Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 43

• 44 231
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • в 1001-та нощ
При мен нищо златно не става, момичетата, които ме видяха на последната среща - могат също   да кажат, винаги ползвам следните 4 цвята - от снимката:

1. първите два я ляво - за вътешната част на клепача и до 2/3 от него;
2. от дясно на ляво - 3 и 4 цвят (кафяви) - за костта по-светлото и за ъгъла отвън - тъмното - преливам ги и заедно със светлото на клепача  Peace

Над тях към костта ползвам матово - светло телесно то Нейкид 2  Peace Нищо не златнее  Peace

# 661
Винаги съм свързвала кожата с жълт подтон със златното, моята е с розов и не ми прилича.

# 662
  • в 1001-та нощ
аз моята - не мога да кажа каква е  newsm78 , но златното ми стои добре (според мен  Blush   )

# 663
  • София
Винаги съм свързвала кожата с жълт подтон със златното, моята е с розов и не ми прилича.

О, при мен става ужасно  Whistling
Всичко е много индивидуално, тъмното злато ми стои добре, но има много нюанси, в които се прокрадва жълто и изглеждам все едно съм гладна, болна и нещастна  Crossing Arms
Въобще топлите нюанси изкарват това жълто в кожата ми по много неприятен начин. Предполагам, че и косата също играе роля, а и това, че съм много бледа. Това за сенки и червила; някои златисти хайлайтъри ми стоят добре.

Интересно ми е има ли други като мен- много бледи и с жълт подтон, да споделят кои цветове им пасват най-много? Аз съм с кафяви очи.

# 664
  • София, Лагера
Хей, да се отчета и аз  Simple Smile. Днес посетих Малинка, но нещо не ме впечатлиха особено. Имат много готини бежови цветове, но аз имам достатъчно такива, така че не се сдобих с нищо. И други интересни цветове имат, но наистина, разнообразието не е голямо. В крайна сметка си тръгнах с празни ръце. Но го отдавам на това, че имам всичко, не че не са хубави нещата им Simple Smile
Опаковките никога не са ме вълнували Simple Smile И хубави, и лоши - не ползвам тях  Laughing

# 665
Актуалното предизвикателство е Креативна очна линия. Срок до 15ти.

Готин грим и доста прилично изпълнение. Това е меко казано модерна в момента форма, определено няма нужда от преливане или продукт отдолу - тогава ще си стане обикновен грим. Даже можеше малко по-отсечен и прецизен да е външния ъгъл.
За грима по принцип = не виждам ограничения от формата на лице и очи във случая ти, аз бих си позволявала всичко кажи речи. Класически клепач с достатъчно пространство.

# 666
  • в 1001-та нощ
Илли   newsm78 аз мисля, че съм в твоя отбор, само очите ми за зелени  Rolling Eyes със светла коса съм  Rolling Eyes

# 667
Илли, и при мен проблема е жълтеенето Simple Smile за това и не мога да си намеря подходящ цвят сенки Simple Smile пък за дрехите изобщо да не споменавам ...

П/с Утре даже смятам даже да си боядисам косата и да я направя много тъмно русо, почти кафяво и се надявам това да оправи нещата до някъде.

Последна редакция: сб, 05 окт 2013, 22:36 от Troy

# 668
  • в 1001-та нощ
Ето ново хрумване - два грима със златно - единият опушен в кафяво, другият в черно

Тези, които съм правила - са от преди година може би, тогава слагаш един цвят на целия клепач и тъмно на костта, но без да има на клепача  Peace

Другата седмица - след понеделник - ще тествам  Blush

А креативната очна линия - аз правих сумати вариации - покрай Pun up-a, сега ще помисля какво да е Simple Smile - има една идейка, ако утре има време - ще я пробвам и без това - така не мога да изляза  Blush

# 669
  • София, Лагера
И аз жълтея. В комбинация със зелени очи  Confused. Няма такава дивотия Simple Smile)) Като реша да съм "нюд" и като сложа жълтеещи или ванила нюдове, около очите ми става сякаш съм се бронзирала. Ако сложа баш студено сиво, тогава контрастира на кожата ми... варианта е някакво кафяво-лилаво нюдесто, поне за мен...

# 670
  • София
Много ми хареса клипчето с молива, на Лиса. Дали би се получило с Блекберито на Ейвън?

# 671
Привет на всички. Няма и да се оплаквам от бруталното студено време, което убива всяко желание за прекарване на повече от 10 минутки на открито.
Следобяд минах през магазинчето Мориа. Много е симпатично, а и персоналът са любезни. Взех си 2 четки, поогледах. Не си намерих палитра на Арт Деко за прословутия ми руж, защото техните бяха с разделител.
Но пък идвам да ви се похваля с натрупващия ми се опит с кремообразните ружове. Този на Мак, който вчера си взех не е толкова тъмен, колкото в кутийката. Аз слагам по малко(няколко точки и после ги свързвам). Много ми хареса как се получи. Много естествен завършек. Много е трудно да прекаля с количеството, което понякога ми се случва с прахообразните ружове.
Вие се оплаквате от жълт подтон, но помислете си какво е да имате розов. Като ми се зачервят бузките.....добре, че има ФДТ-и и коректори Blush

# 672
Всеки с подтона си  Mr. Green И всеки си има свой чар Simple Smile

# 673
Илли, и при мен проблема е жълтеенето Simple Smile за това и не мога да си намеря подходящ цвят сенки Simple Smile пък за дрехите изобщо да не споменавам ...

П/с Утре даже смятам даже да си боядисам косата и да я направя много тъмно русо, почти кафяво и се надявам това да оправи нещата до някъде.

Разходи се до щанд на Боби Браун. Самата Боби Браун е известна с това, че е убедена, че жълтеещи подтонове стоят по-добре на всички.

# 674
При мен жълтото е твърде много Simple Smile коса, кожа, очи .....

Общи условия

Активация на акаунт