Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 22

• 38 429
  • 765
  •   1
Отговори
# 480
На мен почти през цялата бременност ми е твърд корема, даже си мислех, че така е нормално. Един път като ми омекна, си помислих, че нещо не е наред Simple Smile Тук от темата разбрах, че не е нормално това нещо. По някой път ме боли, понякой път не. Пих 10 дни гинапрал и малко се пооправи, но пак ми се стяга по няколко пъти на ден. Пия и магнезий 3х1. Ходя редовно на преглед. За сега бебето е разположено седалищно. Дано да се обърне докато стане време за раждаже  Praynig

# 481
  • София !
Моя корем все си беше твърд , все си пиех нош-па и магнезии , до края все си бях така . Понякога дори и болезнено .
А относно другия ти въпрос - Мисля че щом док. е видял бебето , и всичко си е било наред няма място за притеснение . Има такива периоди в който не са толкова активни бебчетата . Е, сега ако не го усещаш хептен си е повод за притеснение . Но аз до колкото разбрах , си го усещаш ,но по рядко  newsm78 . Ама все пак щом така или иначе вече си запазила час , отиди за свое успокоение  Hug .

-True Blue- - Ще се обърне мила , имаш още време , моята до последно се въртеше  newsm32 . И най накрая зае позиция !! И аз се бях много притеснила . Та има време спокойно  Hug .

# 482
Моя корем все си беше твърд , все си пиех нош-па и магнезии , до края все си бях така . Понякога дори и болезнено .
А относно другия ти въпрос - Мисля че щом док. е видял бебето , и всичко си е било наред няма място за притеснение . Има такива периоди в който не са толкова активни бебчетата . Е, сега ако не го усещаш хептен си е повод за притеснение . Но аз до колкото разбрах , си го усещаш ,но по рядко  newsm78 . Ама все пак щом така или иначе вече си запазила час , отиди за свое успокоение  Hug .

Ами и аз така съм го усетила, че някои дни не са му така активни както други, но все пак това не ми пречи да се шашкам  Laughing

-True Blue- - Ще се обърне мила , имаш още време , моята до последно се въртеше  newsm32 . И най накрая зае позиция !! И аз се бях много притеснила . Та има време спокойно  Hug .

И аз така мисля, че има време да се обърне- даже в една от темите едно от момичетата беше писало, че в деня на раждане и се обърнал бебока, затова не се тревожи Simple Smile

# 483
  • София
Момичета, контракциите по време на бременност не са толкова безобидни и не причиняват дискомфорт само на вас, а и на бебето. Хубаво е да ограничите всякакви дейности, предизвикващи контракции, да си пиете хапчетата, изписани ви от АГ, защото е възможно от многото контракции, и в зависимост от положението на бебето, да не получава достатъчно кислород в утробата, което от своя страна може да доведе до куп проблеми след раждането.

# 484
Изследванията ми от кръвта са добри, само МСН и МСНС  са малко под нормата.
Някой знае ли какви са тези показатели? Не ми се чака до петък, когато съм на
лекар, затова питам тук.

# 485
  • София
Момичета, аз явно съм единствената бременна, която не е имала и една нормална контракция за цяла бременност, но така не зная какво да очаквам. От време на време имам силни болки в корема и кръста, подобни на менструални, но много по-силни. Отшумяват за около половин час, а и корема ми не е стегнат през това време. Вчера пак ме боля така, без прекъсване, със стегнат корем. Пих Но Шпа, чаках повече от час да мине, но накрая се панирах и отидох до болницата. Не се засякоха контракции, затова се чудя от какво може да е тази болка.

# 486
  • Варна
Момичета, аз явно съм единствената бременна, която не е имала и една нормална контракция за цяла бременност, но така не зная какво да очаквам. От време на време имам силни болки в корема и кръста, подобни на менструални, но много по-силни. Отшумяват за около половин час, а и корема ми не е стегнат през това време. Вчера пак ме боля така, без прекъсване, със стегнат корем. Пих Но Шпа, чаках повече от час да мине, но накрая се панирах и отидох до болницата. Не се засякоха контракции, затова се чудя от какво може да е тази болка.

Да, контракции са. И аз ги усещам като болки при бъбречна криза, но не е. Peace

# 487
От време на време имам силни болки в корема и кръста, подобни на менструални, но много по-силни.
Контракции са.

# 488
Момичета, здравейте пак от мен. Аз вече съм в средата на 38 г.с. Днес цял ден имам доста силни контракции, но не са регулярни. Пиша ви по друг повод. При последното ми ходене до тоалетна по малка нужда, преди да пусна водата видях, че има няколко влакънца (предварително се извинявам за грозното сравнение - като сополи). Възможно ли е това да е част от тапата и има ли място за притеснения? По принцип лекувах гъбички и преди 3-4 дни сложих последен глобул  Гино-Дактарин. Но чистенето от него си беше като бяло течение, а тези влакна не изглеждаха така.

# 489
  • Варна
Момичета, здравейте пак от мен. Аз вече съм в средата на 38 г.с. Днес цял ден имам доста силни контракции, но не са регулярни. Пиша ви по друг повод. При последното ми ходене до тоалетна по малка нужда, преди да пусна водата видях, че има няколко влакънца (предварително се извинявам за грозното сравнение - като сополи). Възможно ли е това да е част от тапата и има ли място за притеснения? По принцип лекувах гъбички и преди 3-4 дни сложих последен глобул  Гино-Дактарин. Но чистенето от него си беше като бяло течение, а тези влакна не изглеждаха така.

Да, може да е част от тапата. Няма място за притеснения, тапата и без това не ти трябва повече. Grinning

# 490
  • София !
От време на време имам силни болки в корема и кръста, подобни на менструални, но много по-силни.
Контракции са.

Контракции са !!Скоро ще е момента мила , леко раждане ти желая  Hug .

тонито7 - Спокойно мила,щом усещаш бебето значи според мен няма защо да се притесняваш  Hug . Но както казах ,така и така си записала час , отиди за свое спокойствие!!

# 491
Да, може да е част от тапата. Няма място за притеснения, тапата и без това не ти трябва повече. Grinning

Благодаря, Хексе.  Hug Но пък това, че е започнала да пада не е гаранция, че раждането ще се случи до определен период, нали така? Мисля че някъде бях чела, че може и седмици да минат.  Rolling Eyes

# 492
  • Варна

Благодаря, Хексе.  Hug Но пък това, че е започнала да пада не е гаранция, че раждането ще се случи до определен период, нали така? Мисля че някъде бях чела, че може и седмици да минат.  Rolling Eyes

За седмици не съм чувала, максимум седмица.. Simple Smile Не че сигурно няма изключения.

# 493
 Възможно ли е зачеване непосредствено след аборт преди да е настъпила 1та менструация след аборта?

# 494
  • София
Възможно ли е зачеване непосредствено след аборт преди да е настъпила 1та менструация след аборта?

Да възможно е.

Общи условия

Активация на акаунт