Кухненски машини Kenwood и Kitchen Aid

• 97 351
  • 896
  •   1
Отговори
# 735
  • Балчик
Е, хайде вече официално честито. Да, огромен е кашонът и тежък, особено с приставки. тежичък си е.

# 736
Мерси,Джемма. Hug

Бях си предвидила един шкаф 70 см. с 3 чекмеджета..

Ами,двете се напълниха..Като купя и другите приставки,може и да не стигне място дори ooooh!

# 737
  • Балчик
п.п. Прави бяхте.Не е голям.Идеален е!

Само така му се струва на човек, че е огромен. Всъщност на дължина  и ширина е същият като шеф, само е по-висок.

# 738
  • София
Честитоооо  Party

И сз бях така с приставките..... Ех, мечти. Трети шкаф пълня.

# 739
Честито! Съпреживявам радостта ти, но още по-голяма е тя като започне да "мърка" машинката

# 740
Благодаря,момичета!

Само вие можете да разберете радините ми вълнения Hug

# 741
Хайде да ти е честит и от мен thumbsup

# 742
Мерси.

Ще гледам да го снимам тези дни и да кача снимките,ма то още егати циганията в нас,е съм и след ремонт и е ужас Crazy

# 743
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Да ти е честит от мен! Simple Smile

Аз си получих вчера вкупом флекси бъркалката ( от стрия модел), купата за сладолед и стъклените мелнички. Мелничките ги пробвах, перфектни са. Купата за сладолед отлежава във фризера, утре ще издиря сметана и мисля да я сефтосам. Радвам се, че я взех, сигурно е двойно по- голяма от тази на старата ми машина за сладолед, Която ни беше крайно недостатъчна.
Споделих на мъжо, че ми трябва нов шкаф, да си събера всички допълнителни приставки. Той пък каза, че сега разбира, че си е купил проблем.  Mr. Green

# 744
  • Балчик
Честито за приставките. Така е, шкафове си трябват. Laughing

# 745
  • Гулянци
Честито Какво? и от мен Grinning
И само и аз да се похваля  Mr. Green имам си картофобелачка, и каменната ми мелничка вече е в Б-я и скоро ще си я получа Laughing

# 746
  • Пловдив
И аз вчера си взех купата за сладолед. Най-важното е че става за машината ми. Не съм я пробвала но и това ще стане през почивните дни.
Поздрави   Hug

# 747
  • Балчик
Linkata,  честито и на теб.

# 748
Купата за сладолед и аз я чакам да пристигне тези дни
Ама белачаката и пластамсовия паста мейкър ще почакат или да ги сваря на "промоция"или направо догодина,че направо се разорих ooooh!

# 749
Джема, моля за помощ.Отдва дена имам КММ020.Били ми казала дали всички бъркалки трябва да ги регулирам .Може би нещо не разбрах ,въпреки че прочетох цялата тема няколко пъти.Много благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт