Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 22

• 38 365
  • 765
  •   1
Отговори
# 30
Но- шпа може да се пие цялата бременност без прекъсване. Аз пиех 3 по 1 цялата първа бременност, няма проблем с детето.

# 31
  • София !
Може да се пие нош-па няма проблем ! Аз пиех 3-4 месец , после 6ти до края все си пиех !
И все пак ако е силна болката и не минава , потърси лекар за всеки случай  Hug .

# 32
Амира, спокойно можеш да пиеш "Но шпа". Гладката мускулатура се отпуска и когато има достатъчно магнезий в организма. Банани, сурови бадеми и орехи (киснати във вода около 8-12 часа), зеленолистни зеленчуци, зърнени кълнове - все богати на естествен и лесно усвоим магнезий.

# 33
  • Пловдив
Благодаря ви дами!  Hug Вече съм по-спокойна! Hug

# 34
Но-шпа може през цялото време, мисля че може някъде до 6 на ден, но не съм абсолютно сигурна.

# 35
Хексе ,благодаря ти Hug
Имам болка ниско в дясно от първият месец- ту изчезва за няколко дни ,после пак започва и се притесних ,че много но-шпа не е на добре.
И аз съм с такава болка отдясно ниско. Допреди месец беше като менструална болка, сега е по-различна , но пак я има. Нищо не казва лекаря - магнезий и но щпа.

# 36
Момичета, усетих я, усетих я, усетих я, усетих я ...  Kissing Heart  Kissing Heart  И този път съм сигурна, че беше тя.  Heart Eyes Докато си лежах на една страна (на лявата) в леглото и после рязко се обърнах да легна на/по гръб, и от ляво усетих едно ... все едно крачето й, което дръпна към себе си, понеже сякаш корема ми като хлътна леко и й е притиснало и си го издърпа...  Laughing Усещането беше точно сякаш има нещо мърдащо и живо отвътре мен, между месата ми... Много странно усещане и дори ме стресна. Стоях като гърмян заек, скочих от леглото зарадвана. Хаха.

# 37
  • София !
Момичета, усетих я, усетих я, усетих я, усетих я ...  Kissing Heart  Kissing Heart  И този път съм сигурна, че беше тя.  Heart Eyes Докато си лежах на една страна (на лявата) в леглото и после рязко се обърнах да легна на/по гръб, и от ляво усетих едно ... все едно крачето й, което дръпна към себе си, понеже сякаш корема ми като хлътна леко и й е притиснало и си го издърпа...  Laughing Усещането беше точно сякаш има нещо мърдащо и живо отвътре мен, между месата ми... Много странно усещане и дори ме стресна. Стоях като гърмян заек, скочих от леглото зарадвана. Хаха.

Е, браво много се радвам  Hug , все вълнуващи моменти са това  Heart Eyes !
Аз усетих моята беба в 18 г.с. , беше нещо като пърхане , хем странно , хем приятно ......

# 38
Браво, радвам се  Grinning

# 39
  • в огледалото на живота
Момичета, усетих я, усетих я, усетих я, усетих я ...  Kissing Heart  Kissing Heart  И този път съм сигурна, че беше тя.  Heart Eyes Докато си лежах на една страна (на лявата) в леглото и после рязко се обърнах да легна на/по гръб, и от ляво усетих едно ... все едно крачето й, което дръпна към себе си, понеже сякаш корема ми като хлътна леко и й е притиснало и си го издърпа...  Laughing Усещането беше точно сякаш има нещо мърдащо и живо отвътре мен, между месата ми... Много странно усещане и дори ме стресна. Стоях като гърмян заек, скочих от леглото зарадвана. Хаха.
Вълнуващо е нали.. Hug
Припомни ми хубавите мигове  Heart Eyes
Дай боже все такива напомнящи ритничета до големия финал желая   bouquet

# 40
  • Пловдив
И аз я усетих снощи нашата мома! толкова приятно чувство..Боже.. Heart Eyes newsm76 Сякаш ме подбутна леко като гъдел,все едно с пръстче ме докосна няколко пъти за да ми покаже ,че не бъркам.Изпаднах в луда емоция и неудържим смях на радост!
Дай боже всеки му! Hug Hug

# 41
  • София
Честито момичета, за първите ритничета (че и рима докарах...)
Скоро ще видите какво се казват шутове, обръщане и т.н. Понякога боли, но не бих заменила чувството за нищо на света.

# 42
Бимба, Амира, просълзихте ме от умиление...  Hug

# 43
Амира, честито и на теб за първите ритничета  Hug  bouquet. Мен много рядко ме боли, даже си ми е много хубаво, успокоявам се като я усещам  Grinning

# 44
Нямах търпение да родя, сега като ви чета, ми се приисква пак да съм бременна. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт