Отговори
# 720
  • Някъде там
Зизуу Много хубава дискусийката сте си спретнали  Mr. Green Само, че на Зизу са и избили бушонките нещо  Mr. Green Вече започна да разсъждаваш много навътре преди като го гледаше за първи път много се съмнявам да си мислила за пълнежите и за сценария  hahaha Гледала си го защото ти е станал интересен сериала иначе ако не ти е бил за какво да го гледаш  Wink Аз лично си превъртах сериите но не съм ги превъртала с мисълта, че е имало мн излишни работи, а защото най ми харесваха сцените с Е и Ф исках да го гледам как се обичат как се карат как се сърдят исках да гледам тях те ми бяха интересни там ми туптеше сърцето от любопитство, затова превъртах  Peace

# 721
Точно това гонене и бягане внасяше интерес в целия сериал  Peace Повярвах,че я има тази любов истинската,че след каквото и изпитание ще минеш пак ще си с любимия човек  Peace На мен това ме държеше през цялато време за това го гледах  Peace

# 722
  • Варненска клюкарка
Те в много сериали бягат и се гонят, понякога даже се и стигат, но не са ми въздействали и на 1 % като тези двамата келеши.Аз усещах и силно привличане между тях, нещо което не ми се е случвало да почувствам в такава степен в друга екранна двойка Peace
 За мен факта, че го гледах на турски и не ми пукаше от това, че нищо не разбирам от диалозите, говори повече от всякакви там размисли за сценарии, игра и прочие....

# 723
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:

Whistling Whistling Whistling
Много на анализи сте го ударили,сега и аз да кажа какво мисля,така сценария беше изключително малоумен в повечето моменти,даже кога имахме коментарно студио,именно с него се пуках да се ядосвам,но ако нямаше лъжи,или бяха разкрити в началото,както каза Ренку,нямаше да имаме филм.Аз от ФЕмир исках,още и още ,и още,когато почнах да гледам ,много пъти съм спорела в темата ,че Емир беше и си остана ,по -влюбения,по-разбиращия ,и по-борбения за тяхната връзка,и съм казвала,че такова нещо в реала нямаше как да стане,то не бяха чупки,стойки и фасони от Фера,все едно видите ли ,тя е най-богатата наследница на империя,голяма гордост,страшна работа на моменти вкарваше  ooooh! Задържа ме химията ,не сценария,даже тия пълнежи ги прескачах повечето пъти ,но кога ми се появяха ФЕмир на екран,можех по-няколко пъти да гледам дадената сцена,няма значение дали се караха или се обичаха ,за мен самите им погледи ми говореха много повече от думите и целувките им Heart Eyes Heart Eyes
А сценария е писан ден за ден ,поне така бях чела,и естествено те се ръководят от реакцията на зрителя,изобщо не мислят че няма логика в повечето действия,напълно осъзнаваха какво невероятно попадение са направили с тази двойка ooooh! Затова и направиха всичко възможно ,Хазал да остане и да ми го точат като ВВ,просто видяха колко пари им донесе тоя феномен ФЕмир,и да ви кажа тези,които сега са ги взели Ча и Хазал в проектите си,се надяват на същото,затова е и това ЯМира,но разликата е ,че самия зрител ги нарече ФЕмир,и ако продължават така,могат само да загубят от тези сравнения,това е мечтата на повечето продуценти да създадат нещо такова,а дано че и ние да се порадваме,ама надали,друг е въпроса ,че Аксой не си изигра правилно картите,а такава възможност се пада веднъж в живота  Naughty

# 724
  • В света на мечтите... ❤
Привет,мривет,сладуркии  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Аз гледах и продължавам да гледам АФК основно заради ФЕмирките сцени,когато гледах сериите на турски си превъртах само техните сцени да гледам и макар нищичко да не разбирах пак усещах тръпката в стомаха  Crazy  та затуй,колкото и да не беше изкусурен сценария ФЕмир сътвориха магията,която плени толкова зрители  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Прекрасен съботен ден на всички  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

# 725
Ивче HugИрка Hug много точно казано Blushи аз го мисля всичко това,но нали не съм много по писането а повечето по ровенето Partyта споделям мнението ви което изцяло допълва и моето разбиране по въпроса Blush Blush Blushв туитър правят някакво сравнение  newsm78 newsm78 newsm78

Hakan Kurtaş Mı Çağatay Ulusoy Mu?

някой да иска гифче  Party Party Party

Скрит текст:

Дани Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 21 сеп 2013, 14:25 от Zhana Georgieva

# 726
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ивче HugИрка Hug много точно казано Blushи аз го мисля всичко това,но нали не съм много по писането а повечето по ровенето Partyта споделям мнението ви което изцяло допълва и моето разбиране по въпроса Blush Blush Blushв туитър правят някакво сравнение  newsm78 newsm78 newsm78

Скрит текст:

Дани Hug Hug Hug
Божке,ама какви сравнения може да има,с какво да го сравня с Ча,те тия съвсем изтрещяха вече пък  ooooh!

# 727

Скрит текст:

Дани Hug Hug Hug
Божке,ама какви сравнения може да има,с какво да го сравня с Ча,те тия съвсем изтрещяха вече пък  ooooh!

джанъм то и аз това се чудя newsm78 newsm78 newsm78въобще има ли база за сравнение ,ама к'ат са рекли  Flutter Flutter Flutter

сладурковци  Party Party Party

# 728
Божкееее , какво да им сравня на двамата , какво  #Crazy Joy Joy

Дани  Hug
Ирка Hug

# 729
  • У Диспансера ...♥♥♥

На веднага давам какво да сравнявате,мисля че на Ча веждите са по добре оформени,а и цялото лице като цяло  Joy Joy Joy

# 730

На веднага давам какво да сравнявате,мисля че на Ча веждите са по добре оформени,а и цялото лице като цяло  Joy Joy Joy

стига бе  #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 731
  • У Диспансера ...♥♥♥
Малко не го скопосах,ама ще ви го сложа ,то като начинаеща ,нататък ще стана като Гъбка  Joy Joy

# 732
  • София
[
Скрит текст:
img width=600 height=447]http://static.dyp.im/NEjNoyaa3a/96f50ca5a073a5c9064b3ea1850c9406.jpg[/img]
Малко не го скопосах,ама ще ви го сложа ,то като начинаеща ,нататък ще стана като Гъбка  Joy Joy

Ей такава сватба си представях на финала, като в приказките  Heart Eyes

# 733
  • Под Сините камъни
  love001  love001  love001

# 734
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Каприз, Hug много се извинявам, но не смятам, че са ми избили бушоните, само заради това, че виждам нещо различно от вас. Peace
Това изречение ми прозвуча грубо. ooooh!
Другото което е ...няма  да спра да си изказвам мнението, само защото не виждам тази химия.
Съжалявам!
Опитах се да обясня какво не харесах, обаче явно не сте ме разбрали. За мен сценарият е много важен, сюжетната рамка също. Когато го загледах беше любопитство...въшките ги намерих почти веднага и това ме накара да се върна назад. Инак от средата към края ми беше достатъчно.
Зададох си въпроса...Защо толкова късно се разбра лъжата? Върнах сериите отначалото за да търся този отговор. Да, харесват ми сцените с тях, обаче прекалената драма ме товари...Да, гледам ги още...и пак, и пак...и колкото повече гледам, толкова повече се изумявам на сценарната простотия.
Вече се забавлявам... Whistling

И ей така като ми избият бушоните и почвам да си разсъждавам.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт