Музикална академия - Тема 1

• 36 726
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Очаквам качествени изпълнения и интересни коментари от журито. Вероятно ще гледам само концертите.

# 31
Никога не са ми харесвали песните на Стенли. Rolling Eyes

# 32
  • София
Никога не са ми харесвали песните на Стенли. Rolling Eyes
плюсено, Бебе  Mr. Green Достраша ме да го напиша, след всички суперлативи, изсипани от журито, но не го понасям.

# 33
Харесвам по принцип Петя Буюклиева, но нещо ми се струва стегната и притеснена в изпълнението. Краят беше креслив. Очаквано журито ръси суперлативи - явно, че все такива ще бъдат коментарите им

Очаквах по-добро второ нейно изпълнение. Отново комплименти от журито. Георги Христов си каза "да не се очакват критики, а само аплаузи към тези родни звезди, които  са се съгласили да участват и да са пример за поколението.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2013, 20:29 от Isis

# 34
Много хейтърски ще прозвуча, но и Петя не ми е любимка, особено с вряскането накрая. Blush

# 35
Гледам сега приповдигнатите коментари на журито за Петя и се зачудих дали ще оценяват обективно т.нар. музикални легенди?

Пък на Стенли само "Обсебен" му харесвам.

# 36
Нали Део щеше да е водещ newsm78

# 37
  • София
Аз изпуснах началото, някой ще ми обясни ли идеята на предаването и кой беше преди Буюклиева?

# 38
Нали Део щеше да е водещ newsm78

Може по-нататък да го включат. Thinking

Гледам сега приповдигнатите коментари на журито за Петя и се зачудих дали ще оценяват обективно т.нар. музикални легенди?

Надявам се да са обективни, но се съмнявам. Rolling Eyes

# 39
  • София
Днес ще имаме ли изгонени Simple Smile

# 40
На мен Петя ми хареса  Rolling Eyes
До тук имам само една забележка - озвучаването!!. Как може да правиш музикално шоу и да излъчваш с това качество на звука? Можеха да отделят малко пари и за тон оператор.
За гафовете с микрофона няма да коментирам.

# 41
  • София
Като гледам Етиен, не мога да не се сетя за характерното му движение "етиенов гърч", което той показа в едно минало риалити, много се смях Simple Smile

# 42
Аз изпуснах началото, някой ще ми обясни ли идеята на предаването и кой беше преди Буюклиева?

На първа страница пише за идеята на предаването. Преди Петя беше Стенли. Peace

Гърчът, да. hahaha

# 43
  • София
Коцето е дразнещ с тези негови песни и вида му на Исус LaughingФънки го каза по-точно Joy

# 44
Днес голяма боза. Mr. Green Чак ми дотегна.
Утре предполагам ще е по-интересно.

Общи условия

Активация на акаунт