Защо памперсът на бебо пропуска

• 3 646
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
  • София
И аз смятам че марката не е много добра. При изписването първия месец бяхме само на Памперс Премиум ( тази седмица е на промоция в Кауфланд -22.79) , после минахме на Актив и съм много доволна. За кратко пробвах и Пуфис и не са нашата марка , на 3 часа ми пропускаха, да не говорим за цяла нощ. намирам ги за по-плитки в сравнение с Памперс.

# 16

Именно  Simple Smile Peace 2кг преди горната граница, а не като достигне долната  Simple Smile

# 17

Именно  Simple Smile Peace 2кг преди горната граница, а не като достигне долната  Simple Smile
Блонди,Angel_Dust е имала предвид долната граница на следващия размер Simple Smile
Иначе и аз мисля,че трябва да се пробват друга марка памперси.

# 18
Блонди,Angel_Dust е имала предвид долната граница на следващия размер Simple Smile

Вярно, бе  ooooh!

Ейнджъл, извинявай,  Hug мои грешни сметки  Crazy

# 19
Аз също имах голям проблем с памперсите... Накрая стигнах до извода,че при нас пропускат,защото са му големи. Синът ми е 7кг. и ползва Pampers Active Baby номер 3 и да не се хваля много,но поне за сега не пропускат,иначе беше мокър до уши,но грешката беше моя,че слушах другите мами,които винаги ползват 1 номер по-големи памперси,но при нас не стана номера  Simple Smile

# 20
Понеже аз съм новоизлюпена мама  #Crazy и никой в родилното а и след това не ми е показвал нито как се сменя памперс , нито как се преоблича новородено ми се наложи да се науча по трудния начин. Mr. GreenИзвиках на помощ една колежка и тя ми обясни, че като слагам памперса не само изваждам крачолчетата на крачката ами при поставянето много внимавам да наглася ластиците точно на сгъвките на крачетата и така гащичките не пропускат. Направо се родих оттогава насам, няма да сменям мокри дрехи на всеки час и да рискувам да си простудя детенцето, че то времето позастудя и това непрекъснато преобличане си беше проблем. Благодаря на всички мами за коментарите и се извинявам ако съм ви подвела с обясненията си ама се оказа че и за поставянето на памперс си имало "чалъм". Embarassed

# 21
боботоо от сега нататък ще разбираш,че и за мнооого други неща,свързани с отглеждането на мъника си има чалъми : )))

# 22
  • София !
боботоо от сега нататък ще разбираш,че и за мнооого други неща,свързани с отглеждането на мъника си има чалъми : )))

Съгласна съм !! Дет се вика : Човек се учи докато е жив  Hug .

# 23
Имам бебе- момченце на 10 дена.В началото всичко беше точно, но сега от 2-3 дена памперсите му почнаха да пропускат, сменям ги на 3 часа и като го взема от креватчето той е мокър от страната на която е лежал в легълцето. Тази нощ от вечерното къпане в 7 ч. до 6 ч. сутринта смених 3 комплекта дршки и всичките бяха много мокри, а бебо беше неспокоен и мрънкаше на сън. Той е 3100 гр. и ползвам пелени на Канбебе 1, които са за дечица от 2 до 5 кг., мисля че са му по мярка, обаче явно не е така щом пропускат. Винаги стягам добре памперса като го поставям, но няма никаква разлика, пак протича.Пробвах по съвет на приятелка по-голям размер, ама наистина са му доста големи и пак протичат.Дайте съвет какво да правя !!!???
абсолютно същият проблем имахме и ние и сменихме модела от премиум кеар на актив бейби
сега имаме друг вечер всеки памперс пропуска и се сабужа мокър (пак същи проблем в напреднала възраст)

# 24
Ние се родихме 3 кг. От тогава ползвам Канбебе 1. Вече сме 4 кг и мислех да ги сменям с по-голям, защото след като се размърда му се смъква под коремчето /на кръста си стои/, но пък 2 номер ми се струва, че са му големи.
И пак си купих 1. По-хубави са 1 на Прима, но по нашите магазини ги няма.
Доволна съм от Канбебе, не ми пропускат, не се обрива и са ЕВТИНИ!  Peace

И аз се чудех кога се минава на следващ номер, но нещо това с горна и долна граница не го разбрах  Embarassed

# 25
  • в огледалото на живота

И аз се чудех кога се минава на следващ номер, но нещо това с горна и долна граница не го разбрах  Embarassed

Ръководиш се от кг.на детето.В случая е подходящ размер 1 за вас.По големите има вероятност да са хлабави.Но пък ако стиска и се отбелязва ластика по крачето е удачно да смениш с по голям номер.
номер 1 е от 2-5кг.
номер 2-е от 3-6кг.
Но пак си е индивидуално според детето.

# 26
И аз смятам че марката не е много добра. При изписването първия месец бяхме само на Памперс Премиум ( тази седмица е на промоция в Кауфланд -22.79) , после минахме на Актив и съм много доволна. За кратко пробвах и Пуфис и не са нашата марка , на 3 часа ми пропускаха, да не говорим за цяла нощ. намирам ги за по-плитки в сравнение с Памперс.
Съгласна съм на 100% . И аз се обърках да взема Пуфис.Емииии като взех Алекс от кошарата след сън цялата й пижамка беше мокра + чаршафа . Ползвам актив бейби на Памперс и съм нямала проблеми.Абсорбират много добре и най-важното издържат нощния сън.

# 27
Аз от Пуфиса бях много доволна, пишлето на малкия се белеше и само с този памперс спря (защото е доста мек отвътре). До колкото знам памперса при момчетата се сменя на долната граница на размера, защото пишлето се вдига нагоре  Peace

# 28
Аз от Пуфиса бях много доволна, пишлето на малкия се белеше и само с този памперс спря (защото е доста мек отвътре). До колкото знам памперса при момчетата се сменя на долната граница на размера, защото пишлето се вдига нагоре  Peace
хм интересно аз това не го знаех,но тъка процедираме защото мисля,че иначе му пречи на пишата.Но има логика да е така и да си е желателно за момчетата да са по широки памперсите

# 29
  • в огледалото на живота
Каква връзка има размера на памперса с пишлето  Simple Smile
Няма абсолютно никакво значение дали ще е надолу или нагоре... Joy

Общи условия

Активация на акаунт