Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 22

• 38 388
  • 765
  •   1
Отговори
# 405
В крайна сметка може ли да се яде мед всеки ден?

Че защо да не може? Ако нямаш доказана алергия към меда или диабет, няма причини да го спираш. И без друго до бебето ще стигне само кръвната захар.

Медът е полезен, но (както с всичко друго) без да се прекалява. Ако имаш затруднения с ходенето по голяма нужда, чаша топла вода с лъжичка мед в нея като първо питие за деня помага много.

# 406
Моята лекарка казваше секс, катерене на стълби, много разходки.

Първото ММ не беше навит да пробваме, но второто и третото на мен лично не ми помогнаха Peace Когато му дойде времето, тогава. Освен това защо теглото е водещо при определяне на начина на раждане. Все пак първо излиза главичката обикновено, тогава са и големите напъни. Аз с тесен таз, родих две средно големи бебета по нормален път Peace

Успех и дано се разберете с докторката Hug

Мед съм яла всеки ден, домашен, не пастьоризиран Peace

# 407
Мед съм яла всеки ден, домашен, не пастьоризиран
Браво! Това е най-добрият вид мед!

# 408
Баба и дядо са медари, имаме страхотен, истински домашен мед, но пък четох , че бил алерген.  А аз иска всеки ден да си ям поне по лъжичка. Значи ще си ям Simple Smile

# 409
  • София !
Мед съм яла всеки ден, домашен, не пастьоризиран
Браво! Това е най-добрият вид мед!

И аз си хапвах често мед , чист домашен , от едни приятели на свекърите .Не мисля че ще навреди .

# 410
Момичета, моля за спешен отговор че ще се побъркам вече. Значи аз съм 7 г.с. и 4 дена. Установено е че имам бебче с пулс и то на два прегледа поред. Последният път, който ме гледа лекарката реши да пробва да ме види през корема ама нищо не можа да хване и отново с вагинален. Чак след две седмици съм пак при нея на преглед. Проблема е следният, понеже съм оперирана от язва на дванайсетопръстника и тя ми препоръча да направя една консултация с гастроентеролог. Днес бях при такъв в Токуда. Гледа ме на ехограф и явно му стана любопитно и реши да се пробва да хване бебчето и да ми го покаже, аз му викам че не сме могли последният път защото е малко но след доста опит успя да хване но се виждаше само околоплодният сак това което като черно стои, но не се виждаше малкото сиво нещичко, каза ми че се опитва да хване пулс но така и не успя след няколко опити, накрая ми вика сигурно е малко и толкова. Е да ама аз сега цял следобед ми се върти в главата и се чудя защо беше празно и нямаше светло сивичкото бебче а само черният сак, смисъл възможно ли е да се е случило нещо или просто е трудно още да се хване или апаратурата знам ли и аз, все си мисля че ако е успял едното да види би трябвало и бебчето да види нали така? Оффф моля ви някой да ми обясни и каже нещо, иначе от вторник до днес нищо не се е случило с мен, нито пък да изтичало нещо от мен, всичко си беше нормално, единствено имах малко разстройство в сряда но го отчитам на това че цял ден ядох много грозде иначе съм си тип топ засега, просто незнам как ще издържа до след две седмици, дали всичко е наред, защо не се виждаше бебчето и нямаше пулс???

# 411
  • София
Мисля, че се притесняваш излишно - сама казваш, че лекарката ти те е гледала с вагинален ехограф, защото коремния нищо не е хванал.

# 412
  • гр.София
И аз мисля,че се притесняваш излишно.Ако бях на теб сигурно и аз щях да съм така,но не се отдаде възможност за такова притеснения,защото мен до 12 г.с. си ме гледаха само с вагинален  Peace

# 413
иначе от вторник до днес нищо не се е случило с мен, нито пък да изтичало нещо от мен, всичко си беше нормално, единствено имах малко разстройство в сряда но го отчитам на това че цял ден ядох много грозде иначе съм си тип топ засега, просто незнам как ще издържа до след две седмици, дали всичко е наред, защо не се виждаше бебчето и нямаше пулс???

Ти сама казваш, че се чувстваш добре Peace Ако много се притесняваш и ще се успокоиш, ако отидеш на извънреден преглед, можеш да пробваш. Ако не, дишай дълбоко и си почивай повече, ако можеш Hug

# 414
Мен ме гледаха от както съм бременна само с коремен и в 7 г.с също не можеше да се види пулс или друго освен сака.  После бях на преглед чак в 11 г.с и тогава видяхме пулса.

# 415
Изчакай си двете седмици и бъди спокойна, рано е още.

# 416
  • София
Ако искаш изпий 1,5л. вода и тогава отиди на ехограф и ти гарантирам,че ще се хване как тупка сърчице... Peace

# 417
Здравейте на всички в тази тема Simple Smile,аз съм бременна в 8 седмица и ви чета редовно от няколко седмици но днес реших и аз да пиша но с едно малко притеснение,сутринта видях че имам съсвсем бледо кафеникаво и много слабо течение(по точно видях зацапване на ежедневната превръзка) има ли място за притеснение.Моля ви споделете ако сте имали подобно течение.Лека и безпроблемна бременност желая на всички.Аз съм в клиника Надежда Simple Smile

# 418
Здравейте на всички в тази тема Simple Smile,аз съм бременна в 8 седмица и ви чета редовно от няколко седмици но днес реших и аз да пиша но с едно малко притеснение,сутринта видях че имам съсвсем бледо кафеникаво и много слабо течение(по точно видях зацапване на ежедневната превръзка) има ли място за притеснение.Моля ви споделете ако сте имали подобно течение.Лека и безпроблемна бременност желая на всички.Аз съм в клиника Надежда Simple Smile
Никой не може да ти каже дали има проблем или не. Отиди на лекар.
Може да е съвсем безобидно, може да е и фатално, без преглед няма как да си сигурна.

# 419
Аз вчера бях на преглед всичко е наред каза док но то го нямаше това зацапване а в клиниката е малко трудно да ме запишат пак на преглед  чак другата седмица съм пак на преглед.Но ако продължава днес това зацапване ще звънна по телефона.

Общи условия

Активация на акаунт