Расте, но не старее-РУСЕ само хубавее

• 43 296
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • в огледалото на живота
И като един еколог да запитам - пуснаха ли елхи  Mr. Green
Макар да ми се иска да си купим в саксия и после да я засадим.
Вчера в Практикер видях живи в някаква кофа с пръст бяха.. Simple Smile
Цени от 29 до 59 лв. в зависимост от см.

# 601
  • Русе
http://bg.wikipedia.org/wiki/Мултицет

"Мултицетът (от немското Multizet), наричан още мултимер или мултиметър, "
....
съгласен  Peace

Peace
Ха-ха, Велчо, по-леко в тая материя, с тока и с нас от Електрото шега не бива Grinning.
 Съжалявам че не се включих навреме  Grinning!
 Зависи какъв мултицет и за какво ще се ползва. Има най-различни като качество, измервани величини, точност, цена и т.н. Това са комбинирани уреди и най-често могат да мерят постоянно/променливо напрежение , пост./пром. ток, съпротивление, но също така капацитет, честота, понякога индуктивност и разни други.
  Ако ще се ползва за неотговорни измервания на напрежение/ток - има такова и за 5-10лв.
  За напрежението обикновено няма проблем, повечето мерят в обхвати от 200mV до 600 или 1000V. Обикновено токът е проблем, повечето мултицети мерят максимум до 10 или 20A.

Не мога да разбера какви са тези пари в кеша, кой ви иска пари? Това е все едно да ви искат пари докато ползвате Гоооооогльо.

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 16:54 от ramlim

# 602

....
съгласен  Peace

Peace
Ха-ха, Велчо, по-леко в тая материя, с тока и с нас от Електрото шега не бива Grinning.
Ееее, ма то и аз съм завършил токаджийско училище, но не в Русе ... обаче, вече нищо не разбирам от тоци  Blush

# 603
  • Русе
 Сега пък тая зима, кой е вярвал, че ще има сняг  Mr. Green?
 Децата нямали зимни обувки, някакви идеи от къде?... и по това време да е отворено?
 Номера 36-39, че има разлика от деца до деца  Grinning ...

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 17:40 от ramlim

# 604
Сега пък тая зима, кой е вярвал, че ще има сняг  Mr. Green?
 Децата нямали зимни обувки, някакви идеи от къде?... и по това време да е отворено?
 Номера 36-39, че има разлика от деца до деца  Grinning ...
Зависи какво ще търсите като качество и цени.  newsm78

# 605

....
съгласен  Peace

Peace
Ееее, ма то и аз съм завършил токаджийско училище, но не в Русе ... обаче, вече нищо не разбирам от тоци  Blush

То и аз съм позабравила ... правя някои неща на практика, повече на теория се занимавам ... , даже отговарям за СИ-тата на работа Wink

Наистина зависи за какво ще се ползва уреда.

# 606
някой беше споменал скоро за техник, който идва по домовете, трябва да се смени термостат на хладилник...

# 607
В Лидл имаше ботуши апрески, но не знам дали е останало нещо. Иначе техните апрески много ги хвалеха предни години. По това време има там  Mr. Green

# 608
  • Русе
Агнес, детските ботуши в ЛИДЛ са до № 35. Дамските започват от № 38, а мъжките от № 42. За деца определено не стават, още повече, че са много груби.

# 609
честит сняг
зимата пак ни изненада
има километрично задръстване на дунав мост с полиция  Crazy
Рамлим - Дайхман  Peace

# 610
Да ни е изненадала зимата ли? Че те от 2 седмици тръбят кога ще вали сняг. Аз не съм изненадана, точно навреме сменихме зимните гуми.

През Дунав мост минахме преди час, чак километрични опашки няма.

Аз купих на малкия апрески от Лидл, ама още не сме ги обували, дано са хубави. И както винаги за момичета избора беше по-хубав.

Девичка, верно ли съм те объркала с mibobo, и аз се чудя що не ми пишеш у фейсот. Ама аз тези дни набързо все чета. Важното е да е весело  Party Пиши когато можеш какво става с вас  Hug

Ама на село как натрупа сняг, в Русе почти нищо.

# 611
Гумени ботушки, с пух от вътре взех от магазина на Buldozer (или Runners), който е на Александровска, между Потсдам и малко преди аптека Николови. Имаше и апрески, момчешки, момичешки.Нашите ботушки са 38 лв.  Peace

# 612
  • Русе
честит сняг
зимата пак ни изненада
има километрично задръстване на дунав мост с полиция  Crazy
Рамлим - Дайхман  Peace

Ходихме в Lidl, апрески ли какво е, на мен ми прилача на галоши, абсолютни галоши, че и никак не са евтини за това което са.

Дайхман - за цените е ясно.

За момичета има голямо разнообразие, но някои от обувките сякаш са проектирани специално за фолкдиви, да не ставам и по-груб  Grinning. Цените така или иначе са от рода на 50-60лв  и нагоре. Избрахме едни по-семпли и прилични все пак,  дълбочки боти или ... малко приличат на кубинки, не зная какво им е женското  Grinning,  70лв. Ама иначе женските ги видях, няма нужда  Laughing...

Обаче за момче и номер 38-39 - нулев избор. Имаше точно един модел, в два цвята зимни обувки. Имаше и едни много хубави, но по-скоро туристически с много плат по тях, по-малко кожа, нищо не взехме.

# 613
  • Русе
Ходихме в Lidl, апрески ли какво е, на мен ми прилача на галоши, абсолютни галоши...
Въздържах се и не го написах, но имало и други с моето виждане  Wink

# 614
eleonora1983 в магазина на Булдозер има ли малки номера 22-24, имаш ли представа?
Боти на 2 месеца от Дайхман, немски протекоха и детето се оказа босо. Освен това навсякъде за момчета има малък избор. За капак ние сме с висок свод на крака и още по-трудно намирам обувки.
Ще съм благодарна, ако някой каже какво има на Далисимо, да знам утре сутрин накъде продължавам търсенето.
Тия в Лидл определено не стават - не можах и да му ги обуя заради горепосоченото.

Общи условия

Активация на акаунт