Отговори
# 630
  • У Диспансера ...♥♥♥
айде някоя добра душа да каже този сериал Son заслужава ли си гледането,че съм на 1-ва серия още а нещо не ме грабва още  newsm78
За сефте го чувам даже тоя сериал  Mr. Green

# 631
 и аз за сефте го чувам  Mr. Green Булка,мн късно го дават на Гизем сериала  Mr. Green

# 632
айде някоя добра душа да каже този сериал Son заслужава ли си гледането,че съм на 1-ва серия още а нещо не ме грабва още  newsm78
За сефте го чувам даже тоя сериал  Mr. Green
Аз се опитах да го гледам кат го пуснаха по турската ма неми хареса и го зарязах Rolling Eyes гледах 1 еп само Peace

# 633
и аз за сефте го чувам  Mr. Green Булка,мн късно го дават на Гизем сериала  Mr. Green
Повтарят го Laughing ама аз си пуснах музика да се наслушам че утре сабах кат стана и чинията е вече в друга посока Mr. Green

# 634
брата на Хакан и той мн рошаф  Mr. Green квай тая турска мода  Mr. Green

# 635
ами много незнам Blushама от няколко дни го пуснаха и в БГ на диема фемили от 20.00 Blush
в него играе Иит Озшенер (Джамил от мелодията на сърцето)
тук можеш да попрочетеш коментари разни http://www.keyfiseyir.com/show/son

още фотки искате ли бе джанъм Blush Blush Blushили викате дур ма стигЪси ги поствала Hug Hug Hug Hug Hug

# 636
Повтарят го Laughing ама аз си пуснах музика да се наслушам че утре сабах кат стана и чинията е вече в друга посока Mr. Green
ши издебниш и пак ши си я врътниш  Mr. Green

# 637
  • В света на мечтите... ❤
Ирче,Ели,прекрасни ФЕмирски колажи,милички   bouquet  Heart Eyes   bouquet

Джеси,Честит Рожден Ден,мила,да си жива и здрава,да имаш само успехи и късмет в живота и около теб винаги да има само щастие и любов  newsm59   bouquet   bouquet   bouquet   newsm59

Жанка,мило,разтупка ми се корасона   Kissing Heart от тез Чачковски снимки   bouquet  Heart Eyes   bouquet  ,много е сладичко туй момче бе,даже все повече започва да ми харесва с таз прическа с мармоти,катерици и тем подобни същества по главата  Crazy  Heart Eyes

Хайде аз продължавам с Вампирските истории,че там пък Стефчо ми разтупква корасона   Kissing Heart  Crazy
Лека и мека на всички лягащи  smile3524  Sleeping  smile3524  после  пак ще намина да видя има ли будни  Hug  Hug  Hug

# 638
  • У дома :)
ами много незнам Blushама от няколко дни го пуснаха и в БГ на диема фемили от 20.00 Blush

още фотки искате ли бе джанъм Blush Blush Blushили викате дур ма стигЪси ги поствала Hug Hug Hug Hug Hug

Още, още ,още ......................... Hug Hug Hug Hug Hug

# 639
Жани,давай по хот фотки  hahaha

# 640
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ели, Ирче, много красиви колажи!  Heart Eyes Heart Eyes

Ирче, Зизко,  Hug Hug, нали виждате по подписа ми, че недолюбвам "й". hahaha Не се съмнявам във вас, ама си пазя погледа от такива боцкания, че ми трябва всяка нощ в диспансера.  smile3521  Joy Joy Joy

Мухата за 13-те епизода аз я пуснах. Ще потърся източника, в който я мернах да ви го постна.

Някой, ако знае кой световен дизайнер наложи мъжете вместо с плувки да се мятат по басейни и морета с 3/4-ти гащи, да ми го каже! Да спра да си го купувам тоя кретен  #2gunfire и да му пълня джобовете с пари!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 641
  • В света на мечтите... ❤

Искаме,искаме  newsm18  newsm18  newsm18  newsm18  newsm18

# 642
хаха ми то и аз онзи ден гледах реклама и днес реших да го загледама ама мъкааааа едвам едвам  ooooh! и сега си дира някой нов  Mr. Green снощи си догледах ЛиН  Mr. Green

# 643
Профииии , палавницо  Joy Joy Joy Joy

Лека нощ от мен  Hug Hug Hug Hug

# 644
ши издебниш и пак ши си я врътниш  Mr. Green
Ееее тя е при папа Laughingпонеделник чак Laughingша ма бият вече с тоя туркиш Mr. Green

И Кашкавалката участва в SON Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт