Това е за декларациите.
Честито,мамчета! Успяхме! 

по-рано си поплакваше като излизаме с количката, днес бяхме навън с кенгуруто, добре го понася. Някой може ли да каже след кой месец може да се носи кенгуру и това да е безопасно за таза на бебето?
)
ние сме екстра, започнахме да спим по-спокойно и влизаме в човешки ритъм лека полека 
от понеделник Гоги тръгва на градина в Изток и вече ще мога да правя по-дълги разходки, че досега се ограничавах, че не ми се закъсваше с двамата и гледах да е около нас. Така че живот и здраве може да се видим и да побутаме колички
.
поне не връща,че като се сетя как се разревах като върна на фонтан 

Сега разбирам защо има толкова противоречиви мнения "за" и "против" ваксините.
Моя Вързопчо просто се съдра от рев - никога до сега не ми е плакал така - пищеше, не плачеше. Какво го болеше, какво чувстваше - незнам - целия ден след ваксината плака. Побърках се от тревога, вечерта тъкмо бях решила да го водя на дежурен лекар и той се поуспокои и заспа. През нощта вдигна малко температурата (въпреки двете дози Панадол бебе по 2 мл.) до 37,1, постоянно приплакваше насън... Незнам, тръпки ме побиват какво ще правя другия месец - тогава са 2 ваксини. Принципно съм "за" ваксините, но вчера бях толкова ужасена, че .... незнам
. станаха ми почти постоянно и като ме прегледаха в 00;30 - вече имах 5 см
и няколко напъна и айде 02;50 Миша проплака. В същото време раждаше и една жена за втори път и родихме по едно и също време - доста бързо
Мен яко ме цепнаха, защото тя се оказа доста по- голяма от очакваното - 3кг
ММ гледа от първия ред през цялото време и погледа му беше