Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 126

• 61 775
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
# 61
  • Разград
http://tv7.bg/%D0%A1%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB/%D0%A1%D0%BF% … 23_i.9818778.html

Справедливостта на Кара   /  KARADAYI /
24 септември, вторник, 23:00 ч.
Жанр: Драма
Държава: Турция
Година: 2012
Режисьор:
В ролите: Кенан Имирзалъоулу, Бергюзар Коре и Мелике Ипек Ялова

Последна редакция: нд, 22 сеп 2013, 23:55 от vania_e

# 62
  • София
Зарани Hug, браво на теб, че сама си решила да учиш турски, точно като Бланка  Hug, която си е за възхищение  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap
Щото народ, дето твърди, че знае перфектно даден език, колкото щеш, особено в България, но като опре ножа до кокала, се оказва, че речникът им се състои от 70-100 думи hahaha hahaha hahaha Така че ти пожелавам УСПЕХ! Peace

Лиа  Hug, благодаря!   bouquet

И на мен не ми хареса втора серия на Прилив и отлив, скучна ми беше. След силното начало, може би се пренавих и очаквах повече.  Tired
На Кайъп втора серия обаче ми хареса, силна беше, сериал точно за моят вкус.  Simple Smile
Дано го продължат както са си го запланували, а не го спрат преждевременно, че рейтинга им този път беше по нисък.  Confused

Последна редакция: пн, 23 сеп 2013, 09:13 от zarani

# 63
  • Разград

# 64
  • Разград

# 65
  • Разград

# 66
Не мога да гледам изнервящи филми като Кайъп. Виждам, че е направен добре за жанра си, но аз се изнервям ужасно и няма да си го причинявам. Ще настоявам на ПО, пък и Века започна отлично и даде заявка за силен последен сезон. Във вторник ще видя и Чучулигата, явно са планирали да използват книгата толкова, колкото ползваха и Дудактан калбе (тоест почти никак  Grinning), та ми е интересно накъде ще тръгнат с историята.
Много съжалявам, че тази година не превеждаме нищо, много ми липсват вечерите заедно  Sad

Зарани, желая ти успех   bouquet  И аз съм самоука, както каза Лия, даже не съм ходила на курсове, но гледах и четях с часове всеки ден. Сега ако е, нямаше да мога да го постигна, защото нямам онова свободно време. Уви.

# 67
  • София

Чучулигата и аз смятам да я погледна във вторник, но само от любопитство, да видя как е направен. Иначе нямам намерение да го следя, книгата ми е много любима,  Heart Eyes прочетох я за три дни преди около две години. Сега, ако почна да гледам и сериала... ще се разочаровам, отсега си знам. A ВВ го издържах до средата на трети сезон и го зарязах. То бива глупости, ама пък тия се оляха.  ooooh!

Бланка, мерси много!  Hug
И аз нямам кой знае колко свободно време, но съм се амбицирала и ще го науча. Чета и се упражнявам да пиша предимно късно вечер, което не е много хубаво, но захвана ли се с нещо не се отказвам.  Peace

# 68
zarani , имаш и моите адмирации за турския език (впрочем, за който и да е +!) smile3501

Ето рейтинга от миналата седмица 14-20 Eylül 2013 Haftası Dizi Reyting Karnesi
http://www.televizyondizisi.com/index.php/14-20-eylul-2013-hafta … arnesi/157709/33/
Total
1    KURTLAR VADISI PUSU    11,02    29,74
2    MUHTESEM YUZYIL    9,15    25,71
3    KARADAYI    8,34    22,74
4    KARAGUL    7,79    21,54
5    MED CEZIR    7,59    20,6
6    GUNESI BEKLERKEN    5,93    15,21
7    FATIH HARBIYE    5,85    18,21
8    KUCUK GELIN    5,78    17,37
9    ARKA SOKAKLAR    5,48    16,66
10    PIS YEDILI    5,4    14,75

AB
1    MUHTESEM YUZYIL    9,45    27,29
2    MED CEZIR    8,83    27,26
3    KURTLAR VADISI PUSU    8,02    24,8
4    KARADAYI    7,98    21,62
5    GUNESI BEKLERKEN    6,25    16,08
6    MERHAMET    5,44    15,31
7    INTIKAM    5,1    16,21
8    FATIH HARBIYE    4,78    16,47
9    ARKA SOKAKLAR    4,71    15,57
10    SEKSENLER    4,67    12,28

Забележка: Не са включили шоу програмите! Утре и в сряда тръгват още 3 дизита, а другия понеделни - Fatih.
Скрит текст:

# 69
Петане Hug, мерси за рейтинга smile3511 Хайдеее, моят Мерхамет е почти пред изпадане.....еми да вземат да го спрат тогава Banghead

# 70
Канадски блогъри: "София – любим град в Източна Европа"

http://www.vesti.bg/razvlechenia/lyubopitno/kanadski-blogyri-sof … na-evropa-5994290

newsm78 newsm78 newsm78

# 71
Привет на милите патета от новия гьол! Малко поизчезнах, но се завръщам.
Бях 4 дни в Истанбул, в четвъртък и петък до полунощ бях на Таксим и по Истиклял, беше спокойно и не се мяркаха никакви наченки на протести. Видях снимка тук, но се оказва, че явно събота и неделя са по- активните дни за протестиращите.

# 72

Vucudunda cok sayida kirik var

http://gecce.com/magazin/haber/vucudunda-cok-sayida-kirik-var

Perfectr Hug, добре си се завърнала Peace Разкажи моля Praynig Praynig, има ли следи от ужаса, който ние тук по снимки изживяхме? Някакво напрежение? Някаква разруха? Хората по улиците усмихнати ли са или са скумрии като нас? Wink

# 73
ВЕЛИКОЛЕПНИТЕ Grinning

# 74
 Hug

http://www.dnes.bg/kino/2013/09/23/turskiiat-djyd-lou-igral-na-b … alna-scena.200289

Игит Йозшенер, когото зрителите на "Диема Фемили" могат да гледат в хитовия турски сериал „Край или начало”, има зад гърба си театрални изяви на родна земя. Актьорът, станал известен с участието си в  „Мелодия на сърцето” и „Езел”, е участвал на театрален фестивал у нас с пиесата, преведена на български като „Да станеш носорог”. Именно това е и първата пиеса, в която той излиза на сцената като професионален актьор.

Любопитна подробност около Игит, който миналата година навърши 40 години, е, че той е инженер по образование. В средата на 90-те години обаче прави рязък завой и се насочва към актьорството. Талантът му бързо прави впечатление, а артистичната му кариера в театъра, киното и телевизията започва да се развива с изключително бързи темпове. Славата, която си спечелва, е толкова голяма, че в южната ни съседка дори го оприличават на холивудския актьор Джъд Лоу.

В „Край или начало” обаче Игит Йозшенер не е единственият, който едва на по-късен етап открива, че актьорството е неговото поприще. Непрофесионална актриса се оказва и екранната партньорка на Йозшенер – актрисата Нехир Ердоган. Тя е завършила икономика, като известно време живее в Америка.

Първата й среща с телевизионните камери се случва, когато се връща обратно в Турция – именно там я харесват за телевизионна водеща. Днес Нехир има зад гърба си сериозен брой роли в телевизионни сериали и игрални филми.

Участието й в „Край или начало” пък я среща със сегашната й половинка в живота – по време на снимките тя започва връзка със сценариста Беркун Оя. Тази година носи на Нехир и още едно ново предизвикателство – тя е в Париж, където усилено учи френски език в Сорбоната.   

В актьорския състав на „Край или начало” има и доста чужденци. Те придават още по-голяма автентичност на действието, което се развива в Турция, Иран и Европа – британският актьор Мъртин Търнър, швейцарският му колега Филип Ардити, рускинята Елена Виюнова, която от две години работи за турската продуцентска компания Ай япъм, и иранската архитектка Мехрноош Есмаилпур, която прави дебют в киното.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт