Лидл ::32::

• 65 630
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Канелоните на Лидл и Барила според мен нямат разлика. Аз ги правя с плънка от спанак , сирене и яйце,  отгоре сос бешамел, но мисля да пробвам с кайма и доматен сос. Може с шунка, гъби, кис , краставики, сметана или броколи със синьо сирене. В нета има рецепти  Peace

Благодаря, triffy   bouquet

Скрит текст:
Аз ги правя с плънка от кайма, лук, чесън и подправки, със заливка от доматен сос с готварска сметана и подправки. Ето по тази рецепта: http://vkusnoteka.blogspot.com/2011/07/blog-post_05.html?spref=fb и стават много вкусни.  Peace

# 706
Взех бяла момичешка жилетка, че това цикламено от пет години насам ми е превзело къщата   Sick
И бебешки гащеризон, от най-малкия номер 62/68 - по мои сметки напролет трябва да може да ги носи бебето.
Някакъв прах Фромил за вълнени тъкани - отзиви има ли?
И два плафона за банята, бяха по 10 лв., не знам откъде се взеха, не съм ги виждала в брошурите, но ние точно от такива имаме нужда - матирано стъкло, за Лидл Младост-4 става дума.

# 707
Не пазарувам от този магазин, но ще следя, ако излезе нещо интересно, по-скоро от нехранителните продукти.

# 708
  • Русе
  Фен съм на Еsmara и съм се напълнила с клинове. Не знам как са бодитата.

# 709
  • Варна
Мнението ви за биберон-термометъра?
За мен беше една от най-сполучливите покупки за бебето. Използвахме го до година и половина, мерех и докато спи. Сега вече отказва да го смуче и купих за чело.

# 710
  • Stuck in a moment
От тези XXL кърначета във вашите Лидъли има ли "класик" или са само "чирпански"? При нас само чирпански видях колкото и да оглеждах.

И аз мисля, че е някакъв "шопинг вирус" това с одеалата и особено чехлите, още повече че тук има магазин за немски стоки и има същия тип чехли, докарват одеала, лилавите мъжки пуловери, които сега ще пускат също ги има (да не изреждам колко други работи). Сори за спама  Peace

# 711
  • Русе
От тези XXL кърначета във вашите Лидъли има ли "класик" или са само "чирпански"? При нас само чирпански видях колкото и да оглеждах.
В Ловеч освен "чирпански", имаше и "бабекови", "класик" не видях newsm78

# 712
  • София
Аз си купих от другите одеала (бяло) тънко е да, ама  мекочко  ми се видя. Довечера като се прибера ше го видя по-обстойно.
Имам такива три, но от Метро, купувани преди 2-3г., и съм страшно доволна. Меки, леки и тънки, но топлят чудесно. През зимата си спя с едно такова и не ми е студено.

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 23:06 от july1993

# 713
  • София
Тази вечер в Овча купел нямаше от ябълковия сок ХХЛ  Crossing Arms Имаше 50% на същата цена.

# 714
# 715
Любимата ни кайма е на промоция - 2,59лв Стават перфектни кюфтета Wink

# 716
  • софия
Май ще си купя тавичка с керамично покритие в четвъртък. Харесват ми.

# 717
  • Пловдив
Аз се чудя за тиганите,че нещо не мога да случа... Thinking

# 718
И аз загледах керамичната форма за кекс, както и комплекта за подправки

# 719
  • София
Толкова много неща си харесах, че ме е страх да ги изброя, а почти изчерпах лимита си за този месец.....

Общи условия

Активация на акаунт