Отговори
# 645

Някой, ако знае кой световен дизайнер наложи мъжете вместо с плувки да се мятат по басейни и морета с 3/4-ти гащи, да ми го каже! Да спра да си го купувам тоя кретен  #2gunfire и да му пълня джобовете с пари!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Joy Joy Joy

# 646
това е последно Wink Wink WinkшЪ ходЯ да нанкам вечи Flutter Flutter Flutter
 не можах да си изгледам епизода Winkама и утре е ден Heart Eyes

ади акшамлар къзлар Blush Blush Blush Blush

Ирчеджим  Hugмалко ми бяха 3-4 пъти пак да гледам клипчето за Чачи Blushмного му се кефя
чок гюзел си го направила Joy Joy Joy Joy Joy

# 647
  • У дома :)
Феичка, лека Hug

# 648
  • У Диспансера ...♥♥♥
За теб ще ти спретна,щом толкова му се радваш бе джанъм,нямаш ядове,ти все едно за твоя рожден ден,повече сигурно от него се радваш ако го види Joy Joy Joy
Heart Eyes Heart Eyes
Оле,Проф,тва го знам много добре,и то точно на й,да я направим тая грешка ,направо ши мижаш там,ама ако не бях бързала бързакова щот съм си да го изтривам,щях да го оправя  Peace

# 649
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Жани, шъ ми свърши хард диска с тия фотки. hahaha

Ето ви го това за тринайсетте епизода:
http://variety.com/2013/tv/news/turkey-to-remake-the-o-c-1200614979/

В своя защита само ще кажа, че дамите през средновековието по са облажвали погледи предвид повсеместната употреба от мъжете на чорапогащи (макар и плътни  Wink). Joy В кой век живеем?! #Cussing out Хайде да не са чак като нас с прашки, ама нещо по-така ... Wink

# 650
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Егати,  Shocked Shocked Shocked отивам по нощите да боядисвам диспансера... Mr. Green

# 651
# 652
ши ва замола да го споделите и с мене Иркиното бърдей клипче че съм го отпушила и него ooooh! Blush

# 653
Жани, шъ ми свърши хард диска с тия фотки. hahaha

Ето ви го това за тринайсетте епизода:
http://variety.com/2013/tv/news/turkey-to-remake-the-o-c-1200614979/

В своя защита само ще кажа, че дамите през средновековието по са облажвали погледи предвид повсеместната употреба от мъжете на чорапогащи (макар и плътни  Wink). Joy В кой век живеем?! #Cussing out Хайде да не са чак като нас с прашки, ама нещо по-така ... Wink

Проф Hug Hug Hugнема А сЪ плашиш той толкоз фотки е поел,та още шЪ поеме бе  Hug Hug Hugтенкс за инфото

Ирче HugшЪ си чакам сюрприза с нетърпение Flutter и Ben çok mutluyum  newsm10

не мЪ разсъннвайтИ поИчИ чИ скачам У креватчето  smile3524 smile3524 smile3524

# 654
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да ама Проф,знаеш ли колко несъвършенства прикриват тия плувки,и грозни гледки ни спестяват,тъй че аз съм за тях  Joy Joy Joy

# 655
  • между морето и небето

Някой, ако знае кой световен дизайнер наложи мъжете вместо с плувки да се мятат по басейни и морета с 3/4-ти гащи, да ми го каже! Да спра да си го купувам тоя кретен  #2gunfire и да му пълня джобовете с пари!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Joy Joy Joy

+1   hahaha hahaha hahaha

# 656
  • У Диспансера ...♥♥♥
ши ва замола да го споделите и с мене Иркиното бърдей клипче че съм го отпушила и него ooooh! Blush

Феичке,ей го къде  е Peace

# 657
  • У дома :)
Жани  Hug лека и мека  Heart Eyes

# 658

Феичке,ей го къде  е Peace

love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 659
  • между морето и небето
Да ама Проф,знаеш ли колко несъвършенства прикриват тия плувки,и грозни гледки ни спестяват,тъй че аз съм за тях  Joy Joy Joy

Вярно, ама как ще плакнем  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт