Расте, но не старее-РУСЕ само хубавее

• 43 308
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • Русе
черен петък за техника на този сайт: emag
Има и добри неща

# 661
  • Русе
И аз да се отчета - вчера купихме зимни обувки, тип кубинки 39 номер за сина ми, зимно яке, ватирани дънки, яке за малката, но познайте от къде? - от Ялта. След като миналата седмица обиколих МОЛ-овете, ЛИДЪЛ и къде ли още не, накрая отидохме в Ялта. Отдавна не бяхме пазарували от там, но се оказа че има сравнително добър избор от всякаква стока - български обувки, якета, китайски стоки, турски стоки, изобщо според желанията и финансовите възможности на клиентите. Бяха заредили и с якета свежи цветове, защото миналата седмица в МОЛ Русе имаше само черни якета за детето или цветни, свежи цветове на цени доближаващи 100 лв.
От Ялта купих светло яке, българско за 45 лв., обувки тип кубинки Ранърс за 55 лв., имаше и български на цена от 80 лв. обаче. Оказа се, че синът ми, който лятото си купи сандали 37 номер, през есента кецове - 38, сега вече е на 39-40. Навсякъде казаха, че ще продължават да зареждат в събота или другата седмица.

# 662
Има и добри неща

че то почти всичко е изчерпано ...

# 663
Има и добри неща
Внимавайте с този сайт. Фирмата е Румънска и ако това което сте закупили се прецака, отива на ремонт при съседите, не в Бг. Вече има такава тема във форума и от нея разбрах че има доста жалби до КЗП.

# 664
  • Русе
И аз да се отчета - вчера купихме зимни обувки, тип кубинки 39 номер за сина ми, зимно яке, ватирани дънки, яке за малката, но познайте от къде? - от Ялта. ....
  Peace
  Мисля да се възползваме от информацията. Ние също търсим подобни, точно номер 39! Проблемът е че рано затварят Ялта и трябвя да отидем "чак" събота или неделя, но то вече наближи  Grinning.

Каква е тази масирана реклама на този сайт не мога да разбера, и в един друг форум върви. Сега разбирам, че е румънски....

# 665
Аз тоя сайт по принцип не си го харесвам. Пълни ми пощата постоянно с оферти и ме хваща нервата като го видя.
Аз се надявах на Технополис да пуснат нещичко ама уви. За тях си е зимен петък, а не черен петък  Mr. Green

# 666
  • Русе
Рамлим, въобще не беше реклама, просто реших , че ако някой си търси нещо, би могъл да се възползва, ако успее. Laughing
 Аз разбрах за него тази сутрин, а ето сега, че е и румънски, а не български. Та стига си търсил под вола теле, те отдавна са вносни- и вола и телетата Laughing

# 667
  • Русе

Не ме разбра, целия фон на сайта БГ_мама ако се загледаш е един черен, на гранати, бомби, шашки динамит и пише Emag  Peace!
 А пък аз, за разлика от много други в тая тема, телета съм виждал от близо, знам добре къде да ги търся  Grinning.

# 668
  • На брега на реката
Рамлим, разходете се и до туристическите магазини. Димибайк май беше единия, ако не знаеш къде е, ще обясня, макар рядко да ми се разбира. П-скъпи са, но са убийствено качествени и не пропускат. Мъжото ходи с такива 4-5 зими, избиха си парите. Вече ги смени, щото не отиват на ризи, но пък са все така здрави и на село си ги носи. Ако дечко няма да му расте крака скоро, може да огледате  Simple Smile

# 669
Здравейте !
Моля Ви за малко помощ.

Търся ключар в ДВЕ МОГИЛИ.

Благодаря Ви предварително!

# 670
  • Русе
...
Търся ключар в ДВЕ МОГИЛИ.
...
  Освен там да се разходи човек по центъра и да попита, има 1-2 железарийки, може там да знаят, ако е спешно. Иначе в някое по-голямо село на 27км (Русе).

# 671
Благодаря ти

# 672
  • Русе
Този сайт и аз го отворих в 8,30 ч. и повечето неща бяха разпродадени. Но друго ме впечатли. Голяма реклама на 70% намаление, а то какво? Погледнах пералните - 450/500 лв. Ами то за толкова и от Технополис и Техномаркет мога да си купя, когато са на прИмоция.
50% намаление на лопата за сняг - от 99 на 50 лв. Благодаря!
Рамлин и по телевизията от сутринта не е спряла рекламата, не е само тук. Peace
За ботуши се оказа, че и на мен ми трябват № 39 за момче, защото апреските на моя син от миналата година пропускат. Миналата вечер в кишата се прибра с мокри крака. Ще пробвам да импрегнирам шушляка. От Спортса ги взех, по-точно от Продавалник, но от там ми ги поръчваха. Къде ли ще ги търся тука, като има 2 магазина на кръст. Sad Май пак до Продавалник ще допра.

# 673
Много моля някой друг да направи сл.тема-вече рядко влизам във форума, само чета и нямам време да се занимавам с каквото и да е...

# 674
 ramlim, само като идея за търсене на обувки - по " Александровска " магазините "Калина" имат много голямо разнообразие на качествени български обувки и до Дърво-то има 2 магазинчета за обувки, като в едното има също голямо разнообразие на качествени неща (моят мъж си купи наскоро от там боти, а е голяма претенция на тази тема  Laughing).

Общи условия

Активация на акаунт