Отговори
# 345
Момичета
Скрит текст:
как се казваше онзи сайт,където преди се качваха епизоди на АФК,но в последствие закриха сайта?
 newsm78

# 346
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирче,  Hug нито е за пръв,нито за последен път,но поне да благодарят,че крадат наготово.  Laughing
Да ве без да ни споменат даже,еее много ли искаме,една добра дума там да рекнат  Crossing Arms Mr. Green

# 347
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Едни харсъзи бе от Хърватско ,дето ни гепат неща от темата,най-вече колажите,а и клиповете тупнали там и твоите ключове  Mr. Green
Крадциииии, айдуциииииии...харсъзииииии...обирджиииииииии... Joy Joy Joy Joy Joy

# 348
  • У Диспансера ...♥♥♥
Къде са ми гепили ключовИтИ...? newsm78
Аз не видОХ... Crazy Crazy

Е те из страниците им,затворих ги вече,ама кат ги видях така почнах се смея  Joy Joy Joy

# 349

Е те из страниците им,затворих ги вече,ама кат ги видях така почнах се смея  Joy Joy Joy
Аз скивах, как са гепили целата ни 1-ва стр. кога беше главен оформител. Crossing Arms

# 350
Вани, не изтриха ли всичко от тубето, за там се сещам?!
Къде снимаха извън Истанбул, че забравих?! newsm78
set #medcezir

С нетърпение чакам превода на английски на тази сцена, дали го има някъде вече!? newsm78

# 351
  • У Диспансера ...♥♥♥

Аз скивах, как са гепили целата ни 1-ва стр. кога беше главен оформител. Crossing Arms
Да,даже и с розичките ,ама тия комиксите не са ги барнали,щот не могат да ги разберат  Joy Joy Joy
И да не забравяме,честит празник  Hug Hug

# 352
  • София
Добро Ви утро с една прекрасна Хазал.
И тя е с подобие на гривни на дясната си ръка, като Ча.
Скрит текст:

Хазал е умопомрачителна тук  Heart Eyes

Здравейте и честит празник !  bg

# 353
Наде,аз имах предвид бълг,сайт с преводите на момичетата,няма значение,не е толкова важно.  Peace

# 354
Наде,аз имах предвид бълг,сайт с преводите на момичетата,няма значение,не е толкова важно.  Peace
Не знам Вани.
Между другото блокираха Викито и преводи йок.

# 355
Ама Влъх, аз разгледах по така...ми те са ви ограбили све...ама тебе най много ooooh! ooooh!

Замина ни ателиетУУУ на диспансера... Crazy Crazy Crazy
Верно ще пускам ток. #2gunfire

# 356
Наде, гепили са ти десния крачол на гащите. Joy hahaha Joy

# 357
Наде,аз имах предвид бълг,сайт с преводите на момичетата,няма значение,не е толкова важно.  Peace

къз  Hug за data.bg ли говориш Blushаз за него се сещам  Hug Hug Hug

# 358
Жани  Hug да за него.   bouquet И аз се сетих преди малко.  Laughing

Те отдавна си вземат от нас.Добре,че моето "облекло" не е свързано с АФК иначе и него като нищо ще го окрадат.  Joy

# 359

Общи условия

Активация на акаунт