Отговори
# 570
  • София
  bouquet за субовете!

# 571
Абе Проф аз му направих,ама никой не го отразява  Crossing Arms

Ама аз пак ще го сложа ,с бг субове е  Oha! Oha! Oha!

аз Тъ отразих ама в тубето  Winkама к'ат си рекла дай и бурда дЪ тЪ уважЪ   bouquet   bouquet   bouquet

# 572
Ире   bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug Зиз   bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

# 573
Профи, не знам дали бих могла да ти помогнала да си оправиш настроението, но ти със сигурност успя да ми помогнеш да си отговоря на един напиращ в мен въпрос....харесва ми сериала, играта на всички, сюжета, който тепърва предстои да се развива, но разбрах всъщност какво ми липсва благодарение на това, че изчетох поста ти, благодаря ти.
Ирче, Зизу, благодаря Ви за трейлъра със субове.

# 574
  • У Диспансера ...♥♥♥

аз Тъ отразих ама в тубето  Winkама к'ат си рекла дай и бурда дЪ тЪ уважЪ   bouquet   bouquet   bouquet
Жани,аз го метнах там и излязох ,не съм видяла,ама да не го пропуснете да го видите аз за тва повтарям  Hug

# 575
въх ужасТ изтърпях до около 25-тата минута и то с цък цък мишока помагаше за което ейвалла благодаря му и го спрях  ooooh! немога да понасям един образ и това си е  Sick и леко скучновато ми е  newsm78 сори за Чачо ма аз бях дотук отплавам с отлива  Joy

# 576
Вкиснаха ме в къщи, та ми убиха всякакви желания. Confused

Момичета, ако нощес ме споходи музата ще направя субки на фрагмана. Надявам се с ваша помощ да ми се оправи настроението. А преди три часа пишех наум "Профи гледа Medcezir-2". Mr. Green Наум щото компютър беше зает. Сега нямам желание да напиша това, което ми напираше в главата тогава.

Изчетох ви и искам да кажа няколко неща.
На мен филмът ми се гледа, защото в достатъчна степен съм забравила какво се случваше в ОК.
Изгледах още веднъж първия епизод, ще направя така и с втория. Едно, че и тогава и сега ми станаха много пропуснати моменти. И второ - установих, че прякото гледане ме лишава от възможността да погледна по-задълбочено на актьорската играта и на филмовите детайли. С повторното гледане наваксвам.
Този път се постарах да наблюдавам специално играта на Серенай за да разбера защо не ми харесва тази жена. Установих, че е доста плоскоизразна с очи. Имам предвид, че в 85% от ситуациите погледът й е един и същ - като на съгрешило добиче. Редки отклонения и излизане от тази безумна физиономия има в моментите с усмихване. За беля тогава се включва устата и ... оффф. Затварях очи на моменти - като не я гледаш е по-добре.
Моментите в предишния фрагман между Яман и Мира бяха леко интригуващи, но тази вечер във филма, бога ми, нищо не усетих. Хайде да не натрапвам, че са препратки към АФК защото сигурно ги има и в десетки други филми, но нито докосванията на пръстите, нито хващането за ръката, нито пък когато Яман обхвана лицето на Мира с шепи усетих тръпка. Просто химия няма. Да, стараят се да си свършат работата, но се усеща липсата на щипката сол в манджата, която прави вкуса.

Хайде другото в следващ пост, че сигурно ще трябва поне 20-30 отговора да чета докато пиша.
Зиз, прочетох си съобщението, виж този пост по-горе! Peace

Проф Hug Hug Hugи моето мнение е горе долу същото  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 577
Не мога да разбера едно защо се сравняват двата серияла като между двата има огромна разлика.

# 578
  • У дома :)
Ирка  Hug smile3525 smile3525 smile3525
Зизу  Hug smile3525 smile3525 smile3525

# 579
  • София

Чакайте,че ходих да воайорствам в другата тема Mr. Green
Зизу,Ирче,благодаря,дано следващият епизод ми хареса,пу-пу Praynig
missence,,бяха модерни да кажем преди 10 години,сега да ти кажа ли не знам,не съм виждала отдавна такива обеци  33uuможе да са.....
Ади почерпете се,аз ще спинкам май вече:
Скрит текст:
Лека нощ и от мене Hug
Профи, Hug

# 580
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Малеййййй, ама хубав е филма бе...аз направо съм заинтригувана. Whistling

# 581
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ирче, ми аз докато напиша един пост, ти цял фрагман си насубила!  Hug Joy

Скрит текст:
Ако можеш да оправиш само онова "й" в края на думата "стои" с правилното "и" ще съм предоволна. Praynig

Май има различни фрагмани №3. Одеве мярнах някакъв над 40 секунди. newsm78 пък после друг 39.  newsm78

И все забравям да кажа, че вчера или онзи ден в някой от материалите развявани из турските сайтове пишеше, че първи сезон ще е от 13 епизода.

Наде, с какво съм просветлила ума ти? bowuu  Laughing Кажи, че ми стана интересно!

# 582
# 583
  • У дома :)
Чакай малко да поспамя  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Кончета, пеперудки и Фемир естествено  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 584
ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт