Особено за раждането ме интересува и ще дойда, евентуално и на тези за зъбките.
Ако възникне още нещо, пиши ми. В Бургас съм до 16-и.
)))))))))
отивам да врътна един тел:) аз миналата седмица научих, не съм ходила до сега. ако е имало преди това, ще съжаляам че съм изпуснала. а в МК в морската съм била само на 3 лекции, описах кои. и гледам че последните две в каря на месеца се застъпват с тези на които съм била но смятам да посетяпак една от тях, за обработка на пъпчето...
но бяха предвидили 50 бройки само от големите подаръци, а на тази лекция, първото ми посещение беше имаше голм интерес и бяха над 70 мами да не бяха и повече...и минерална вода дева мария успях да си взема

ти някъде беше споменавала нещо че не си в Бс сега, ами ако утре смяташ да ходиш пиши на лични и можем да се разберем нещо и с друго ако мога да бъда полезна. не знам дали ходи на отворените врати, ако не ще разкавам
или да отидеш, когато пак си в Бс.
аз още не, че ми спукват тела да звънна и едвам смогвам на 100 фронта
пиши, ако си се обадила какво казаха...

ама и аз като нова и за първи път бях направо оле мале...
а относно лекциите, значи била съм в 6-тия като почнах да ходя...ако знаех и аз по-рано щях да тръгна още октомври, айде ноемрви декември...че ме държаха симптомите до средата на ноември, а и после заради времето избягвах да излизам сред много хора да се опазя от вируси.
)) адски бързо ми лети времето вече...