Отговори
# 60
Привет тайфа  Hug Hug Hug Hug
Като гледам много от нас   сме  били в един и същи мол  Laughing Честити гащурки на всички преоблекли се  Heart Eyes

Ирка  Hug  пак си напрайла едни грозотии че чак немога да отлепя поглед от тях  newsm51

# 61
Хайде да са ти честити,Ирче,със здраве да си ги носиш  Grinning     bouquet    Hug

Дани  Hug чок гюзел  Heart Eyes

# 62
  • София
Момичета отново бай бай от мен, че отново съм тръстикова  ooooh! Cry Целувки от мен  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 63
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Каприз, Hug много се извинявам, но не смятам, че са ми избили бушоните, само заради това, че виждам нещо различно от вас. Peace
Това изречение ми прозвуча грубо. ooooh!
Другото което е ...няма  да спра да си изказвам мнението, само защото не виждам тази химия.
Съжалявам!
Опитах се да обясня какво не харесах, обаче явно не сте ме разбрали. За мен сценарият е много важен, сюжетната рамка също. Когато го загледах беше любопитство...въшките ги намерих почти веднага и това ме накара да се върна назад. Инак от средата към края ми беше достатъчно.
Зададох си въпроса...Защо толкова късно се разбра лъжата? Върнах сериите от началото за да търся този отговор. Да, харесват ми сцените с тях, обаче прекалената драма ме товари...Да, гледам ги още...и пак, и пак...и колкото повече гледам, толкова повече се изумявам на сценарната простотия.
Вече се забавлявам... Whistling

И ей така като ми избият бушоните и почвам да си разсъждавам.  Mr. Green

# 64
Момичета отново бай бай от мен, че отново съм тръстикова  ooooh! Cry Целувки от мен  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Слънчице  Hug лека работа  Heart Eyes

# 65
  • Под Сините камъни
Каприз, Hug много се извинявам, но не смятам, че са ми избили бушоните, само заради това, че виждам нещо различно от вас. Peace
Това изречение ми прозвуча грубо. ooooh!
Другото което е ...няма  да спра да си изказвам мнението, само защото не виждам тази химия.
Съжалявам!
Опитах се да обясня какво не харесах, обаче явно не сте ме разбрали. За мен сценарият е много важен, сюжетната рамка също. Когато го загледах беше любопитство...въшките ги намерих почти веднага и това ме накара да се върна назад. Инак от средата към края ми беше достатъчно.
Зададох си въпроса...Защо толкова късно се разбра лъжата? Върнах сериите от началото за да търся този отговор. Да, харесват ми сцените с тях, обаче прекалената драма ме товари...Да, гледам ги още...и пак, и пак...и колкото повече гледам, толкова повече се изумявам на сценарната простотия.
Вече се забавлявам... Whistling

И ей така като ми избият бушоните и почвам да си разсъждавам.  Mr. Green

Зизке първо Благодаря за новият ни дом както винаги е прекрасен.И второ и аз като теб вече започнах да забелязвам сценарната простотия,но и това не ме спира да си превъртам сериите отново и отново.Даже сега съм си го започнала пак от 1 сезон и много се ядосвам на Фериха пък значи.Толкова моменти изтърва да му каже истината.
Нямам никакво време да ви чета.Лек ден на всички  Hug Hug Hug

# 66
Диана HugИрка Hugчестити дрешки Heart Eyes

Много Фемир ooooh!  bouquet

СерТай и ХазаБоно фОревър а ХазаТай нъцки Mr. Green bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 67
Рени  Hug мерси

newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

ФЕМИР ФОРЕВЪР  ФЕМИР ФОРЕВЪР ФЕМИР ФОРЕВЪР

Последна редакция: сб, 21 сеп 2013, 17:38 от diana7484

# 68
  • Варненска клюкарка

Вие смятате ли, че заради голотата на Чаатай край басейна се е гледала снощната серия, Outta Joint Tired ooooh! #Crazy защото аз въобще не смятам, че това е причината, а защото на комшиите им се е понравил сериала, като цяло?!
Не случайно задавам този въпрос....предпочитам да замълча.

Наде, току що прочетох в една от темите, (не ме питайте коя)че навярно това е причината. Аз още вчера казах, че много рано вкарват разголен Чаатай, а  и като цяло в турските сериали ( не игралните им филми, че там е в другата крайност Mr. Green) избягват показването на разголени тела, пък дори и от мъжки пол да са.....не и преди доста да запознаят зрителите с героя, а и ако момента го изисква(любов, къпане и т.н.)....Тук бих казала, че сценката нямаше смисъл, не беше обвързана със следващия момент и не беше от значение за сценария Crazy Та всеки може да си прави изводите  newsm78 Ако се съди по това, че като за първа серия  рейтинга не оправда очакванията и после се убиха да го повтарят, не знам колко пъти, ( аз такова нещо друг път не съм виждала) струва ми се, че може да се мислили в тази посока....
Аз съм на мнение, че Чаатай е от актьорите с които би могло да се филмира и телефонния указател на Истанбул, Mr. Green Laughing  стига да попадне на правилните хора и такива трикове  не са нужни. Да и в АФК имаше подобна сцена в първите серии, но там си беше обвързана със следващи събития ( срещата с баща му в спортния комплекс) Някак си нямаше да е намясто дъртия Юнал да пере скуош или да вдига железа, щото нямаше как да вкарат в кадър мацки по бански с които да се задява Mr. Green

пп Зизунко аз те разбрах, не се коси Flutter Лошото е че рядко има качествени сценарии. А лъжата трябваше да продължи до възможно най дълго, иначе трябваше да свърши филма- тя даваше това напрежение в първия сезон и страха да не се разкрие не от когото трябва...видяхме как забуксуваха след 30-та серия. Лошото е, че бяха малко плоско поднесени нещата. Вярно много глупави ситуации имаше но в кой ли сериал ги няма Whistling Тука на места цепят мрака и направо са обида за интелекта някои от нещата, но филм да става... Хич не ми пука на мен- гледам си и си свиркам Whistling

Последна редакция: сб, 21 сеп 2013, 17:04 от Беллора

# 69
Зизунко мъжа и любовника ти ше се избият за теб  Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 70
  • Някъде там
Зизу  spoko  Извинявай ако съм те засегнала, но това с бушоните беше майтап  Rolling Eyes несъм искала да прозвучи обидно или грубо  Hug

# 71
Зизунко мъжа и любовника ти ше се избият за теб  Joy Joy Joy
Скрит текст:
[img][/imghttp://25.media.tumblr.com/d31f98e8def30ae3e58e381aea999147/tumblr_mrmptcBPVX1sbe4hqo2_r1_250.gif]
Как съм се смяла тука Joy Joy Joy

# 72
Скрит текст:
[img][/imghttp://25.media.tumblr.com/d31f98e8def30ae3e58e381aea999147/tumblr_mrmptcBPVX1sbe4hqo2_r1_250.gif]
аз много не го помня този момент в сериала ама сега като го гледах много се смях  Joy с дъски от оградата  hahaha hahaha hahaha

# 73
Ивче, няма да те питам...... Laughing
Нали във втори епизод на ОК Раян плувал в басейна, поне така писаха, че ни предстои да видим в ПО и те са решили точно тази сцена да не я променят. Не ми изглежда нелогична и не е задължително всяка предходна сцена да вещае следващата.
И както  Зизу написа сутринта, в АФК толкова нелогични действия имаше, образи летящи като Батман, идващи от нищото, изпразнени от съдържание и пак си отиваха в нищото а на нас оставаха да гадаем, само, че без вълшебно кълбо, което да ни подсказва. ooooh!
Така, че отдавна спрях да търся във всяко нещо все логични причини и следствия, приемам ги като даденост и толкова.
Добре си плуваше момчето още сутринта в шест, по този начин явно със Селин започват деня си.
И аз да имах къща с басейн нямаше да пропускам да се плицикам в него сутрин, обед, вечер.

# 74
Скрит текст:
аз много не го помня този момент в сериала ама сега като го гледах много се смях  Joy с дъски от оградата  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy JoyТоя Клаус поне не беше поканен и немое да влезе реши да го изкара Joy Joy

Цитат
И аз да имах къща с басейн нямаше да пропускам да се плицикам в него сутрин, обед, вечер.
Ох какъв кеф щеше да е Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт