Предстои ми инсеминация - тема 15

• 36 960
  • 691
  •   1
Отговори
# 255
  • Ст. Загора
Хайде, чакаме да споделиш резултата. А за зацапването не се притеснявай - в случай на бременност, то е провокирано от имплантация. Болки като преди МЦ и аз имах.
Стискам палци!

Благодаря ти за хубавите думи! За съжаление, кръвният тест днес показа ЧХГ 5.37. Явно е имало оплождане, но не се получиха нещата този път. И тъй като ми е първа инсеминация на естествен цикъл..ми е много гадно.

Дано вие, момичета се похвалите с успешни резултати! Hug

# 256
  • Пазарджик
CapricornS много съжалявам за този резултата. Горе главата и продължавай на пред.
Аз днес бях на лекар и имам един добър фоликул  20мм и един 13мм. в неделя ще бия но този път не е прегнил е нещо друго ми изписаха но не си го спомням какво беше. И в понеделник инсе.

Dandelionwine не е много рано за Прегнил днес кой ден ти е.

# 257
Благодаря ти, KYKostova! И аз така си мислех, че трябва да се направи в месеца на инсеминацията, защото важи само един месец.

Момичета, имам и още един въпрос, ако можете да ми отговорите. Този месец ходих на фоликулометрия, на 14 ден фоликула се беше спукал. Док ми назначи дуфастон от следващия ден за 17 дни и ми каза да направя кръвен тест за бременност на седемнайстия ден ( последния ден от дуфастона). За жалост теста е отрицателен. Но също така ми изписа и Утрогестан (вагинално) , за него не ми каза колко дни да го слагам, т.е. каза "до второ нареждане".
Сега тъй като ЧХГ е отрицателен не знам дали да продължавам с Утрогестана. Чакам М, за да си запиша час при док, за да започнем с подготовката за инсеминацията, но  още я няма.

# 258
  • Ст. Загора
CapricornS много съжалявам за този резултата. Горе главата и продължавай на пред.
Аз днес бях на лекар и имам един добър фоликул  20мм и един 13мм. в неделя ще бия но този път не е прегнил е нещо друго ми изписаха но не си го спомням какво беше. И в понеделник инсе.

Благодаря, Пипи! Стискам палци това да е твоето инсе!!! Hug

Момичета, дали знаете колко дни след като спра да приемам Дуфастон трябва да ми дойде цикъла? За да запазя час, че и това става трудно..

# 259
  • Пловдив
Dandelionwine не е много рано за Прегнил днес кой ден ти е.[/color]
Аз също мисля, че е рано, но все пак не знаем с какво я стимулира и ако за един ден от 15 мм порастне с няколко.....предполагам, че докторът е преценил.. Dandelionwine, желая ти успех от сърце!  Hug

А иначе и аз да се отчета. Този месец не знам как върви стимулацията.....вчера - на 10-ти ден имах няколко фоликула отляво и отдясно, като най-големия беше 13 мм. Вижда ми се малко, защото миналия месец на 9-ти ден имах вече 18 мм фоликул, но по принцип докторът ми каза, че е доволен от стимулацията. Не ми изписа мерионал вчера, защото се бои да не изпадна в хипестимулационен синдром. Днес ще ме види пак и евентуално днес ще бием. Сутринта ще пускам и естрадиол и така.

Като се заговорихме за микробиологиите така се ядосах вчера. Това ми е трета поредна микробиология, докторът работи с тази лаборатория и да вземат да ми изгубят микробиологията от лабораторията. Бях я пуснала още на 7-ми ноември, а на милото - по-късно, а е излезнала. Моята никъде я няма. Докторът и той се ядоса, звъня в лабораторията, та се наложи да ми вземе пак, за да го занеса лично до лабораторията, та да излезе до понеделник. Така се ядосах и се притесних...Защото винаги като ми вземат микробиология, го правят преди прегледа и после вече ме преглеждат. А сега бях прегледана и облечена и като стана така докторът ме накара да отида  пак да се събличам и да ми взема секрет. Притеснява ме това да не би от гела /който слагат на ехографа  Embarassed/ да излезе сега нещо не-наред микробиологията и да ми отпадне инсето заради тази тъпотия...
Пфу....много ме е яд и ще има да се притеснявам до понеделник...

И те така от мен!
Много, много прегръдки на всички и ще пиша своевременно как вървят нещата. Очаквам същото и от вас!  Wink
Целувки за хубав и усмихнат слънчев ден!
  bouquet Heart Eyes  bouquet

# 260

Благодаря, Пипи! Стискам палци това да е твоето инсе!!! Hug

Момичета, дали знаете колко дни след като спра да приемам Дуфастон трябва да ми дойде цикъла? За да запазя час, че и това става трудно..

До 10 дни след последния прием на Дуфастон, М трябва да дойде.

# 261
  • Ст. Загора
До 10 дни след последния прием на Дуфастон, М трябва да дойде.

Благодаря ти, macheriebouquet Желая ти успех!

# 262
Здрасти, мацки!  Hug
Аз вчера бях на лекар за да видим как се развиват фоликулите след Клостил-а, но съм леко обезкуражена.  На 13 ден само един фоликул 14мм. В понеделник отново съм на преглед...Възможно ли стимулацията с Клостил да не ми е повлияла изобщо?   Sad

# 263
Севи, възможно! Това първа стимулация ли ти е с клостил? Когато аз използвах клостил също имах един фоликул. При теб какъв е проблема по принцип за незабременяване?

# 264
  • Пловдив
Здравейте отново!
И при мен стимулацията този месец нещо е по-тегава....Днес на 11-ти ден имам три фоликула около 11 мм и 2 по-малки. Естрадиола ми е също нисък, което наложи доктора да ми изпише по две инжекции мерионал за днес и утре. Лошо ми стана...Като знам, че всяка струва по 30 лв.  Cry, а миналия месец направих много хубав фоликул само с клостилбегита...а сега.... Cry
Тъпо ми е заради парите, защото ги нямаме, но както казва милото - като сме се хванали на хорото, ще го играем...Няма начин..Дано поне даде резултат толкова инжекции...Спомням си, че успешното инсе на Костовчето беше точно от по няколко мерионала дневно...Дано!  Praynig

Севи - на мен ми изглежда добре. Докторът ти какво казва? Не ти ли изписа инжекции, за да те стимулира допълнително и да подпомогне фоликула? Не се притеснявай! Аз се убедих, че трябва да имам доверие на лекаря си и да не мисля това правилно ли е или не. Така че не го мисли, успокой се и се надявай на добър резултат! Стискаме палци!  Hug

# 265
Благодаря ти, KYKostova! И аз така си мислех, че трябва да се направи в месеца на инсеминацията, защото важи само един месец.

Момичета, имам и още един въпрос, ако можете да ми отговорите. Този месец ходих на фоликулометрия, на 14 ден фоликула се беше спукал. Док ми назначи дуфастон от следващия ден за 17 дни и ми каза да направя кръвен тест за бременност на седемнайстия ден ( последния ден от дуфастона). За жалост теста е отрицателен. Но също така ми изписа и Утрогестан (вагинално) , за него не ми каза колко дни да го слагам, т.е. каза "до второ нареждане".
Сега тъй като ЧХГ е отрицателен не знам дали да продължавам с Утрогестана. Чакам М, за да си запиша час при док, за да започнем с подготовката за инсеминацията, но  още я няма.

Съжалявам много за отрицателния тест . Най- добре е да спреш всички лекарства , както дуфастона, така и утрогестана няма смисъл ... Hug
  Още веднъж съжалявам за отрицателния тест .

naskomimi Hug слагай всичко което ти каже , той док си знае работата. Стискам палцииииии  Hug  bouquet
pipilota_85 - И на теб едни палци ще стискам ...

Хайде момичета чакам резултатииииии  smile3508 newsm53 newsm51

# 266
  • София
днес ми беше 11 ден от цикъла,снощи в 19ч. сложихме прегнил днес в13ч. инсето,ама гадчетата не да се спукали... утре сме на реинсе
.. не знам какво да правя за да ускоря процеса... нйа всичко отгоре док дсе притесни ,да не се спукат всички... че били доста...2 по 16мм и 4 по 15.. и не знам...

# 267
  • Пазарджик
Dandelionwine мен цялата схема на твоето инсе ми е много странна. На 11 ден не е ли много рано да се прави. Аз на 10 ден ходя само да ме види и инсе около 14-15 ден. А и инсето не се прави 36 часа след прегнил. newsm78  Но както е преценил твоя лекар разбира се. Теб с какво те стимулираха? Желая ти успех явно с теб заедно ще чакаме резултата - моето инсе е в понеделник. Дано да видим двете чертички  Peace

# 268
Здравейте отново!
И при мен стимулацията този месец нещо е по-тегава....Днес на 11-ти ден имам три фоликула около 11 мм и 2 по-малки. Естрадиола ми е също нисък, което наложи доктора да ми изпише по две инжекции мерионал за днес и утре. Лошо ми стана...Като знам, че всяка струва по 30 лв.  Cry, а миналия месец направих много хубав фоликул само с клостилбегита...а сега.... Cry
Тъпо ми е заради парите, защото ги нямаме, но както казва милото - като сме се хванали на хорото, ще го играем...Няма начин..Дано поне даде резултат толкова инжекции...Спомням си, че успешното инсе на Костовчето беше точно от по няколко мерионала дневно...Дано!  Praynig

Севи - на мен ми изглежда добре. Докторът ти какво казва? Не ти ли изписа инжекции, за да те стимулира допълнително и да подпомогне фоликула? Не се притеснявай! Аз се убедих, че трябва да имам доверие на лекаря си и да не мисля това правилно ли е или не. Така че не го мисли, успокой се и се надявай на добър резултат! Стискаме палци!  Hug

naskomimi, благодаря ти за милите думи! Докторката не ми изписа нищо допълнително. В понеделник пак съм преглед...  Praynig
Севи, възможно! Това първа стимулация ли ти е с клостил? Когато аз използвах клостил също имах един фоликул. При теб какъв е проблема по принцип за незабременяване?
smile, да това ми е първа стимулация. Ние сме с неустановен стерилитет. Confused

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 21:55 от Sevianas

# 269
  • Ст. Загора

[/quote]naskomimi, благодаря ти за милите думи! Докторката не ми изписа нищо допълнително. В понеделник пак съм преглед...  Praynig
naskomimi, да това ми е първа стимулация. Ние сме с неустановен стерилитет. Confused

Момичета, моята първа инсеминация беше на  1.11. на естествен цикъл. Ние сме с лек мъжки фактор. Дали втората инсеминация ще бъде стимулирана?  И дали мога да я започне веднага след цикъла ми този месец?

Общи условия

Активация на акаунт