Расте, но не старее-РУСЕ само хубавее

• 43 263
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе
Привет и от мен и браво на Чочи за хубавата темичка  Hug  bouquet

# 46
ramlim,  обадиха ми се, че днес до обяд ще ми доставят поръчката от bguchebnik. Като я получа, ще пиша дали всичко е ОК.

# 47
  • Русе
ramlim,  обадиха ми се, че днес до обяд ще ми доставят поръчката от bguchebnik. Като я получа, ще пиша дали всичко е ОК.
 Peace
Благодаря, тъкмо се чудех какво става с вашите учебници.
При мен за сега - нищо.

ПП В профила ми на сайта им пише за поръчката - "събрана", аз си го представям като усилен труд, дни наред събираш нещо, което старателно е било разпиляно преди това  ooooh!.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2013, 11:06 от ramlim

# 48
ramlim,  обадиха ми се, че днес до обяд ще ми доставят поръчката от bguchebnik. Като я получа, ще пиша дали всичко е ОК.
 Peace
Благодаря, тъкмо се чудех какво става с вашите учебници.
При мен за сега - нищо.

ПП В профила ми на сайта им пише за поръчката - "събрана", аз си го представям като усилен труд, дни наред събираш нещо, което старателно е било разпиляно преди това  ooooh!.
Топла, топла, пристигна пратката току-що. Всичко е налице и е ОК.
Статуса на нашата поръчка в петък беше такъв, в събота се обадиха да кажат, че едната тетрадка я няма налична и питаха да чакат ли или да доставят. Поискахме да ги доставят и воала... Днес получихме всичко, без тази тетрадка.
За мен са супер коректни. Бих поръчала пак. Peace

# 49
Здравейте момичета!  Много сте задружни тук, надявам се приемате нови лица! Темата е много хубаво оформена!

Предстои ми скоро да организирам първия рожден ден на нашето слънчице. В тази връзка искам да ви попитам коя сладкарница в Русе бихте ми препоръчали? Искам тортата да е голяма, красива и задължително с фондан, по възможност и да става за бебета..но това е условие, което не е задължително! Дали някъде в интернет мога да разгледам примерни торти??
Много ви благодаря от сега момичета!  Hug

Хубав ден на всички!

# 50
  • Русе
И aз имaх телефонно известие зa учебниците току-що. С еднa липсa ще пристигнaт утре или в друг ден.

# 51
Здравейте момичета!  Много сте задружни тук, надявам се приемате нови лица! Темата е много хубаво оформена!

Предстои ми скоро да организирам първия рожден ден на нашето слънчице. В тази връзка искам да ви попитам коя сладкарница в Русе бихте ми препоръчали? Искам тортата да е голяма, красива и задължително с фондан, по възможност и да става за бебета..но това е условие, което не е задължително! Дали някъде в интернет мога да разгледам примерни торти??
Много ви благодаря от сега момичета!  Hug

Хубав ден на всички!

Аз бих препоръчала с две ръце Пекарната срещу Общината. Работят с естествени продукти и нещата им са невероятно вкусни. Еличка може би ще си покаже нейната торта с фондан  Heart Eyes Не я кусах, но изглежда ужасно вкусна и красива.
А какви сусамени гевреци имат... извинете отплеснах се, утре ще слизам до там  Mr. Green жалко че не намерих иконка, на която и текът лигите

# 52
Здравейте момичета!  Много сте задружни тук, надявам се приемате нови лица! Темата е много хубаво оформена!

Много ви благодаря от сега момичета!  Hug

Хубав ден на всички!
Elleny, добре дошла. За торта погледни тук. Аз останах много доволна от тортата за първата годинка на синът ми.
https://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0 … 085492158?fref=ts

# 53
Elleny аз също съм се насочила към Сладко и Солено  Peace Цената е 3 лв./парче
Срещу тях по Борисова е Долче Вита, също съм яла техни торти и се справят маалко по добре с фигурките от фондан. Цена 4 лв/парче. За мен обаче най-добрият майстор на бутикови торти е Дария от Фаст Фууд. Не знам цената.

# 54
Много ви благодаря, момичета  Hug

agnesana, *MaGiKa* ,тази сладкарница Сладко и Солено същата ли е за която споменахте, че е срещу Общината? Разгледах страничката във Фейсбуук, има много хубави неща.

skrita FUstA   можеш ли да ми кажеш в интернет мога ли да разгледам торти на Долче Вита, което споменаваш?Нямам възможност да отида на място..

Извинявам се за подробните въпроси момичета, но наистина не съм наясно, със сладкарниците в града. Обикновено сядаме някъде, хапваме по една паста и  това е. Тепърва ще се сблъсквам с този въпрос -  рожден ден парти.  newsm38

Гледах тортите на Златните рибки в интернет, много са красиви, но честно казано скъпички ми се струват...

А за  фото, кое бихте ми препоръчали? На сватбата фотограф ни беше Емилия от Фото Граф, много съм доволна, мислех пак нейните услуги да потърся. Искам и нещо по-различно като снимки, малка фотосесия може би, та мисля, че тя ще се справи.  Но ако виеимате предложения,ще се радвам да ми ги дадете.

# 55
Пекарната и Сладко и Солено са две различни сладкарници до колкото знам. Но явно пък са в един район.

# 56
  • На брега на реката
С две ръце ЗА Ема  Mr. Green Прави страхотни фотосесии за празниците на малчовците.

# 57
  • Русе
Да попитам за Ема има ли сайт на който да се видят снимките или пък телефон за връзка и адрес
И един въпрос откъде мога да купя стикерчета за картон -малки и големи искам да облепя една кутия но да е по шарено

# 58
  • На брега на реката
Студиото й е на Борисова, срещу Приста оил. Има табло със сватбени фотосесии на витрината, дори и от нашата има  Flutter Вътре в самото студио има изложени снимки и на хлапета. Но за сайт не съм чувала, макар, че би било чудесна идея.

# 59
Да попитам за Ема има ли сайт на който да се видят снимките или пък телефон за връзка и адрес
И един въпрос откъде мога да купя стикерчета за картон -малки и големи искам да облепя една кутия но да е по шарено

Ако е за картонената торта, то аз купих от Кауфланд за по 99ст. В крайна сметка какви пари ти излезе тая торта и евентуално ще можеш ли да пуснеш и снимка в готов вид
Скрит текст:
че аз наистина се замислих да почвам надомна работа да кроя торти  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт