз смятам че трябва да си спокойна ( пак ще го кажа нервите не се препоръчват когато очакваш положителен тест  Praynig Hug Crazy )  Успех !!!  bouquet

Аз днес бях при доки , каза че лигавицата е добре и фукито нараства добре от дясно ( правилната страна )  Party Love  и каза да продължавам с мерионала и днес ,а утре пак естрадиол и на преглед при него .  Whistling Thinking   Толкова се надявам този път да ни се получат нещата.  newsm78 Sick smile3506 newsm12
  На всички успех !!!  Hug Praynig Love

# 53

ами ние от 2 години "забъркваме" бебето, но все още не сме видели  EFP
420 лв самата процедура. Преди това прегледите, изследванията, хапчета, инжекции и за след това хапчетата всичко си плащаш отделно. Ако и пътуваш  като мен, 1000 лв ги удряш.  Sad

newsm10  Абсолютно вярно,   Наси    + / -   100 лв .  smile3521 newsm47
 Аз мисля че тръгнеш ли да правиш такива работи трябва да си подготвен за всичко и много , за съжаление държавата не помага почти с никакви средства освен с няколко изследвания  ....  #2gunfire

# 54

420 лв самата процедура. Преди това прегледите, изследванията, хапчета, инжекции и за след това хапчетата всичко си плащаш отделно. Ако и пътуваш  като мен, 1000 лв ги удряш.  Sad

Хей, хей, не плашете  момичето Simple Smile 
Хапчета, инжекции - всичко е според ситуацията.

Щом ще и е първо инсе, вероятно ще те пратят за цветна снимка - в порядъка 400 лева, и спермограма на мъжа - 40-60 лева.  Така или иначе е добре да направите тези изследвания преди да се подлагате на каквито и да е процедури, може инсето да не е за теб. 

Това е само към първия опит, за следващи опити тези разходи отпадат.

Както сама си писала - 420 лева е процедурата.  В нея би трябвало да влиза ултразвуковото проследяване.  За всяка процедура сигурно ще трябва микробиология и на двамата - сложи 60-80 лева за тях, значи общо 500 лева за всеки опит.

Не винаги се налагат други медикаменти.

# 55
Резултатите от анкетата къртят мивки  tooth

# 56
Резултатите от анкетата къртят мивки  tooth
Не бях ги гледала Joy

Хей, хей, не плашете  момичето Simple Smile 

Аз казвам как е при Даскалов и в случеи че има направена цветна снимка и спермограма.
Това е сумата за самата процедура която я правят в Селена.
Фоликуметриите се заплащат отделно. Хапчета за след това почти винаги изписават- дуфастон, утрогестан.
Микробиология и на двамата + СПИН, васерман.... и кво друго беше пак на двамата, всичко около 150 лв
Така, че се събират 1000 лв. Като каза, че аз имам и пътни понеже не съм от Пловдив.
И да няма стимулация 100 лв надолу.

П.П поправям се- Спин и васерман.... важат 3 месеца така, че при евентуална втора процедура още 100 лв надолу

# 57
Резултатите от анкетата къртят мивки  tooth
Не бях ги гледала Joy

Хей, хей, не плашете  момичето Simple Smile  

Аз казвам как е при Даскалов и в случеи че има направена цветна снимка и спермограма.
Фоликуметриите се заплащат отделно. Хапчета за след това почти винаги изписават- дуфастон, утрогестан.
Микробиология и на двамата + СПИН, васерман.... и кво друго беше пак на двамата, всичко около 150 лв
Така, че се събират 1000 лв. Като каза, че аз имам и пътни понеже не съм от Пловдив.

П.П поправям се- Спин и васерман.... важат 3 месеца така, че при евентуална втора процедура още 100 лв надолу

Абсолютно вярно !!! И не я плашим а и казваме реалността , аз имам 3 инсеминации при този лекар и всички са с различни стимулации и излизат горе-долу 1000 лв. Последната малко повече , но за мен това не е важно  Naughty  ...  важен е крайния резултат Crossing Arms Whistling
AleksandraN -  не знам къде са твоите инсеминации , явно е по евтино наистина е индивидуално  ... Peace
 Хубава вечер !

А за анкетата ,тя е от тази тема,  и все още никои от нас няма резултати за  да гласуваме ... Wink  , нека да гласуват момичетата при които има налице бебчета ... Flutter Hug
    Стискам палци на всички очакващи резултати     Hug  bouquet

Последна редакция: пн, 23 сеп 2013, 21:15 от KYKostova

# 58
Резултатите от анкетата къртят мивки  tooth
Не бях ги гледала Joy

Хей, хей, не плашете  момичето Simple Smile  

Фоликулиметрии, ясно.  При мен бяха включени, а и в повечето други клиники е ултразвуковите прегледи са част от 'пакета', като някъде са ограничени до 3 или 4.    

И да, инсеминациите ми бяха без стимулации, което също доста променя картинката.

# 59
Добро утро, мили момичета!  Hug

Днес няма да ви занимавам с мен, защото станах сама на себе си досадна  Mr. Green
Ситуацията е напечена, но какво от това- ще се боря до щастливия финал!!!  Hug
Нещо ми е приповдигнато- а снощи се бях сдухала ма макс- обичам сутрините   food010

Относно цената на ИНСЕ-то: на нас ни струваше 300лв с всички предварителни прегледи (фоликулометрия и т.н.), ние понеже пътуваме от Бургас към Варна и се наложи един път да преспим там- може би към 650лв излезе всичко (без изследването за СПИН, Хепатит и Васерман), но беше без абсолютно никаква стимулация. Но както и да е де- каквото трябва ще се плаща - то е ясно!

Костовче, стискам палци този месец да е последната процедура!  Praynig И фукито нека си расте на воля  Hug

Късметлийски вторник на всичкиии!

Общи условия

Активация на акаунт