Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 43

• 44 224
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И за мен опаковките на МАС водят класацията по грозотия в този ценови клас  Laughing

# 601
E то това си е до вкус  Grinning Даже не е толкова до цена или материал, а по-скоро до самият им имидж. За мен примерно червилата на YSL имат кофти опаковки, но пък много други хора ги харесват. Според мен има значение дали ще ползваш червило YSL или примерно Chanel. Част от личният ти стил и имидж е. Компаниите влагат адски много пари и замисъл в опаковките и това не е случайно.
Хубавото е че при толкова много марки и козметика за всеки се намира по нещо.
Ако харесвахме всичките само едно нещо нямаше да може да се докопаме до него Mr. Green
Аз съм си фен на черното, обичам всичко да е изчистено и минималистично и предполагам за това МАС винаги са ми харесвали. Просто целият имидж на компанията е много "мой".

# 602
  • в 1001-та нощ
за мен е важно да ми хареса самия продукт, като качество - да ме кефи да го ползвам по предназначение,  опаковката не ме вълнува много и няма къде да правя "изложба" у дома  Peace по-скоро гледам всичко да е недостъпно и скрито (най-вече от малките ръчички на художник)

замислих се по темата и не мога да кажа марка, чиито опаковки уникално ме кефят - като стил и идея; дори по-скоро - повечето не ме впечатляват  Peace

От опита ми до сега - UD е моята марка - съвършени са ми във всяко отношение (за моето можене  Mr. Green )

Имам много дребнажи, които не ползвам - защото са  "прибрани", а палитрите с ами винги под ръка. В този план - днес търсейки с какво да ползвам тюркоазената спирала - посегнах на едно дуо на Гр, което имам отдавна, недокосвано. Ами много се разочаровах - нищо общо с качеството на UD, с което съм свикнала, по подразбиране - очаквам една пигментиранос, а излиза една рехава работа - много дразнещо - идеше ми да хвърля продукта.

Е, има и някои продукти на ГР, които са ми ОК - но трябва боб да хвърлям кое става и да трупам ненужности  Mr. Green

Ами - поревах си пред читатели, цял ден се терзая от това.

# 603
След месеци четене, видеота и опити, тази вечер, вдъхновена от цвета на пуловера си, се записвам за темата с първия грим, който се престрашавам да снимам за публично гледане. Embarassed
Не ми се е получил перфектен, но съм доволна, предвид това, че съм съвсем ню бегинър (нямам и кой знае какви ресурси) и го правих само с една четка. Което между другото е голям зор и съвсем скоро, при първа възможност, ще инвестирам в четки за очи baby_neutral
Цветовете са от ментово зелено, към тъмен аквамарин (като цвета на пуловера), към черно... ама камерата и крушката ги измиха доста Sad

Дано ви хареса Hug

П.П.: Плийс, не обръщайте внимание на сенките под очите, пъпките и прочее (попринцип сами не стават толкова възпалени, обичам да си ги почоплям, признавам)... Вече си бях свалила грима от лицето, просто музата ме плесна съвсем неочаквано.

Последна редакция: пт, 04 окт 2013, 01:39 от BeeJuis

# 604
BeeJuis, добре дошла.   bouquet
 Аз бих сложила и малко тъмничко във външната една трета на долния клепач.  Peace

# 605
Благодаря ти, LOSHKA. Peace
Опитвала съм да се гримирам и с подчертаване отдолу, но някакси не се харесвам после.
Харесвам се най-много с top-heavy eyes. Иначе изглеждам странно, поне в моите собствени очи.
В смисъл, сигурно на само едно оче, както тези снимки, изглежда добре, но като цялостна визия на лицето не ми допада как ми седи. Cry

ЕДИТ: Истината е и че от сравнително скоро се гримирам и може би пък не съм свикнала да се възприемам по различни начини? newsm78
За навън почти никога не се гримирам цветно, предимно в телесни тонове или с леко опушване.

# 606
  • в 1001-та нощ
аз също дълго време отказвах да се възприема с нещо на долния клепач, а сега не мога да си представя без нещо там - стои ми незавършено  Blush

# 607
Мисля, не ми се е случвало да не купя някой хубав продукт заради лоша опаковка, но ми се е случвало да купя нещо именно заради опаковката (все хубави продукти).

Да изкажа разочарованието си от Шанел. ФДТ-ът мат люмиер изобщо не ми харесва, ужасно седи. А преди време нали ми се счупи едно лимитирано матово, вчера открих, че едно коко шайн, без да излиза от куфара и да е претърпявало сътресения, също се е счупило. Тъпо...

# 608
a.l.e.n.a , при мен е обратното, седи ми все едно съм прекалила Confused
Може би като почна малко по-често да се упражнявам и да експериментирам, ще се възприема и с по-различни комбинации и форми Praynig

# 609
BeeJuis, добре дошла!
И аз съм от сравнително новите, но страшно много неща научавам и добре се забавлявам - особено с предизвикателствата (виж анкетата горе)Simple Smile
Много интересна форма си докарала, цветово сигурно наживо е и още по-красиво. И според мен трябва да има нещичко във външния край на долния клепач, пък макар и светло - от ментовото, по-завършени ще стои.
Успех!! А, и веждите са ти много хубави;)

Аз от зор, вчера направих една вещица - като гледам как върви гласуването ...Simple Smile Предишните предизвикателства ги правех за 20 минути, но тук отиде час и половина всичко - и със снимането. Щраках се и с бебчо, така го кърмих - умря си от смях, а ММ беше откровено уплашен от някои кадри (защото като се прибра, вече се бях изтрила). Това си е арт грим, викам си - ще стане нещо, да се наложи набързо да се появя пред хора и .....Simple Smile)))

# 610
  • Бургас
г-жа Стихийно бедствие,интересувам се продуктите им стават ли за професионален грим и най-вече сенките,как са като трайност?
  bouquet
г-жа Стихийно бедствие,да се самоцитирам  Embarassed

# 611
г-жа Стихийно бедствие,интересувам се продуктите им стават ли за професионален грим и най-вече сенките,как са като трайност?
  bouquet
г-жа Стихийно бедствие,да се самоцитирам  Embarassed

А пък според мен, всичко става за професионален грим, стига да е професионален гримьорът:)

# 612
Изпечените сенки се продават поединично и са по 6 лева и нещо. Кремообразните са пак горе-долу по толкова.
Malinka са италианска марка. Магазина са го отворили в събота. Grinning Намира се на бул. Витоша - в частта, която е най-близо до Патриарха. Ако се сещаш къде е книжарница Хеликон на Патриарха - пресичаш срещу нея на отсрещния тротоар, правиш 2-3 крачки по Витоша и ще го видиш. Peace Как го обясних само. Mr. Green

Магазинът на Малинка в Парадайз мол е отворен от поне 2 седмици. На ниво Партер, почти пред щанта на Голдън роуз. Crazy

# 613
Скрит текст:
BeeJuis, добре дошла!
И аз съм от сравнително новите, но страшно много неща научавам и добре се забавлявам - особено с предизвикателствата (виж анкетата горе)Simple Smile
Много интересна форма си докарала, цветово сигурно наживо е и още по-красиво. И според мен трябва да има нещичко във външния край на долния клепач, пък макар и светло - от ментовото, по-завършени ще стои.
Успех!! А, и веждите са ти много хубави;)

Много благодаря! Да, всъщност това за ментовото е добра идея, за да се избегне чернилката под очите, с която не се харесвам. Толкова е логично, пък не съм се сетила...
Веждите ми нещо оранжевеят на тая снимка, не знам как се е случило Blush
Иначе са си кестеняви, също като косата ми (която между другото върви към тъмно руса, въпреки това как изглежда на снимката). Запълвам ги леко с молив.
Тук е моментът да похваля молива, който ползвам:
Скрит текст:
Нищо, че пише "001 Black", на мен ми пасва точно, и всъщност е кафяв. Не се размазва и изтрива през деня, като се изостри е достатъчно твърд, за да може да се правят тънки чертички между космите и после, като се прелее с четчицата на капачката, седи естествено. Да не говорим колко е евтин (не е повече от 3 лв., доколкото помня... ползва се по толкова много време, че забравих кога за последно си купувах нов). Взимах го от ДМ.
Получавам много комплименти като го нося, някои хора ме питат дали си боядисвам веждите, как ги оформям и т.н.
Е, като съм без него е друга история Whistling И аз, както много мадами, в тийнейджърските години се окепазих с вежди-линийки и сега си търпя последиците. Ама сега се старая да си пускам веждите. Даже може би ще почна да ги мажа с нещо, ама и аз не знам още с какво. Thinking

Между другото, мисля да ви се покажа, за да може по-опитните, ако им се занимава, да ми кажат според тях какви типове грим биха ми отивали. Ще ви бъда много благодарна  Praynig Blush
Представяйте си косата и веждите ми един-два тона по-светли, спрямо вида им на снимката с пусната коса Mr. Green
Скрит текст:

# 614
Между другото, мисля да ви се покажа, за да може по-опитните, ако им се занимава, да ми кажат според тях какви типове грим биха ми отивали. Ще ви бъда много благодарна  Praynig Blush
Представяйте си косата и веждите ми един-два тона по-светли, спрямо вида им на снимката с пусната коса Mr. Green

Да ти кажа, ти си млада и хубава и спокойно и без грим може да ходиш, ако искаш  Wink А това с отиването на грима е много относително. По-важно е ти как се възприемаш с определен тип грим, а не околните. Ако трябваше да се съобразяваме само с околните, щяхме да сме доста далече от това, което сме  Wink Пробвай, експериментирай и виж с кое се харесваш и с кое не. Пък, ако искаш съвет за нещо - пиказвай и ще помагаме  Peace
От грима, който си показала по-горе, бих предложила да прелееш цвета, за да не стои така отрязано. Използвай някой по-светъл цвят са преливане към тена на кожата и блендирай добре с четка. Освен това бих сложила поне малко сенки по външния край на долните мигли. Така ми изглежда, като недовършено. Особено, като си ползвала отгоре тъмни сенки  Peace Пробвай и виж дали ще ти хареса.

Общи условия

Активация на акаунт