. Мъхче, защо не звъннеш на вашия педиатър?
, ще ни призлее..., но предпочитам да платя ток, отколкото да давам антибиотици - Пази Боже. Майка ми само повтаря да се обличаме и да се пазим, ММ от друга страна да не съм го изнежвала .... Без отопление при нас е 20-21С, но ми е студено.
Днес, доктора ни натърти да избягваме в МОЛ-овете през лошото време 
)) обади се да ти продадем един хубав лаптоп, стига си се мъчила
)) аз камелия сега я държа по леко облечена да се калява, Марти все го завивах да не настине както дуднят бабите и сега как духне и е болен

И всичко си купуваме за Бобето. Смятам и аз да поръчам Бейби вак, че Бобето нещо май ще се разболява....да съм подготвена.
Виктория днес е ужасна, събуди се от следобеден сън в 15:30 и в 16 изпадна в истерия, до 17:15 рева, като че ли я колят и бесят такова чудо няма, накрая от рев заспа. Спала, яла и тя не знае какво иска
гледам сега пак се пробужда дано не реве отново, че не знам и аз какво да правя, пях разнасях, не и не.
я догодина какво ще правиш, на бобето дружка 
я да влизаш бързо, стига си миткала по улиците, ами кажи какво прави Лазар, расте ли разбойника, а Калин?
). Май доста измръзнах днес по клин и жилетка, надуха ме вятъра от колата до поликлиниката. ... та да видим, "дано да не изложа парада" и да се разболея, гърлото ми е все едно с пясък посипано. Малкия спи и суче и приплаква. Успиват го нещо ваксините. Не ми гука, не му е добре, но за сега няма температура.
) да й занеса, че си поиска на последния преглед. Подаръци не смятам да раздавам. Платих си за екип.
И сега се лекувам с джинджифилчето...
К'во съм мазала, а уж минавам дупето с Авене за след пелените, но не се сещам да намажа и около анусчето... 
Е гати хамалогията ще е... Но ще се убеди, че ще съм права... Че те така се държат с него, че ми създават чувството, че съм с малко момче, а не мъж
и се отчайвам тотално... А като сме сами, се чувства идеално, защото няма кой да му се качва на главата. Ааа, Джине, може ли да кандидаствам за едното ви отроче
Леле, страхотна новина, че ще имате бебчетааа..
Вярно е, че там баща ми си идва от време на време, ама пък апартамента е огромен и всеки си прави каквото си иска и на всичкото отгоре си има две тоалетни 
Всеки път й махам, ама тя с по-голям хъс ги лапва 
Пусна необичайно за него песента на Титаник, че и ме покани на танц (което пак не е типично за него)
Само балади пуска... Нещо се повреди 

И аз днес бях на такава 
живяхме на тясна две години, но се преместихме и сега е екстра. Заслужаваше си чакането. Гери, квартала в който е твоят апартамент по-хубав ли е. Идеята ми е, че може да го баламосаш за яслите там че са по хубави или повече или че по лесно приемат. Заради детето
)) мъжете са лесни за манипулиране, само трябва да намериш кое им действа. Сигурна съм, че ще измислииш нещо.
))
))

Все още съм в чуденка,но май ще се въздържа.То докато се наканя детето стана на 3 месеца и както казва Ники,скоро едва ли ще го свърта в шезлонг.Допадна ми идеята с одеало на пода и пръснати играчки да се опитва да ги хваща.
нервите ми.Тя моята е уникална нервотрошачка.УжасТ 
Трета вечер изпада в едни истерии та чудо е.Снощи успя да ни разплаче и двата с мм.Беше ужасно ви казвам.Чувствах се толкова безпомощна..Сега спи и проплаква в съня си.Нямам представ каква може да е причината.Нослето й е чисто,ака си нормално,не е гладна,суха,измита и преобута е..
Спрете с Близначето да си обиждате децата,че като взема от Агнес пръчката...
после три пъти се унася и плака ...

хаха ,то си е за хвалба
Всъщност да танцувам без да пия и пуша е чудесно, може би се забавлявах повече от всякога. Почувствах се като тинейджър дето е излязъл за пръв път навън - всичко ми изглеждаше ново и непознато, а всъщност аз доста си поживях преди да се омъжа и забременея. Но сега това ми се струва толкова далечно и даже глупаво:) Сякаш никога не съм ги правила тия работи....ох, не мога да ви го обясня, но видях живота по съвсем различен начин и най-хубавато - разбрах какво е да имам дете, какво е да гушкам малкото същество и колко по - пълен е живота ми сега
Прибирам се - не ме боли глава, не мириша на цигари и виждам едно малко невинно същество да спинка сладко
Може би това е момента, в които осъзнах, че съм мама, че имам сладко бебче, което обожавам! Ако можете наистина направете го - излезте с приятели на танци, супер забава е! Хихи, даже ме заговориха няколко мъже,но се отказаха бързо, защото имам халка. Определено обаче не ми личи, че съм родила толкова скоро ....благодаря на близначето, че ме надъха да нося тоя колан