Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 43

• 44 227
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Aз съм наистина страшен сноб като става въпрос за такива неща. Дори единичките на Кико ме дразнят зверски как не ми пасват в подреденият "MAC магазин" Laughing  А и умишлено не си купувам евтини гримове, че уж 1-2 и после човек събере цяла торба Confused

# 586
# 587
  • в 1001-та нощ
очаквам да ми харесат  bowuu  bouquet

# 588
Хаха Grinning И аз влияя доста от опаковки, но когато формулата ми хареса купувам, независимо от цената. На Mac си харесвам палитрата четворка, но кутийките на единичките сенки никак не ми харесват. Grinning

# 589
Темпталия не знам как винаги докарва всичко мнооооого по-светло от колкото е в действителност. Сигурна съм че и Метеоритите не са такива бледи. Цикламените топчета при нея никакви ги няма

# 590
  • USA, Steak State
Не съм хай тек като нея и ще снимам на дневна светлина другата седмица.  Peace

# 591
И по-добре Grinning Сигурна съм, че снимките ти ще станат много по-добри и "истински"
Нямам търпение да ги разгледам хубаво, въпреки че съм решила че ще ги купувам  Blush

# 592
Малинка има в парадайз, купих едни сенки които много харесах, те са сатенени  и страхотно лягат, юного приятни и ако бяха в хубава опаковка и с 10 лева по скъпи щяха да ги грабят.
Сменям сянка на Инглот с тяхна без да ми мигне окото.
С опаковката съм си решила проблема, вадя рефила и слагам в зет пилитра.

# 593
да ги направят в хубава пък  Crossing Arms
съгласна съм с Жаки - при всички продукти, с които е залят пазара, опаковката има значение /поне за мен/; да бяха пет марки, изобщо външният вид нямаше да ми бъде критерий
и преди време съм писала - спрях да ползвам Флормар заради цикламените неща, с които са опаковани продуктите; единствено не съм се отказала от сянките #14 и #15, но обърнах един куп магазини, за да намеря в черната кутийка
тези ягодки-малинки ще отида да ги разгледам и ако си харесам нещо и ако влиза добре в празна кутийка за сенки, която имам, ще си взема  Laughing

# 594
bubanka, наистина, сенките на Флормар също не са в хубави опаковки, но се купуват много. Същия е случая с опаковките на Мода, Голдън роуз, Катрис, но ги купуваме. Като е хубав продукта, ще се прежаля. В крайна сметка ползвам него, а не опаковката. Peace

# 595
не, не се заяждам  Peace
на катрис ги харесвам  Flutter

# 596
Само на мен ли опаковката не ми прави никакво впечатление  Rolling Eyes

Единствено се дразня от опаковките на Есенс и то защото имам едни сенки и един хайлайтър, и на двете им се счупи горното капаче. Та, май техни продукти надали ще си купя точно заради това.

п.п. Утре може да имам време да отскоча до Парадайс и да ги разгледам тия Малинки.

# 597
При мен всичко идва от интериора и цялостната подредба.  
Цялата ми тоалетка е в стил МАС и old Hollywood, имам неща които са тематично подбрани и подредени и всичко, което е различно и не пасва там просто няма как да не ме дразни.
Всичките ми продукти които са в категория "грозни, но готини" Grinning са прибрани в една малка кутийка, която се вади само по време на самото гримиране.
Не съм супер противник на евтините и кичозни продукти, но съм минала през над 10 години трупане на такива и в един момент човек намира своя стил, своята марка и изобщо добива ясна представа какво иска да има и какво не.

# 598
Мисля че таргет групата им момичета в тинейджерска възраст.

# 599
За мене опаковката има голямо значение. Нямам предвид да е натруфена и златна като ЕЛ или ИСЛ, но трябва да ми хареса. В това отношение МАС са ми отблъскващи, точно колкото и Флормар ако не и повече. Вторите поне са евтина марка и имат извинение.

Общи условия

Активация на акаунт