ЮЛСКИ бебчета - тема 4

• 25 098
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
я разкажете за коланите какви носите да си взема и аз ?

# 661
То пък аз за беля си забравих коана на село и сега съм разплут плужек. Изобщо това с килата е отчайващо и подтикващо ме към самоубийствени мисли...10 кг отгоре, и сваляне - тц !  Crossing Arms Най-много се кефи ММ, който не пропуска случай да ме заключи в банята и да ми се порадва на пухкавите (според него) форми  Mr. Green Съвет: ако имате деца, ако ви се прави сеХ а децата наблюдават с по едно оче....ако искате да се усамотите...вЕрвайте ми, в банята е супер  Mr. Green

Джине, мани ги тия в темата...Аз едно време като гледах котките, много пишех там. Че и на срещи ходех. Намерих си много свестни приятелки от там, и до ден днешен се поддържаме. Обаче има някои екземпляри, които откровено бих напсувала с кеф. И на мен ми казваха колко съм проста, задето съм си пратила котката на село. не съм била ставала за стопанин и прочие....Отсвирих ги и много отдавна не пиша там.

Жалина....завид  Crossing Arms

Ох, щях да пиша нещо и забравих какво....

# 662
Добро утро ,
Жалинка, направо си те представих и на мен ми се доходи на дискотека  Grinning Ти къде беше ? Едно време любимо ми беше Кабаре - малко клубче ,където основно ретро пускаха.
Близначе, благодаря ,че попита за Дари  Hug На последния преглед ( през август) нямаше течност зад тъпанчетата, което е добрия резултат на прегледа. Следващия преглед е през ноември.Тихичко се надявам ,че резултата пак ще е добър, в противен случай отново заговаряме за операция. Хубавото е,че няма видима промяна в слуха ( което е едното измерение на проблема) ,а да чукна на дърво засега е здравичка  ( другото е че е по-податлива на отити, тежки и болезнени) .
Давам й коластра и едни капки за имунитет, хомеопатия,витамини... Дано има ефект ..
Ти ходи ли на онова - народно-латино парти. Аз казах на един колега от ансамбъла и той веднага изяви желание да се съберем и да ходим .
Днес ще ходя на зъболекар, имам бая работи и незнам как ще го организирам с малката. Ще трябва с нея да ходя. Днес ще сме двете със зълва ми , но следващите пъти незнам .
Хубав и усмихнат ден на всички  Hug

# 663
  • varna
Добрутру   bouquet
И аз виждам на Мисти аватара със скролове, както и тези на Глупи и на Герито, явно е от браузъра нещо  newsm78
Жалинке, разбирам те напълно, и аз съм така. Според мен правилното е да се наживееш и находиш и после да стигнеш до мъж и семейство, а не обратното като братовчедка ми, дето се омъжи на 19, взеха я в София да чисти и готви в една къща в Княжево, че и деца да гледа, а после реве на майка си "ох, ама аз не съм си поживяла, не съм студентствала, нищо не съм".

# 664
Лили, моят братовчед беше така като Дари. Помня леля как го мъкнеше по лекари....Накрая около 5-6 годинки го оперираха се оправи. Дано никога не стигате до операция  Praynig
Събитието с хорАта и салсата е на 12.10., но вече няма свободни куверти. Но понеже майка ми тогава ще е в Мароко, та извиках леля ми да гледа дребните. Иначе аз нали се чудех какво да си купя, дето да става за танци. Е, намерих си един онлайн магазин с индийски дрехи (но хубави) и си поръчах туника за 9 лв. Ако искате разгледайте, има хубавки и сносни нещица, а хубавото е че имат и големи размери:

Хихи, Бобенцето кога беше ембрионче, кога вече е на три месеца  Heart Eyes

# 665
Момичета почертете се за здравето на сина ми. Днес става на 6 години  Heart Eyes.
Скрит текст:

# 666
Добро утро.
Айде другата седмица го дават затопляне, да си направим пак една среща.
И аз си поживях доста. Все пак съм на 36. Даже може би прекалих. А странното е че в момента не ми липсват толкова много излизанията и срещите с приятели. Но все още се плаша че оттук нататък съм функция на Далийка и не разполагам със свободата си както преди. Дано не изпадна в депресия зимата, че по принцип хич не го обичам този сезон.

Да са живи и здрави дечицата и родителите им които днес имат юбилей

# 667
Близначе много хубав тоя сайт, благодаря че го сподели. Обаче как си избираш номера  newsm78, и аз съм с 10 кила отгоре и немога да преценя кой размер е за мен.

# 668
  • Бургас
Моргана, честиот ти рожденик Simple Smile да е жив и здрав и много игрив Simple Smile

# 669
Моргана, честит рожденник   bouquet Да ти е жив и здрав и много да те радва ! Тази торта изглежда божествено , имам приятелка, която прави торти и веднъж беше направила такава - с пъстроцветни блатове . Беше уникално красива .
Близначе, сайта е интересен , благодаря и аз Simple Smile Моргана - имат таблица, и ако са верни размерите би трябвало да стане.

# 670
Моргана, жив и здрав да е рожденика !!!!   bouquet  Ами в сайта си има табличка с размери  Peace Аз иначе съм L, но явно индийските дрехи са малко по-големи и по тяхната таблица отговарям на М. Всеки момент ще дойде туниката и ще ти кажа отговарят ли си  Thinking Иначе от магазина са много любезни - хиляда пъти звъняха да благодарят за покупката (а тя е само за 9 лв, 10.90 с доставката) както и да ме уведомяват до къде е стигнала. Да видим сега какво ще пристигне.

Роси, аз пък като се залюбих на 15 години с бившия ми мъж, и ни живот видях, ни нищо. Бях плътно до гъза му. В най-хубавите си години стоях затворена в общежитието на ЦСКА (той беше треньор там). Обаче като се роди дребната се записах на салса и от там се почна живота Simple Smile Купони, партита, ескурзии, семинари.....За три години се наживях. Че се и разведох  Grinning И сега поне знам, че съм с някой който никога не би ме затворил и ограничил.

# 671
  • София
Добро утроооо  #Silly Аз днес съм по-добрееее  newsm47 Вече почнах всяка сутрин да се изцеждам, че Анджи почна да спи по цели нощи, та сутрин са ми ей такива  bombs И мъжът ми взаимно се радваме на гледките  amiiii
Ей, сутринта свекъра как ме нервира, не е истина... Наредила съм шишенцата на барплота и той ядеше препечени филийки над тях  smile3512 Лошо ми стана и го питах как може да яде там и то върху тях, при положение, че има маса за тая работа  smile3511 Вече усещам, че са ми опънати нервите и не мога да мълча вече. Добре че навих мъжът ми да се редуваме... Две седмици тук, две седмици там (лека полека ще го науча да свикне в Люлин)  smile3506
Глупи, не че е мой апартамент, но той в пъти повече хубав от на техните апартамента... (А интересното е, че мъжът ми е влюбен в него, ама не ще бе) Подозирам, че е заради баща ми (той е леко властен, но нищо не прави човека, дори го кани да е с него на мачове, събития и тн, а той по цял ден е на работа и се виждаме само вечер и то време на време.) А техните ги виждам всеки ден (пенсионери са) в тоя малък апартамент (двустаен). А моят апартамент е тристаен (много е голям), с две тоалетни и е обновяван през всеки 2-3 години (латекс и паркет). Имам огромна секция в стаята и преспокойно можеш да сложиш дрешките, докато тук в Младост само по две-три дрешки бе  ooooh!
моргана, честит празник  Hug Да ти е жив и здрав, и много да те радва!!

# 672
Скрит текст:
- тук има голямо разнообразие от дрехи за всякакви дами . С доставката излизат по около 13-14лв
И аз се находих преди да срещна моя мъж. Сега ми е ок да си гледам децата. Разбира се - ще ми се понякога да изляза , но като цяло съм добре с тези неща Simple Smile

# 673
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
моргана, честит празник   bouquet Да е живо и здраво детенцето и да ви слуша много  Hug

Близначе, честита трета месечинка на малкия сладкиш  Heart Eyes

# 674
  • София
Моргана, хайде честит празник, да ти е живо и здраво детенцето, да ти е радост, а на него - безгрижие!   Gift

Близначе, честити 3 мес живот на Бобко!!! Да ти е здравичък, а и ти, да имаш сили да го гледаш, да го водиш по салса партита и да му направиш братче/сестриче или направо близнаци, наиш кой хубу!  Hug

Гери, срещу подсичане съм много доволна от отвара от смрадлика с малко сода бикарбонат. Това нещо спаси дупето на Еличка, която се оказа алергична ли, що ли, към всички видове крем срещу подсичане. Какво ли не опитах - само тази отвара действа, а и пести пари от козметика.  Laughing

Ние имахме много тежка нощ нощес. Не стига, че съм сама, ами Е. цяла нощ се превива и стене. Предполагам от коремче. Нищо не помогна от 2 до 4:30, накрая я взех в кревата при нас и тя кротна.

Абе на мойте ръцете са постоянно ледени, носа е хладен на опит/пване, а са завити с много неща - чаршафосано одеалце плетено, но не е от вълна, отгоре тънка памучна пелена и отгоре дебело памучно одеало. Дрешка - памучно гащерищонче и жилетчица отгоре Т в стаята е 20 градуса. Защо им е толкова студено?

Общи условия

Активация на акаунт