ЮЛСКИ бебчета - тема 4

• 25 100
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ели май има хрема. Какво се прави, освен да се капе физ. разтвор и да се премахват сополите? Страх ме е да не се е разболяла от татко си.

# 646
Малкия заспа и сега мога да попиша и аз, пък дали има кой да чете ...  Laughing

Всички болни да се оправят  Hug. Мъхче, защо не звъннеш на вашия педиатър?

Универсални дъждобрани има в Хиполенд, Джъмбо, а предполагам и в останалите детски магазини, които предлагат стока на Бертони(Лорели) и Чиполино.

Вчера запалихме камината за първи път за този сезон, а днес като ходихме на ваксинацията, доста се намръзнахме, та ММ пусна парното (имаме локално парно) и сега е благо за душата - 24С, а като дойде семтката за ток  ooooh!, ще ни призлее..., но предпочитам да платя ток, отколкото да давам антибиотици - Пази Боже. Майка ми само повтаря да се обличаме и да се пазим, ММ от друга страна да не съм го изнежвала .... Без отопление при нас е 20-21С, но ми е студено.

Малчо расте като гъбка и добре, че са приятелите - имаме космонафт, дебел ватиран гащеризон, якенца и още няколко по-дебелички неща. Трябва да ходя да го обзаведа с дрешки и до М-тел също да отскокна, че са ми спрели незнайно защо една прима карта, която ползвам за разговори с няколко човека. Оф, а време, кога и как да стане ... Tired Thinking Днес, доктора ни натърти да избягваме  в МОЛ-овете през лошото време ooooh!

# 647
Мъхче, да аз питах. Аз пръскам физ разтвор и тегля със бейби вака и 2 пъъти дневно слагам низита гел. Давала съм го на марти, уж отпушва нослето и поддържа носната лигавица влажна
Джине, хубава си е Маринка. И аз съм виждала грозни бебета, ама наистина при нас всички са кое от кое по хубави. Като ви се родят котета искам едно. Плащам колкото си трябва.
Пине, питала ли си педиатърката за отделянето на Ю в отделнa стая. Аз като казах на моята и тя ме нахока че е още малка.
Мен не спира да ме боли корема от притеснение с тези болни деца.

Весе добре завърнала се Simple Smile)) обади се да ти продадем един хубав лаптоп, стига си се мъчила
Wazzz добре завърнала се и ти Simple Smile)) аз камелия сега я държа по леко облечена да се калява, Марти все го завивах да не настине както дуднят бабите и сега как духне и е болен

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 17:20 от Глупи

# 648
Джине-шматколине, хубава си е много даже Маринка ! И защо се притесняваш , че Бранка ще види котката как се секси? Какво от това? Моята от съвсем малка знае, ,че така се раждат котенца. Е, не съм я навряла на котката в оная работа да гледа, но съм и обяснила каквото трябва. Не искам детето ми да расте в саксия. Скоро ще и обясня и Бобето как е станало  Grinning

Мъхче, честно не знам как се оправяш с две. И Мартина и тя. За Глезотийка също,ама тя изчезна и не мога и да я питам  Tired

Агнес, специалността ти ми звучи интересно, приятно учене  Hug

Пине, толкова пък ти е красиво и финно детето ! Ела у нас да видиш какво е дебеловрата гъсеница.

Лили, как е на Дари ушето? Тъкмо се бях сетила за вас и дали сте здрави.  Simple Smile

Мацки аз днес бях при доки. Подарих и парфюма и една снимка на Бобето. Благодарих и за грижите. Прегледа ме и каза, че матката ми е в идеално състояние. Вече не е двурога, няма и помен от септума и миомата. Според нея миомата е изчезнала от бременността и само дето сме се притеснявали излишно. Каза, че спокойно мога да родя и трето.  Shocked ММ изпадна в луд възторг от което, та се наложи да го укротя с леден поглед.
Днес купих от Вис Виталис космонавтче, че нямахме а е студено вече. Изобщо много ме хвана яд защото аз всички дрехи раздавам на хора с бебенца, а на нас не се намери кой да даде.  Tired И всичко си купуваме за Бобето. Смятам и аз да поръчам Бейби вак, че Бобето нещо май ще се разболява....да съм подготвена.

# 649
 ooooh! Виктория днес е ужасна, събуди се от следобеден сън в 15:30 и в 16 изпадна в истерия, до 17:15 рева, като че ли я колят и бесят такова чудо няма, накрая от рев заспа. Спала, яла и тя не знае какво иска  Crossing Arms гледам сега пак се пробужда дано не реве отново, че не знам и аз какво да правя, пях разнасях, не и не.
ваааз, какво отопление в нас също е 21-22 градуса без отопление, и ходя още по къс ръкав, само дето днес обух анцуг, че до вчера бях по къси гащи  Shocked Обаче ми дойде сметка за вода 2 пъти по-висока от обикновено, та както си плащах по интернет сметките, сега ще се наложи да ида до ВиК да видя за какво иде реч.
близначе как вече не е двурога  Shocked странно иначе що пък не щеш трето  Joy hahaha я догодина какво ще правиш, на бобето дружка  hahaha
пина да се отчетеш, та да видим дали ставаш за врачка Mr. Green
Весела ти пък коя беше  Mr. Green Joy hahaha я да влизаш бързо, стига си миткала по улиците, ами кажи какво прави Лазар, расте ли разбойника, а Калин?
Джина как трето бе жена, пу пу , ей затова никакъв секс, така поне съм сигурна, че не съм бременна  Mr. Green а за Марина как може да говориш така за собственото си дете, за бой си ей.
Бързо оздравяване на всички болни, аз отивам да видя каква е авата с мойто чаве нервака
Дъждобран моята количка си имаше в комплекта, но вчера с една друга мама ходихме специално до един магазин за да пита колко пари е , универсалния е 10лв

# 650
Ми Мисти не била двурога. Според доки е била по-скоро седловидна. Не знам вече на кой да вярвам, но е факт, че сега си е една нормална матка. А трето дете...абе честно казано се бях замислила, но нямам сили вече. Две стигат.

# 651
Misty, навън сега е 5С, а Витоша вече е със сняг Simple Smile). Май доста измръзнах днес по клин и жилетка, надуха ме вятъра от колата до поликлиниката. ... та да видим, "дано да не изложа парада" и да се разболея, гърлото ми е все едно с пясък посипано. Малкия спи и суче и приплаква. Успиват го нещо ваксините. Не ми гука, не му е добре, но за сега няма температура.  

Аз не съм ходила за преглед при гинеколжката от раждането макар, че ми каза към 15.09. Да отида, но нали бяхме на морето целая септември.... може да й звънна другата седмица ако ме помни ... а и снимка на картонче Simple Smile) да й занеса, че си поиска на  последния преглед. Подаръци не смятам да раздавам. Платих си за екип.

# 652
  • София
Леле, мами, аз също се разболях  ooooh! И сега се лекувам с джинджифилчето...
Малката май има засечено дупе... В смисъл около ануса има мънички пъпчици  ooooh! К'во съм мазала, а уж минавам дупето с Авене за след пелените, но не се сещам да намажа и около анусчето...  Tired
Джина, нави се през две седмици в единия квартал, две седмици в другия  Tired Е гати хамалогията ще е... Но ще се убеди, че ще съм права... Че те така се държат с него, че ми създават чувството, че съм с малко момче, а не мъж  Tired и се отчайвам тотално... А като сме сами, се чувства идеално, защото няма кой да му се качва на главата. Ааа, Джине, може ли да кандидаствам за едното ви отроче  Hug Леле, страхотна новина, че ще имате бебчетааа..
Глупи, за съжаление, искат да живеят с нас, а и все пак това им е техен апартамен, а аз нищо не мога да кажа, освен да настоявам да се преместим в моя апартамент...  ooooh! Вярно е, че там баща ми си идва от време на време, ама пък апартамента е огромен и всеки си прави каквото си иска и на всичкото отгоре си има две тоалетни  Mr. Green Laughing Laughing Laughing А там аз ще съм домакинята, ако искам чинията да седи на шкафа, там ще седи.. А не след мен да върви и да мести нещата..
А свекито тя е голяма паника. Разбираемо е, че има не малко аборти и синът им е чудо  Mr. Green Ама напоследък си отварям устата. То това мълчание доникъде не води  Naughty
И мойта мома си плюнчи ръцете и ме гледа най - нагло  smile3515 Всеки път й махам, ама тя с по-голям хъс ги лапва  newsm47
МАле, момичета, ама май верно джинджифила действа като афродизиак  smile3532 Пусна необичайно за него песента на Титаник, че и ме покани на танц (което пак не е типично за него)  newsm62 Само балади пуска... Нещо се повреди  Joy
wwwaz, вкъщи е около 25градуса  Peace
Ооо, близначе... Може и да се навиеш и за трето дете  Mr. Green За дружка на Бобето  Crazy

# 653
  • varna
Хилоу   bouquet
Днес цял ден бяхме в наште, та се понаспах.
За педиатърката - на консултациите това прави - мери главата, гърдичките, килограмите, дължината, преглежда гърлото, прослушва я, опипва главата и фонтанелата, както и коремчето и гръбчето. Вече ако има конкретен проблем, тогава я питам и отговаря - както сега за оченцето. Нашата освен това има нещо като книжка с по месеци и вътре пише какво трябва да прави бебка на тази възраст - ами тя още от предния месец ги прави всички тия работи - стъпва на крачета, гука, отговаря, следи с поглед, дига вратле - умницата на мама  Heart Eyes
Да ви се похваля почувствах се и аз като бял човек, а не като абонирана за спалнята дропла. Онзи ден обиколихме мола да си напазаря за РД, нали ми дадаха парички за подарък и се сдобих с яке (верно от мъжката секция на Н§М, ама пък М размер хехе), дънки от Уайкики (ура, отново им влизам в размерите за небременни), обувки и чанта. А снощи излизахме да почерпя моите приятелки и систъра и беше голям кеф - две бутилки вино опаткахме и говорихме за секс, мъже, козметики и какво ли не. Заредих се с пауър. Twisted Evil
В тази връзка направо шапка ви свалям как шетате сутрин - аз Ема като скочи в шест само гледам да я нахраня и да си доспиваме, че две не виждам, чак в девет ставам за малко и в 12 пак ми се приспива та почваме следобедното занимаване.
И да ми е жива и здрава мамчето, че ми помага. Е, верно, не мога да я отлепя от Ема, като и я дам, ама така пък поне мога да върша разни неща през деня и да поизлизаме като тотално се депресирам вече от това цедене-хранене-памперс-приспиване и отначало. Свеки добре, че рядко идва, че и тя не знае какво да прави с бебка, ами седи и я гледа с репликата "то едно време какво беше, сега вече не знам какво е", поне не ми дава "гениални" идеи. Praynig

# 654
  • София
Агнес, егати 45лв за найлон не ми се дават, а защо ментетата да са гадни? Пропускат ли?
Мисти, това с водата да не е някакво изравняване? Принципно всеки месец плащам около 30лв студена вода, а май или юни дойде сметка от 100лв. Shocked Изравняване било. Какво изравняват и приравняват и аз не знам. Crazy
Герито, дай всичко от себе си, пробвай с женски номера, обаче при наличието на голям свободен апартамент, да живееш със свекъри не си е работа. И в крайна сметка му кажи на тм, че с метрото Люлин-Младост се взима за около 20 минути, тайфата няма да му избяга. Ей това мъжете са страшна работа /моля мъжките майки да не се обиждат/.
Пина, е каква гънка е имала Ю, като от синмки от новородена до сега е известна с изваяните форми /снимката от родилния дом, че и по-следващи/?
Глупи, ама ти коткарка ли си? Не знаех, че обичаш котки, добре дошла в клуба Simple Smile
Хера, честита ти екскурзия Grinning И аз днес бях на такава Sunglasses
Като казах на мм, че съм открила мъж на котката /търсих доста, че нали трябва да е правоух/ той се зарадва, но послева: Ама и ти не си добре, сега бебе имаме ти котки ще влачиш /това влачиш в неговия речник е някаква паразитна дума, която адски ме дразни- влача детето, влача котки..../. Сега остава само да се разгони /то пък за беля сега ще вземе да се разгони чак пролетта, ама ако трябва виагра ще и взема/ и действаме. Тук пък в темата за котки са доста странни. Веднъж попитах дали знаят къде да пусна обява, че търся мъжки, а те започнаха да ме обвиняват как може да искам да създавам поколение на котката, при положение, че имало толкова бездомничета и евентуално моите котета щели да заемат мястото на бездомничетата...
Майка ми е вкъщи и гледа филм за Фериа, та се сетих за Софийка на Близначето и ми стана смешно Laughing

# 655
  • София
Танче, добре се държа детето, ще го водим пак някъде, надявам се скоро. Багажа е малко повечко, не е чак такъв проблем.
Аз давам вагинтол по една капка в лъжичка с кърма. Капката я вземам с пипета, така ми е най-лесно, така ми препоръча педито.

# 656
Ох, ако може да си живеете сами най-добре.  Нашите свекита при тристаен апартамент изобщо не предложиха да живеем там. А и аз не се и бутах де Simple Smile живяхме на тясна две години, но се преместихме и сега е екстра. Заслужаваше си чакането. Гери, квартала в който е твоят апартамент по-хубав ли е. Идеята ми е, че може да го баламосаш за яслите там че са по хубави или повече или че по лесно приемат. Заради детето Simple Smile)) мъжете са лесни за манипулиране, само трябва да намериш кое им действа. Сигурна съм, че ще измислииш нещо.

Джине, преди обичах само кучета, после имах две котки, норвежка нещо си.. черна  и много рошава и после си прибрах една от улицата. Искам да си имам животно в къщи, но като говорим с мъжа ми какво предпочита, той иска котка. Те са гледали дълги години персийка, а и не се нуждаят от разходка зимата в студа Simple Smile

Абе и моята Камелийка няма врат. Само бузи. Има даже червеничко на гушката че не може да се проветрява. Голяма ми е трътла. Батко и беше и още е пружинка. Май той ще е спортист като тати, а Ками гъзла като мама Simple Smile))

И нашата вода много пари последните 3 месеца. Само надписват сметки тия тъпаци. И с тока е така. Случвало се от зимните месеци да ни няма почти цял месец и идва сметка по-висока от предният. Как става това, като потреблението е по-малко не знам.

Сега като застудя времето мирише ли ви вече на Коледа? Ех тази година вече с двама малчугани, а догодина вече и като ходи бебето ще е още по-вълнуващо Simple Smile))

# 657
Здравейтее!! wavey
Как сте майки,бебобоци,какички и батковци?Надявам се всички болнички да са оздравели и повече да нямаме такива в темата! newsm17
Момичета,много благодаря на всички ви за отговорите за шезлонг.  bouquet Все още съм в чуденка,но май ще се въздържа.То докато се наканя детето стана на 3 месеца и както казва Ники,скоро едва ли ще го свърта в шезлонг.Допадна ми идеята с одеало на пода и пръснати играчки да се опитва да ги хваща.
Джине,дъжобранче си взех днес универсално за 10,50(явно поскъпяват с 50ст докато даойдат до провинцията).Ми за тези парички си е идеално.Върши работа,не пропуска. Peace
  цитат на Мъхчето:
Цитат
Имам чувството, че колкото по-интелигентни сме ние, толкова по-прости свеките ни се падат.
Леле,Мъхче,велика мисъл!!Май си е точно така.
Лъки,лошо се е получило при вас.Стана ми мъчно,че сте си развалили отношенията със свеки.Не за друго,ами просто защото това ще ти коства обучението.Дано успеете да се сдобруте скоро и някак си запазите добрия тон,защото в тези ситуации мъжете много страдат.
Ох,чета ви за свекитата и искрено ви съчувствам.Добре,че се отървах от мойта,че... ooooh! нервите ми.Тя моята е уникална нервотрошачка.УжасТ ooooh!
Бебе Ади от 2-3 дена е много неспокойна.Не знам каква е причината,но последните 3 дена рева толкова колкото за всичките си 3 месеца не е ревала.Аз нали я хвалех,че много кротка- е на ми сега!Всъщност така от оня ден след ваксините.Дали няма нещо общо?! Thinking Трета вечер изпада в едни истерии та чудо е.Снощи успя да ни разплаче и двата с мм.Беше ужасно ви казвам.Чувствах се толкова безпомощна..Сега спи и проплаква в съня си.Нямам представ каква може да е причината.Нослето й е чисто,ака си нормално,не е гладна,суха,измита и преобута е..
Аватара на Мисти го виждам чудесно.Мисти,прекрасна е Вики.
Джине и Марина е страшна красавица. Heart Eyes Спрете с Близначето да си обиждате децата,че като взема от Агнес пръчката...
Да си призная не помня всичко,което прочетох.. Embarassed
Лека нощ от мен.Всички бебчета да спят и майките да си почиват!

# 658
Gift, нервността и плачовете са от ваксините. Днес и на К. ги поставиха, та докторът изрично предупреди да съм подготвена.

Аз шезлонг не съм купувала, но пък ни дадоха стайна люлка, но за по-голямо бебе, което да умее да стои седнало  Blush

Ох, аз приспах двете бебета - К. - 2 часа приспиване, след като бе изкъпан памперса му пропусна, преобличане, после се наака...   Tired после три пъти се унася и плака ...
ММ - бебе №2 веднага след изкъпването и отнесе плувката  #Crazy
А аз докато четях се натъпках с 1 буркан лютеница, 4 филии и суджук  Embarassed... и после как да сваля 20 кг ..... #Cussing out
Капнала съм, ръце, гръб и кръст не ми останаха.
Лека нощ.

# 659
Здравейте,
влизам да се похваля, че се връщам от дискотека Simple Smile хаха ,то си е за хвалба  Sunglasses Всъщност да танцувам без да пия и пуша е чудесно, може би се забавлявах повече от всякога. Почувствах се като тинейджър дето е излязъл за пръв път навън - всичко ми изглеждаше ново и непознато, а всъщност аз доста си поживях преди да се омъжа и забременея. Но сега това ми се струва толкова далечно и даже глупаво:) Сякаш никога не съм ги правила тия работи....ох, не мога да ви го обясня, но видях живота по съвсем различен начин и най-хубавато - разбрах какво е да имам дете, какво е да гушкам малкото същество и колко по - пълен е живота ми сега Simple Smile Прибирам се - не ме боли глава, не мириша на цигари и виждам едно малко невинно същество да спинка сладко  Heart Eyes Може би това е момента, в които осъзнах, че съм мама, че имам сладко бебче, което обожавам! Ако можете наистина направете го - излезте с приятели на танци, супер забава е! Хихи, даже ме заговориха няколко мъже,но се отказаха бързо, защото имам халка. Определено обаче не ми личи, че съм родила толкова скоро ....благодаря на близначето, че ме надъха да нося тоя колан Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт