Расте, но не старее-РУСЕ само хубавее

• 43 283
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • Русе
Благодаря за идеята, ще проверим и там. Зная магазинчето за български обувки, но не сме ходили още да видим и там.

# 676
Здравейте!  Hug
Честито на днешните именици!   bouquet

# 677
Най-хубавото име Simple Smile Честито и от мен!!  baloni И аз си имам една кръщелница днес.

# 678
И аз си имам една кръщелница днес.
Да ти е здрава кръщелницата.   bouquet

# 679
През Дунав мост минахме преди час, чак километрични опашки няма.

Може. Объркала съм се

# 680
  • На брега на реката
Честит празник на всички празнуващи.   bouquet
В Мол Русе на 2-ри декември отварят СпортДепо. Дане би в Мега (миналия се) Мол да го закриват? Май върви към затваряне тоя мол.
Между другото в Манията има 30% намаление. Аз доволна, направо се разбих. Пък бебшко не остана  Whistling

# 681
Много моля някой друг да направи сл.тема-вече рядко влизам във форума, само чета и нямам време да се занимавам с каквото и да е...

С удоволствие ще се заема ако няма друг желаещ  Peace

Аз се възползвах от емаг. После прочетох, че бил румънски и т.н ама поръчката беше финализирана  Laughing

# 682
Какво си взе от емаг?

В Мания не ми харесаха нещата. Бяха многи захабени. Като си спомня преди колко хубави неща имаше..

# 683
ние с майка ми тази вечер изкупихме чайната...има доста български стоки, а бе има хубави неща, взехме си по едно яке, блуза и анцунг...

# 684
ние с майка ми тази вечер изкупихме чайната...има доста български стоки, а бе има хубави неща, взехме си по едно яке, блуза и анцунг...
Къде това?

# 685
на Олимпа..

# 686
Много моля някой друг да направи сл.тема-вече рядко влизам във форума, само чета и нямам време да се занимавам с каквото и да е...
С удоволствие ще се заема ако няма друг желаещ  Peace
Благодаря  Hug

# 687
Здравейте, мами! Приемате ли един Дядо във вашата русенска компания?

# 688
Иска ли питане?  Hug

# 689
  • в огледалото на живота
Здравейте, мами! Приемате ли един Дядо във вашата русенска компания?
Добре дошъл  Hug

Един въпрос:знам ,че има  дежурна каса на Нетуорк в Карфур,може ли да се плаща в нея таксата за кабелна+интернет ?
Чочи,къде се губиш  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт