Отговори
# 555
  • В света на мечтите... ❤
Въхх,тука тоя на регистратурата в болницата ко толкоз сладко видя в нея,че ги пусна  Thinking  ooooh!

# 556
Илде spokoлека Hug

# 557
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ей ви го фрагмана  Peace

# 558
  • София
Илде,лека нощ Hug
Яман обаче как сладко смигваше с едното оче,той и адвокатът забелязах,че така пуска мигача от време на време Grinning

# 559
Със същата нощничка в болницата като от АФК брех тези джансута много са бързи  Mr. Green

# 560
  • София
Какво има Мира на ухото?
Това е вид обеца,има така в горната част на ухото и в долната и са свързани със синджирче,ама как го обясних ooooh!....дано ме разбра Mr. Green

Мерси   bouquet Сега на мода ли са?

Какво има Мира на ухото?
Мен ми прилича на гъсеница Joy

И на мен  Embarassed

# 561
# 562
Аз се оттеглям да си гледам Вампирите,че сега там ми е тръпката,после ще мина да ви фърля едно оче,ама със здравото оче,че едното ме боли от жмичката  Mr. Green  Hug  Hug  Hug

# 563
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еййййй с превод е фрагмана  smile3506

# 564
  • София
Може в турските болници само такива нощници да имат  Laughing Вторият баща със същата ли беше?

# 565
тия па си плюли у клавитУртИ Laughing Laughing
иначе мноу забелязв2ат тез Жансута  #Crazy Mr. Green

Лека на лягащите(оттеглящите се)  Hug

# 566
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Вкиснаха ме в къщи, та ми убиха всякакви желания. Confused

Момичета, ако нощес ме споходи музата ще направя субки на фрагмана. Надявам се с ваша помощ да ми се оправи настроението. А преди три часа пишех наум "Профи гледа Medcezir-2". Mr. Green Наум щото компютър беше зает. Сега нямам желание да напиша това, което ми напираше в главата тогава.

Изчетох ви и искам да кажа няколко неща.
На мен филмът ми се гледа, защото в достатъчна степен съм забравила какво се случваше в ОК.
Изгледах още веднъж първия епизод, ще направя така и с втория. Едно, че и тогава и сега ми станаха много пропуснати моменти. И второ - установих, че прякото гледане ме лишава от възможността да погледна по-задълбочено на актьорската играта и на филмовите детайли. С повторното гледане наваксвам.
Този път се постарах да наблюдавам специално играта на Серенай за да разбера защо не ми харесва тази жена. Установих, че е доста плоскоизразна с очи. Имам предвид, че в 85% от ситуациите погледът й е един и същ - като на съгрешило добиче. Редки отклонения и излизане от тази безумна физиономия има в моментите с усмихване. За беля тогава се включва устата и ... оффф. Затварях очи на моменти - като не я гледаш е по-добре.
Моментите в предишния фрагман между Яман и Мира бяха леко интригуващи, но тази вечер във филма, бога ми, нищо не усетих. Хайде да не натрапвам, че са препратки към АФК защото сигурно ги има и в десетки други филми, но нито докосванията на пръстите, нито хващането за ръката, нито пък когато Яман обхвана лицето на Мира с шепи усетих тръпка. Просто химия няма. Да, стараят се да си свършат работата, но се усеща липсата на щипката сол в манджата, която прави вкуса.

Хайде другото в следващ пост, че сигурно ще трябва поне 20-30 отговора да чета докато пиша.
Зиз, прочетох си съобщението, виж този пост по-горе! Peace

# 567
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Проф, Hug Влъха го качи със субове. Hug СПОКО!!! Heart Eyes

# 568
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе Проф аз му направих,ама никой не го отразява  Crossing Arms

Ама аз пак ще го сложа ,с бг субове е  Oha! Oha! Oha!

# 569
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Абе Проф аз му направих,ама никой не го отразява  Crossing Arms

Ама аз пак ще го сложа ,с бг субове е  Oha! Oha! Oha!
  love001  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт