Кухненски машини Kenwood и Kitchen Aid

• 97 364
  • 896
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Моят чопър не може да го смели... Явно му идва ситничко. А точно си мислех да махна мелничката от списъка с приставки Mr. Green
Нямам машина, но пък имам гоооолеми мечти  Crazy

# 721
# 722

Цената е добра , но ако някой има интерес, барабаните са 3. Най-ситния липсва.
Аз съм в период на избор на кухненска машина и затова ви чета с интерес. Освен с изброените в заглавието на темата марки, оглеждам и още една, та да видим  Thinking
 Keisi-f виждам, че имаш машина бош. Доволна ли си от нея? Засега тя ми е фаворит, не само по финансови причини, из немските форуми чета изключително позитивни коментари. Твоята кой модел е? Притеснява ме обаче, че в много клипове из ю туб, сравняват бош с кенууд и резултатът е винаги в полза на втората newsm78.

Последна редакция: сб, 02 май 2015, 09:16 от Aida*

# 723
  • София
Момичета, голяма греда при мен:(
Не съм видяла какво купувам и сокоизтисквачката е с липсващ елемент:( Това дето държи чашата липсва:(

Съвети?

# 724
Офф,стига бе..Аз моята дори не съм я разопаковала Rolling Eyes

Колко време е нормално да отнеме,за да пристгине от немския Ибей?
Поръчах на 22.04.  Днес е 2.05..Значи до тук 8 дни..
Не помня преди един полюлей поръчвах,но хич не помня за колко време дойде. newsm78

# 725
  • Балчик
Да, първо трябва да се чете добре описанието, когато е използван продукта.
Отделни части се продават. може да се пита в сервиза на Кенууд. Има и тук, държачът за чашата е 10 евра:
http://www.cookandcoffee.fr/126-kenwood-centrifugeuse-awat641

Специално барабаните обаче са скъпи:
http://www.cookandcoffee.fr/123-kenwood-rape-tambour-awat643

Какво?, трябва да имаш проследяващ номер, не ти ли го дадоха? Такова голямо нещо със сигурност има номер.

# 726
  • София
опитвам се да си избера машина, само че се изгубих в разновидности и приставки.
на това:
Kenwood KM336 Chef Classic Stand Mixer
мога ли да сложа допълнителни неща, основно ще го ползвам като миксер и да меся теста, обаче ме заинтригуваха малката мелничка, стъклена кана, сладоледа, белачката за картофи и евентуално нещото за мелене на месо.
всичките тия мога ли да ги ползвам с тази машинка или е прекалено евтина за това  Rolling Eyes

и също как са тия приставки за настъргване и нарязаване като издръжливост, имам на един стар робот бош, но нещо се изкривиха с времето.

# 727
  • Балчик
Можеш. Няма да можеш само средноскоростните комбайни, защото няма такова гнездо. Приставките са добри. Не съм чела оплаквания.Особено новите модели с номера АТ са от много хубава пластмаса. Масивни и здрави изглеждат. 

# 728
Аз съм с каменна мелничка за брашно, та си позволявам да допълна. Производителят е немски и произвежда приставки за известните машини.За kenwood има малка и голяма. Има за бош, КА ...
https://www.schnitzer.eu/katalog_ansicht.asp?suchtyp=Kat&suc … deutsch&shop=

И да попитам, като се правят кори за лазаня с пресата, трябва ли да се варят преди подредба и печене?

# 729
  • Балчик
Аз ги варя, но мисля, че може и без варене.

# 730
Когато са пресни корите,може и без..Повече бешамел и доматен сос слагам.

# 731
# 732
Ама белачката за Майор става ли?

# 733
  • Балчик
Не, за шеф е.

# 734
Кенвудчо пристигна! newsm44

Сега гледам кашона и отлагам разопаковането,точно като хлапе на Коледа.. Crazy

п.п. Прави бяхте.Не е голям.Идеален е!

Обаче дойде доставка 33 кила ooooh!

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 14:05 от Какво?

Общи условия

Активация на акаунт