Добре дошли в "Родени", АВГУСТовски бебчета засмени!

• 41 490
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
А де. И нашата Иси си рита и с двете крачета, обаче има периоди, в които с едното рита, а другото не и то често, на пример като похапва си свива и опъва, но сега не мога да се сетя кое от двете. Сега ме вкара в мисъл.

Ние сигурно утре ще ходим на лекар, че кихаме и кашляме заради много сополки, в къщи всички сме така. Ще питам и аз за крачето.

# 721
  • София
радея, а ти каза ли й, че вече си ходила на ортопед на платен прием? тя вероятно ти е дала талон за ортопед, имайки предвид, че до 6 месечна възраст така или иначе трябва да се огледа за локсация профилактично... това е към задължителните профилактични прегледи  Hug
дано успееш да минеш на преглед утре или в петък, че да не го мислиш повече... пиши какво е станало   bouquet

# 722
Момичета премахнахте ли нощното хранене?Моята сладурка все още си става през нощта и си чака млякото ,усети ли че и давам вода,веднага я плюе!

# 723
  • гр.Пловдив
Момичета премахнахте ли нощното хранене?Моята сладурка все още си става през нощта и си чака млякото ,усети ли че и давам вода,веднага я плюе!

И моя син е така,става си по часовник за нощното хапване,и аз пробвах да го излъжа с водичка,изпива я и писва след 20 минути,за мен става двойна играта newsm62  затова предпочитам да си му дам каквото иска и да си продължи да си мъркотка хайванчето....Иначе и на нас педи каза,че след третия месец щял сам да си премахне нощното хранене,но няма такова нещо все още......

# 724
И ние сучем нощем. И то два пъти. Не толкова от глад, колкото за приспиване.

# 725
  • София
И при нас си остава нощното сукане, напоследък много начесто си иска, което ме води на мисълта че някое зъбче ще се покаже скоро

# 726
  • Пловдив
И ние ставаме два пъти да се храним нощем.

# 727
  • СОФИЯ
ние пък си спим  Wink,от втория месец сама си го махна ,към 20,30 заспиваше и после към 5,00 .сега вече спи до 07,00 .

# 728
  • велико търново
здравейте ние от края на третия месец ве4е не се храним нощем Simple Smile последното  ни хранене е в 10 ве4ерта по 150мл и после 4ак в 7 Simple Smile по нова година нещо я мъ4иха венците ама още нямаме зъби Simple Smile ама мн се върти един ден като я видях с един висящ крак в въздуха направо изтръпнах  Shocked а нощем като се усу4е като 4ервей и мрънка да стана да я върна в легнало положение по гръб4е Simple Smile направо е страшна  Grinning

# 729
И ние си цокаме нощем, и то доста пъти. Вече спи при мен и така успявам да се наспивам. Иначе зъбки го мъчат и със сукане се успокоява и заспива, не толкова от глад. Даже си мисля, че ако нищо не го мъчи, ще си спи, максимум веднъж да хапва през нощта...

# 730
  • гр.Пловдив
здравейте ние от края на третия месец ве4е не се храним нощем Simple Smile последното  ни хранене е в 10 ве4ерта по 150мл и после 4ак в 7 Simple Smile по нова година нещо я мъ4иха венците ама още нямаме зъби Simple Smile ама мн се върти един ден като я видях с един висящ крак в въздуха направо изтръпнах  Shocked а нощем като се усу4е като 4ервей и мрънка да стана да я върна в легнало положение по гръб4е Simple Smile направо е страшна  Grinning

Браво на вас,вие сте като по учебник Peace

# 731
  • велико търново
ахахах нали Simple Smile забравих да кажа 4е си излизаме на разходки,даже сменихме ве4е коша на коли4ката 4е този дето е за новородени ни е къс(малък) ве4е, сега сме с "кабрио" вси4ко виждаме навън и ни е супер Simple Smile главата по4нахме да я държим уверено,мисля като направи сега 5 месец на 24 януари да и взема бънджи  newsm78 аз по4нах фитнес от миналия петък и гледам да ограни4а малко храната особено сладкото 4е...то ми е най големия проблем,ама ония ден от диети щях да падна на една от спирките на центъра добре 4е беше една жена да ме подпре,явно ми е паднало кръвното Sad та ще видим как ще бъде с тая моята диета,мама вика хапвай по една вафли4ка на ден 4е ще паднеш ей там щото дупето ти било дебело  Joy

# 732
  • СОФИЯ
ахахах нали Simple Smile забравих да кажа 4е си излизаме на разходки,даже сменихме ве4е коша на коли4ката 4е този дето е за новородени ни е къс(малък) ве4е, сега сме с "кабрио" вси4ко виждаме навън и ни е супер Simple Smile главата по4нахме да я държим уверено,мисля като направи сега 5 месец на 24 януари да и взема бънджи  newsm78 аз по4нах фитнес от миналия петък и гледам да ограни4а малко храната особено сладкото 4е...то ми е най големия проблем,ама ония ден от диети щях да падна на една от спирките на центъра добре 4е беше една жена да ме подпре,явно ми е паднало кръвното Sad та ще видим как ще бъде с тая моята диета,мама вика хапвай по една вафли4ка на ден 4е ще паднеш ей там щото дупето ти било дебело  Joy
ами права е мама  Simple Smile,аз си качвам даже ,добре че е зима имам оправдание.като  започнем с разходки постоянно,се надявам да си влезна във форма

# 733
  • велико търново
ами права е мама  Simple Smile,аз си качвам даже ,добре че е зима имам оправдание.като  започнем с разходки постоянно,се надявам да си влезна във форма

за цялата бременност напълнях 22 кг,като родих отслабнах 15 и сега съм ка4ила 2 или 3 щото не съм сигурна много в кантара  newsm78 ама 4акам момента в който ще по4не да ходи и да ми стопява лагерите а и нервите щото като се нервирам пак отслабвам Simple Smile

# 734
  • гр.Пловдив
Забравих да попитам дали се обръщат вашите мъници по коремче,понеже от 2 дни моя маймун се обръща,но не може да си задържи главичката и я забива надолу-много е смешен newsm62 и аз го обърна хайванчето да си легне..

Иначе за килограмите ми е много болна тема,незнам как ще ги свалям освен с глад #Crazy
Надрусах се като свиня майка с около 30кг,бях спряла цигарите от съвест и като грам не ми ставаше лошо в началните месеци, в мен живееше мисълта единствено за ядене Mr. Green
Ядях всичко,омитах громни количества храна,през нощта да стана да се натъпча беше закон Божи...не можех да се контролирам и при все,че гледах да наблягам на салати и плодове през лятото,не ми се получиха нещата,освен тях имаше място и за каквото се сети човек Mr. Green

Страхотия ....идва ми да се #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт