Лидл ::32::

• 65 639
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Дънки ли ще има другата седмица? Къде ги гледате, не видях в сайта. Днес взех от плетените бебешки жилетки, хубави са, доста дебелички, направо якенца. Малко му е голямка на детето (то е 83-84 см, взех размер 86-92), но по-добре големичка, отколкото да омалее. Май ще я носи и догодина Joy

# 676
Отчет!Бебешка жилетка,гащтеризон,биберон и чорапогащник с картинка на дупето,много доволна.При нас имаше пет десена жилетки,не като в брошурата два,или аз не съм видяла,в магазина имаше и много  хубави космонафти,май ги нямаше в брошурата newsm78

# 677
  • Варна,морето,сините вълни...
Да докладвам пазара за Варна ( Възраждане).Чехли само 1 чифт се размотаваше( мекички бяха,но нищо особенно че да съжалявам), одеала с ръкави колкото искаш, от др.одеала имаше 7-8( бяло и синьо) и от всички детски артикули предостатъчно. Party Купих си голяма олекотена завивка, ще видим мъжо какво ще каже довечера Wink За племенничката чорапогащи,бодита,блузки. Дребни неща намалени: багети с масло и подправки за печене, суха смес за крем карамел, 2-3 сладоледа Бос,лимони. Не видях бебешките млека Нивея,ама то и се струпаха повече хора и се изнесох Peace

# 678
  • Варна
При нас имаше пет десена жилетки,не като в брошурата два,или аз не съм видяла
Пет ли? Само за момчета или изобщо? Иначе в брошурата са 4 - по 2 момичешки и момчешки. Аз взех тъмносинята, че другата много ми лилавееше.

# 679
Като чета как се разграбвали одеалата от този Лидл е някакъв специален щам на шопинг вируса.  Имам чувството, че какъвто и боклук да сложат в брошурите ще бъде мигновено разграбен

Във Варна има ли бебешки космонавти??

За другата седмица, евентуално дънките, а за мъжа ми ангорски колан. Много ми хареса заглавието на "телешопа"!!И Mr. Green

# 680
  • Русе
Много ми хареса заглавието на "телешопа"!!И Mr. Green
В първия момент като прочетох, без да се замисля и загледам в картинката, реших, че ще пускат някакви стоки като на VS телешоп и се засилих да разглеждам hahaha

# 681
  • Варна
Във Варна има ли бебешки космонавти??
В магазина на бул. Владислав имаше.

# 682
  • София
Канелоните на Лидл и Барила според мен нямат разлика. Аз ги правя с плънка от спанак , сирене и яйце,  отгоре сос бешамел, но мисля да пробвам с кайма и доматен сос. Може с шунка, гъби, кис , краставики, сметана или броколи със синьо сирене. В нета има рецепти  Peace

# 683
  • Варна
И как ги правите значи - вадите от пакета и пълните и толкова, без никаква предварителна обработка? Ще пробвам и аз тогава.

# 684
И как ги правите значи - вадите от пакета и пълните и толкова, без никаква предварителна обработка? Ще пробвам и аз тогава.

Точно така  Peace Заливаш с по- рядък бешамел и печеш  Peace

# 685
С какво мога да заменя бешамела - не искам да използвам брашно newsm78/ за рецептата със спанак, яйца и сирене/

# 686
Доматен сос или готварска сметана.

# 687
корите за лазаня и канелоните как мога да ги съхранявам няколко месеца  
да ги замразя, в хладилника или просто в шкафа  newsm78

# 688
  • София
корите за лазаня и канелоните как мога да ги съхранявам няколко месеца  
да ги замразя, в хладилника или просто в шкафа  newsm78
Аз си ги съхранявам в шкафа и досега не съм имала проблем.

# 689
Като чета как се разграбвали одеалата от този Лидл е някакъв специален щам на шопинг вируса.  Имам чувството, че какъвто и боклук да сложат в брошурите ще бъде мигновено разграбен

+1

Търсене - предлагане...

Общи условия

Активация на акаунт