Кухненски машини Kenwood и Kitchen Aid

• 97 313
  • 896
  •   1
Отговори
# 825
Странно че, в склада на немския аназон е пълно с картофобелачки. Цените им са примамливи, но какъв ли е точно риска? http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B0036DDGJ0/=dp_olp_used?ie … mp;condition=used
Да не са наводнили някой палет с картофобелачки, защото на повечето пише че ще са преопаковани

# 826
Странно че, в склада на немския аназон е пълно с картофобелачки. Цените им са примамливи, но какъв ли е точно риска? http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B0036DDGJ0/=dp_olp_used?ie … mp;condition=used
Да не са наводнили някой палет с картофобелачки, защото на повечето пише че ще са преопаковани
Дам..Цените си ги бива,ма аз в момента не бивам финансово Grinning

# 827
  • Балчик
Тези са за шеф, не за майор,  затова са евтини. Наводнението не им пречи Laughing Те са само пластмаса, няма какво да и стане.

От склада са си читави стоки, може да имат само драскотини евентуално. Ако има нещо счупено, до месец може да се върне, няма проблем с Амазон.
На мен от склада ми е нискоскоростната барабанна приставка, обявена като преопакована. Всъщност си беше в оригиналното кашонче, само липсваха вътре стиропорите, а беше на супер прилична цена- 65 лева:

# 828
Успокои ме Джема, значи и моята купа трябва да си е наред.
Картофобелачките, не бях обърнала внимание е че са за Шеф.

# 829
  • София
Знам че сме го обсъждали сто пъти, но купата на шеф-а мие ли се в миялна?
Днеска ползвах месомелачката, пресата за паста, бъркалките де що имах и сега умувам кое мога да измия по бързата процедура:)

# 830
  • Балчик
Купата и бъркалките се мият, само това, което е алуминиево - не.месомелачката в никакъв случай.

# 831
# 832
С коя приставка мелите орехи? С мини мелачката ги направих на тахан, пуснаха си маслото.

# 833
  • Балчик
С нискоскоростната барабанна приставка.

# 834
# 835
  • Гулянци
Днес ме изненадаха с готово калъфче за Кенуудчо.
Направено е от прозрачен винил. Сега вече Кенуудчо е видим и защитен.
Естествено Джемма беше така добра да ми даде размерете, прати ми и видеоклипче даже, за което и БЛАГОДАРЯ   bouquet

Скрит текст:

# 836
А моя си седи така"гол"..
Само купата прибирам в шкафа Grinning

# 837
  • Балчик
Честито, cura-, станало е много хубаво.  Peace

# 838
  • София
Днес купих вишни и реших тази вечер да направя пай с вишни.  За целта ще замесвам маслено тесто за първи път с машината (по рецепта 125 гр масло с две чаши брашно) и да питам за този тип тесто коя бъркалка на Kenwood-а да ползвам - бъркалката за обикновено тесто или К-бъркалката?

И също така, колко време размесвате, защото знам, че трябва да се внимава да не се разтопи маслото, а да се запазят малки бучици? Или пък не?

Благодаря за всякакви съвети, ако се сетите и нещо друго.

# 839
  • Балчик
Няма да се размекне, това става само при работа с ръка, топи се от топлината. Но и бучици в никакъв случай не трябва да има, трябва да е гладко тестото.

С К -образната меси.

Общи условия

Активация на акаунт