Бургаски майчета - 16 тема

• 57 180
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
За пръв път чувам, че не може с влак Shocked
С кола или автобус е много по-травмиращо. Не можеш да си сложиш колан като хората, има по-голяма вероятност от ПТП не дай си Боже, има повече вибрации, сътресения и т.н. от прекрасните ни пътища. Нашата кола е голяма и хич не се чувствах комфортно, особено на завоите и с по-висока скорост от 60-70км/ч. Първата бременност ходих с маршрутка до Варна в края на 7м. Преживях го, ама бебето се спука да рита Simple Smile Потърси според мен второ мнение Simple Smile

# 616
За пръв път чувам, че не може с влак Shocked
С кола или автобус е много по-травмиращо. Не можеш да си сложиш колан като хората, има по-голяма вероятност от ПТП не дай си Боже, има повече вибрации, сътресения и т.н. от прекрасните ни пътища. Нашата кола е голяма и хич не се чувствах комфортно, особено на завоите и с по-висока скорост от 60-70км/ч. Първата бременност ходих с маршрутка до Варна в края на 7м. Преживях го, ама бебето се спука да рита Simple Smile Потърси според мен второ мнение Simple Smile

Двете мнения от гинеколози ги имам: единият е за автобуса, другият за влака. така че ме объркаха съвсем doh

# 617
  • Бургас
Ми трето тогава търси

# 618
Най добре самолета  Wink чак такова вглежане....хората летят плуват до последно ......сега седите и се чудите кой влак да се хване  Shocked

# 619
Имам въпрос към Вас - има ли бъдещи майки, които пушат?

# 620
Има. По една цигара на ден пуша, днес даже май не съм. Знам, че не е редно, но полагам страхотни усилия и успях да ги намаля от кутия на една цигара.

# 621
  • Бургас
Най добре самолета  Wink чак такова вглежане....хората летят плуват до последно ......сега седите и се чудите кой влак да се хване  Shocked
Много зависи кой как се чувства и каква бременност кара Simple Smile С първата и на екскурзия с автобус из Турция ходих, и с маршрутките до Варна,... С втората и на кола ми беше дискомфортно да се кача, а веднъж ми се наложи на тролея и имах чувството, че ще умра.
Според моята докторка, ако няма проблем, няма никакво ограничение за пътуване, с каквото и да е Simple Smile

# 622
И аз не успях да ги откажа. Спрях ги за месец, щях да се побъркам и пак започнах. Гледам да пуша една цигара на няколко пъти. Паля, гася, като лудите. Но аз понякога в нервни дни и до 4 цигари на ден стигам. Знам, че изобщо не постъпвам правилно, но... Да де, нищо не ме оправдава. Само не знам после с това кърмене какво ще правя.  Rolling Eyes

# 623
kami3333 в кой месец си? Струва ми се, че си в началото. В началото на моята бременност и аз бях така, бях превъртяла, но с напредване на месеците си ги намалих и както ти казах днес дори не съм палила. Смятам, че и с кърменето няма да имам проблем, стига таткото да ме дими наоколо. Wink

# 624
Преди да забременея с 1вото си дете пуших по около 2 кутии. Като разбрах, че съм бременна ги отказах почти веднага. После като ми спря кърмата пак ги пропуших. Сега пак ги спрях. Спирам ги горе долу до края на 1вия месец.

# 625
В 7 влизам тази седмица.  Embarassed

# 626

kami3333, напъни се да ги спреш ... но какво ли да ти кажа, като и аз си подръпвам от цигарата Confused И е ясно, че не е никак хубаво това.

# 627
И аз пуших по 1 цигара сутрин с кафето,но аз не съм страстна пушачка и нямах проблем с намаляването!
Само да вметна,че бях чела,че не е хубаво да се пуши една цигара на няколко пъти,нещо си отровите ставали повече като се гаси и припалва после наново! newsm78

И извън темата,защо ни го няма линийките,скоро не бях влизала и сега ми направи впечатление!

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 09:21 от -Bibo-

# 628
  • Бургас
За да се виждат линийките,трябва да отидеш на профила си -настройки,изглед и подредба и да махнеш тикчето от НЕ ПОКАЗВАЙ ПОДПИСИТЕ НА ДРУГИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ.

# 629
аз също пуших ама ги отказах,сега ни пуша  даже и не ми се пуши

Общи условия

Активация на акаунт