ами така да Кирето се събуди в 5 без 20 и от тогава съм в движение.Малко след това заспа,а аз реших да посвърша нещо докато моите момчета спят
.Та вече изпрах,простнах и сварих на милото шкембе,че аз такова чудо не ям
,не че съм го пробвала де,но и нямам намерение,а и с това мляко вътре(и мляко не ям).Сега като се замисля много неща не ям
дано малкия не се метне на мен в това отношение.Та взех да мия термоса (в него държа вода за малчо)и го изпуснах и се счупи в мивката,а Кирил сигурно се стресна и така ревна милия
,а аз не мога да го взема,че бях цялата в стъкла добре че баща му си беше още вкъщи та го успокои!Момичета сега като започна да става студено и се замислих за космонафт
.Вие мислите ли да купувате или нещо друго по дебело за зимата?А и колко големи трябва да се вземе ,за да му става за поне 2-3 месеца?
Само ние с теб тук скучаем
Сто пъти надниквах, ама никой не видях .
Забравя, отнесена е, губи....Сега е влюбена в един американски актьор - Рос Линч (млад е споко, на 14-15) и бленува за него. Събира си пари в касичката да иде до Маями и да се запознаят. Обаче се колебае между него и Джъстин Бийбър

Пращай я при Линч
Ще пооправя малко и като се събуди ще ходим на пазар.
Мисля да и изплета шапка с ушички на 1 кука. Изобщо цяла зима ще се занимавам с ръкоделия разни. Сега и шия пачуърк завивка. Още се уча, машината ми е на 5 дни, но ще се науча !
Ама загрях защо е така...защото аз съм си вързала компа за телевизора и го гледам на 47 инча и съм си го зуумнала малко за да виждам, та можеби затова са се появили
моля го да отидем в моя тристаен апартамент, но не ще... Не можел да се адаптира, тук са му били всичките приятели