Расте, но не старее-РУСЕ само хубавее

• 43 391
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Бяхме взели преди време един скрин на Виденов (от Карфур) - добре, че се наехме монтажист да я сглоби, щото се оказа, че половината елементи липсват  ooooh!
бяха пуснали лятото дивани на 600 лв, ходихме до фирмения салон - на по-неудобно нещо не бях сядала.... Crazy

# 181
Намесвам се по мебелната тема, за да ви кажа, че имам познат, собственик на фирма за производство на мебели по поръчка, в Русе. Правил ми е детска и хол за много добри пари и безобразно добро качество преди две години. Нищо не е мръднало оттогава!  Peace
Който иска координати - да ми пише на ЛС, че не знам тук мога ли да публикувам името на фирмата.

За Голд Аполо мога да изкажа положително мнение: Преди 4 години, живеейки в София, си купихме на промоция Гардероб с плъзгащи врати и спалня 164/200 с подматрачна рамка и ракла под матрака за 600 лв! Тази конфигурация е сглобявана 3 пъти и разглобявана 2 пъти. Не мога да кажа, че не е мръднала, но се държи юнашки и съм доволна!  Mr. Green

# 182
Момичета, препоръчайте др. УНГ за синът ми. Нещо сливиците са много зле.

# 183
Наков. Само него признавам. В гугъл можеш да му откриеш номера, че сега  ми е далече телефона. Преглежда само на частно, но 20-те лева си струват.

# 184
И аз давам положителен глас за Наков Peace

# 185
Питах нещо, но вече ми отговориха в другата тема. И да не е празен поста да попитам друго, аз вече бях питала веднъж де ама никой не ми отговори  Rolling Eyes. Някой прал ли си е голям калъф на матрак? В смисъл на химическо ли да го занеса, незнам с тези машини за почистване на килими/мебели ще стане ли?

# 186
  • На брега на реката
Много ли е лекьосан? Аз на бебешкия матрак го остисках с малко препарат и накрая го метнах на изплакване в пералнята, на ниски обороти и на 30 градуса. Екстра си е. Не бих рискувала с химическо чистене, колежка беше разказвала, че са й го върнали смален  Rolling Eyes

# 187
И аз да дам глас за Наков за всякакви проблеми с УНГ. Не признавам никой друг в Русе.Заслужава си 20-те лв и още  как.Мисля че вторият преглед беше 15.

# 188
И аз да дам глас за Наков за всякакви проблеми с УНГ. Не признавам никой друг в Русе.Заслужава си 20-те лв и още  как.Мисля че вторият преглед беше 15.

На нас ни е вземал 10 лв, ама скоро не ни се е налагало вторичен.
Дано има повече лекари като него!

# 189
Много ли е лекьосан? Аз на бебешкия матрак го остисках с малко препарат и накрая го метнах на изплакване в пералнята, на ниски обороти и на 30 градуса. Екстра си е. Не бих рискувала с химическо чистене, колежка беше разказвала, че са й го върнали смален  Rolling Eyes

и аз от това се притеснявам, да не го повредят  Rolling Eyes. Ами става въпрос за калъф на матрак за спалня иначе бебешкия и аз го оправям в пералнята ама този е голям. Петна има от детето като беше малко че спеше при нас известно време, и я повръщано, я пишано уж бършех веднага... кой да му дойде на акъла за протектор ooooh!. Мислех си (ама то лятото мина) да го занеса на вилата и да пробвам да го изпера като килим  Whistling.

# 190

и аз от това се притеснявам, да не го повредят  Rolling Eyes. Ами става въпрос за калъф на матрак за спалня иначе бебешкия и аз го оправям в пералнята ама този е голям. Петна има от детето като беше малко че спеше при нас известно време, и я повръщано, я пишано уж бършех веднага... кой да му дойде на акъла за протектор ooooh!. Мислех си (ама то лятото мина) да го занеса на вилата и да пробвам да го изпера като килим  Whistling.

В една уличка до университета има частна пералня с професионални перални машини ... в смисъл, че са големи и поемат по обемисти неща. Аз съм носил там одеала и спални чували.

# 191
vel4o благодаря  Simple Smile ще отида да попитам.

# 192
  • в огледалото на живота

В една уличка до университета има частна пералня с професионални перални машини ... в смисъл, че са големи и поемат по обемисти неща. Аз съм носил там одеала и спални чували.
Намира се в новия корпус на студентските общежития.
На кръстовището до училището по Европейски езици,тръгваш по тази която се пада зад гърба му;стотина метра вдясно е отбивката.Няма как да се сбърка от нашествието на студентите които се виждат...

# 193
Аха представих си го, мерси   bouquet

# 194

Общи условия

Активация на акаунт