Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 43

• 44 231
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • в 1001-та нощ
divna_ с какъв косъм са четките?  Rolling Eyes

# 646
  • USA, Steak State
Алена и аз като Дивна с бебешки шампоан и по същия начин суша.
Моите са от естествен и от синтетичен косъм. Нищо им няма.
Аз дори моите ги накисвам за известно време във водата с шампоана.

# 647
  • София...........
a.l.e.n.a, не знам  - предполагам изкуствен Wink
Поръчах си NYX, но от нетърпение докато дойдат вчера награбих на CATRICE и ESSENCE.
Благодаря на всички за идеите  - много ми хареса с детски шампоан Simple Smile

И следващия/те въпрос: Някъде страници назад бяхте писали, че си пръскате сенките със спирт - защо се прави това?(никога не съм) , какъв спирт?, колко често?, това навлажняване не ги ли съсипва?

# 648
И аз си пера четките с бебешки шампоан.

divna, спиртът е за дезинфекция, 90+ процента е моя.
Не се съсипват сенките, а и той бързо изветрява.

# 649
И аз пера четки с бебешки шампоан, въпреки че съвсем до скоро имах само такава за руж, а за сенките действах с апликатори:)

Ама вещицата назадна в анкетата нещo:) Нищо, аз ще ви я пусна само за забавление като му дойде времето... Тъкмо мислех втора вещица да правя, а сега трябва да умувам над креативна очна линия:)

# 650
Много "мой" грим  Heart Eyes

# 651
Четките никога не накисвам, имам няколко средства на различни марки, най много харесвам собствен разтвор
100 мл шампоан
50 мл балсам за коса
5-10 мл обезмаслител
Капвам малко от разтвора на ето това приспособление за миене на четки и разтърквам

За големите четки използвам ето това приспособление за миене на животни.
Четките ги суша по този начин

Последна редакция: сб, 05 окт 2013, 15:45 от г-жа Стихийно бедствие

# 652
Вчера гледах този клип и днес направих абсолютно същото с молив на Avon, кафяв с блестящи частици, автоматичен. Получи се невероятно добре. Heart Eyes Изненадах се силно, защото аз не харесвам моливи за очи и почти не ползвам такива, освен черен на ЕЛ за очертаване и във водна линия, както и кохл и каял на Герлен. Но така да го размажа никога, а то било страхотно.
Тази жена е за мен най-добрия гримьор, защото всичко което показва мога да приспособя да направя на себе си и винаги се получават отлични резултати.
http://www.lisaeldridge.com/video/25921/easy-3-minute-smokey-eye/

# 653
  • гр.Добрич
densi, Лиса сложи ли някаква сянка или с чиста четка разнесе молива отгоре? Чудех се, защото нали моливите са мазни и трудно се разнасят? Имам 2 молива на Елф http://www.eyeslipsface.com/elf/eyes/eyeshadow/jumbo_eyeshadow_stick, които си купих с голямо желание, но са дебели и се нанасят трудно. Стоят хвърлени в шкафа.

# 654
  • в 1001-та нощ
densi  Blush a ти кой молив ползва?  Rolling Eyes

# 655
densi, Лиса сложи ли някаква сянка или с чиста четка разнесе молива отгоре? Чудех се, защото нали моливите са мазни и трудно се разнасят? Имам 2 молива на Елф http://www.eyeslipsface.com/elf/eyes/eyeshadow/jumbo_eyeshadow_stick, които си купих с голямо желание, но са дебели и се нанасят трудно. Стоят хвърлени в шкафа.
С чиста 217 на Мас и аз направих точно същото. Получи се наистина много добре и не вярвах, защото като се намазах на подвижния клепач с молива ми стана гадно. Аз не обичам моливи и някак дори ме хвана гнус, но така се размазва, опушва и просветлява, че често ще се правя така с двата автоматични молива на Avon, които имам.
Аленка, автоматичен Avon glimmerstick diamonds Brown Sugar. Много добър молив. Имам и зелен.

# 656
  • в 1001-та нощ
Благодаря densi  Blush и аз така предположих, понеже има няколко от серията  Peace

И аз от клипа - виждам, че ползва чиста четка  Peace

# 657
  • гр.Добрич
Благодаря за отговора.  Hug Ще опитам и аз. Обичам цветничкото.

Днес реших да се гримирам с Нейкид, обаче все не докарвах цветовете. Накрая така се ядосах. Май не ми отиват толкова бледи цветове. Бях като болна и всичко ми се струваше жълто.Сложих  едно вишнаво на Кико оправих нещата.

# 658
  • в 1001-та нощ
кои цветове ползва?

# 659
  • София
Благодаря за отговора.  Hug Ще опитам и аз. Обичам цветничкото.

Днес реших да се гримирам с Нейкид, обаче все не докарвах цветовете. Накрая така се ядосах. Май не ми отиват толкова бледи цветове. Бях като болна и всичко ми се струваше жълто.Сложих  едно вишнаво на Кико оправих нещата.

Кой Naked? При мен 1 даваше болнав вид заради многото златни блясъци, които не ми пасват, защото съм много бяла и с жълт подтон  Blush

Аз да похваля молив и гел очни линии на Zoeva- супер доволна съм и впечатлена от качеството. Имам молив Good Karma, който сравняват като цвят с MAC pearglide. Получих и 3 очни линии, които са много красиви цветове. Ще ги снимам и ще ви ги покажа, ако има други, които харесват гел линии и им е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт