151 американски богини на мира и разбирателството

• 45 830
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • WA, USA
Любимия ми абсурд от моите занимавки със застраховката ми - покриват бърт сентър на 100% ако е в нетуърк, но нямат нито един такъв на практика  Laughing

# 196
А колко струва д а си платиш сам раждането в такъв център? Йениуан?

# 197
  • The QC to be!!!
Руми  Joy   Joy  Joy

# 198
А на chiropractic ходили ли сте? Гледах преди, че ги има в засраховката.

# 199
  • The QC to be!!!
А на chiropractic ходили ли сте? Гледах преди, че ги има в засраховката?
Да, ...и пак зависи от плана колко ти покриват + има лимит на колко визити можеш да ходиш за година. Провери добре. Същото и за физикъл терапия.

# 200
А колко струва д а си платиш сам раждането в такъв център? Йениуан?

Зависи къде си, цените варират доста. Тук е около $3500-$5000 , в този диапазон.

# 201
Това какво точно включва?
При раждане в болница сметката беше доста повече, дори след отстъпката за in network.

# 202
Цонне, гугълнах за теб  Wink и например в този base fee е $ 4950 плюс лабс и екстри.
До сега никога не сме говорили с иншурънс дали покрива това или онова. Питаме директно в докторският офис, те се занимават редовно със застраховки, знаят по-добре коя какво покрива и ако трябва да питат на тях застраховка им отговаря по-бързо и точно.

Зъболекарските материали са много скъпи. При зет ми без да плащам труд и със семейното намаление, само за материал корона преди 5-6 години беше $600 (това за външна лаборатория). Без застраховка.

# 203
Започнах да свиквам, че е изследвания и зъболекарски услуги са скъпи. Но се възмутих, че с привидно сходни застраховки има големи разлики какво плащаш накрая Thinking.

# 204
Bens, мерси, за какво е гугъл, като има бг-мамма. Mr. Green

Аз не бих се доверявала на  докторите стопроцентово, защото в предишния офис в продължение на десет години не ми казаха, че имама безплатен аннуал чек ап. Все си плащахме, докато един ден не ми писна и го смених. Чаках за преглед два часа, при което рецепционистката ми каза да съм била млъкнела и да не създавам райът. Докторът едва ли не ми прави услуга, че се бил появил на работа да помага на пациентите си. И това всичко с тон нетърпящ възражение. Той лежи с прищипан нерв, а аз му асистирам да извършва процедури. Тогава му дадох невероятната идея да отмени часовете за деня и да ходи да търси помощ за себе си. Революционно! то бива да си алчен, ама чак пък толкоз... И чудото настъпи, той ме послуша. Laughing

# 205
Това какво точно включва?
При раждане в болница сметката беше доста повече, дори след отстъпката за in network.

Мен ли питаш? Включва всичко, принейтъл кеър, самото раждане, престоят в бъртсентъра и постпартум кеър за бебето и майката ( обикновено м/у 2 и 4 апоинтмънта до 6-тата седмица постапартум).

# 206

Не знам дали са алчни... Мисля, че някои са, но пък джипитките наистина не получават много на пациент и затова за всеки час записват по 2-3 и така всички чакаме сто години.

# 207
Което ме притеснява с Обама кеър е от добро здравеопазване тук да не се окажем в ситуация като с канадското здравеопазване ( личния ти лекар, ако все пак си намериш такъв е за всичко и специалист през крив макарон), иначе всичко е безплатно.
Иначе от личния си лектр и личния педиатър оплаквания нямам. Имаше период в който застраховката на съпругът ми не приемаше посещения в клиниката, където са лекарите. Плащахме си, а и самите лекари ни правеха остъпки в цената, така хем плащахме застраховка, хем и всяко посещение, но си харесвам лекарите и не бих ги сменила. Получихме си новите планове за догодина ( продадоха компанията в която работя) и сега проучвам, кои от няколкото възможни плана да избера.

# 208
Аз пък не съм очарована от здравеопазването тук. Но сигурно и по-зле може да стане.

# 209
Доколкото си спомням Позната в МА беше получила бил за 25 хил за цезарово с близнаци, за щастие дедактибъла им беше малък. Възможно ли е да не съм разбрала сумата правилно? Или пък да е било заедно с грижите за бебетата за около седмица?   newsm78  На фона на сумите, които споменавате, нейната звучи нереално много.

Общи условия

Активация на акаунт