Отговори
# 360
Наде, гепили са ти десния крачол на гащите. Joy hahaha Joy
Аде бе, Rolling Eyesтака и не ги разгледах всичките страници, че те много бе. #Crazy
Зизу, на коя страница ми е крачола?

# 361
 Whaasup

Добро утрооо  Laughing Hug Hug Hug
Честит празник, прекрасни българки  Hug bg

Ирка,прекрасни колажи си постнала на 2-3 страница   bouquet Hug  нататък не съм разглеждала темата, нещо интересно  Blush newsm78

Жани Hug  txtloves txtloves txtlovesФЕМИР ФОРЕВЪР txtloves txtloves txtloves
newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 362
  • Варненска клюкарка
На старите снимки е по-хубав: загладил косъма, мускули, стойка ........  Heart Eyes

Че и  трапчинки имаше едно време, еееех спомени Heart Eyes

Тези дни нали е едно такова ФЕмирско в темата, та снощи си пуснах, да прегледам малко техни моменти от първия сезон- от много време не бях го правила....месеци....
А като гледам снощните странички в другата тема, там пък им е Емирско, има носталгия май по този светъл образ Mr. Green

А добър ден  wavey

# 363
  • гр златоград гр. созопол гр. царево
Наде,аз имах предвид бълг,сайт с преводите на момичетата,няма значение,не е толкова важно.  Peace
data org  bg

# 364
Честит Ден На Независимостта. bg bg bg bg bg bg bg
Добър ден момичета. Hug

# 365
Ивче HugФеичка HugГаля HugБебе Hug привет момичета  Stop Stop Stop

аз ви оставям за малко да посвърша къщна работа Winkпосле пак ще се цопна при вас Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 366
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама Влъх, аз разгледах по така...ми те са ви ограбили све...ама тебе най много ooooh! ooooh!

Замина ни ателиетУУУ на диспансера... Crazy Crazy Crazy
Верно ще пускам ток. #2gunfire

Абе видях ги хайдуците ,лично на мен не ми пречи,ама поне един път да ме споменат бе,от кумова срама дет се вика  Mr. Green
Влъх,тоя индиец голем симпатяга пфууу,а тая и тя има страшни очи,пък най-грозния избра,а как се награбиха за да им прости,другия чак не може да се отскубне  Joy Joy Joy Joy

# 367
  • У Диспансера ...♥♥♥
Жани,айдееее отидоха ти зад граница колажите,да знаеш ,поне да им платиш визата  Joy Joy Joy

# 368
  • Варненска клюкарка

Ирче и аз съм така Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не бях я виждала тази....

Я какъв е изпънат тука. Май е от първия сезон на АФК- тънък е като глист, гащите му висят ама не е хърба...Липсва ми този му вид Rolling Eyes

# 369
Жани,айдееее отидоха ти зад граница колажите,да знаеш ,поне да им платиш визата  Joy Joy Joy

то няма да им е сефте джанъм да бягат зад граница Wink Wink Winkдругите утре пък за Турско шЪ бягат Flutter хаир да са им  Joy Joy Joy Joy Joy

# 370
  • У Диспансера ...♥♥♥
Белорче,аз мисля че е от 2-ри,защото я кви здрави ръце има,как му личи бицепса,а в 1-ви не беше така добре очертан  newsm03

# 371
Balık Adam! така пише на снимката  hahaha hahaha hahaha

ади бягам,че пладне стана  Stop Stop Stop

# 372
От края на втория епизод е снимката му, която коментирате, когато Фери се върна от Америка.
Има още доста снимки оттогава.
Старичка е, но прическата му е супер.

# 373
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Joy Joy Joy
Аз пък бягам да си правя 59,докато нямам работа в момента  Hug Hug

# 374
  • У Диспансера ...♥♥♥

Общи условия

Активация на акаунт