Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 43

• 44 227
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
BeeJuis, моят молив е същият:)
Ама, момиче, ти си много хубава! Приличаш ми на Нина Добрев - особено на първата снимка:)

# 616
  • в 1001-та нощ
аз днес пробвах вчерашната идея - бял перлен грим - опушен в черен мат (чисто четно) и пак тюркоазената спирала, която се води смарагдово зелено ( newsm78 )

Мисля, че се наиграх с нея и вече ми се прави нещо друго, напр. подобен грим с черна спирала  Mr. Green

# 617
аз днес пробвах вчерашната идея - бял перлен грим - опушен в черен мат (чисто четно) и пак тюркоазената спирала, която се води смарагдово зелено ( newsm78 )

Нещо последната комбинация не ми пасва на мен  Thinking Поне на снимки. Но пък и аз не обичам бели сенки, пък перлени съвсем  Crazy

# 618
BeeJuis, с очна линия изглеждаш прекрасно Peace И без грим също Peace

# 619
От грима, който си показала по-горе, бих предложила да прелееш цвета, за да не стои така отрязано. Използвай някой по-светъл цвят са преливане към тена на кожата и блендирай добре с четка. Освен това бих сложила поне малко сенки по външния край на долните мигли. Така ми изглежда, като недовършено. Особено, като си ползвала отгоре тъмни сенки  Peace Пробвай и виж дали ще ти хареса.

Laughing Хаха, явно не ми се е получила целта. Аз нарочно не прелях, защото исках силно изрязване и ъгъл, като един вид преекспонирано котешко очо...
Иначе това за мен е леко "арт" грим, всъщност не бих излязла толкова тежко гримирана на улицата, особено през деня. Не защото не ме кефи, просто ми идва в повече и не се чувствам добре така силно гримирана.
Наживо е доста по тежко и наситено, отколкото на снимките (както бях казала, крушката доста "изми" цветовете).
Обикновено излизам само със спирала, или със спирала и очна линия, или най-много с нежни телесни сенки, с по-тъмен цвят в ъгъла или в линията на клепача за дълбочина.
Понякога, като се почувствам в настроение и имам повече време преди да изляза, слагам нещо телесно или в цвят розово злато/бронз и минавам с леко черно над външната половина на миглите (както редовно гримират Мила Кунис). Получава се много готин ефект, хем съм с опушени очички, хем не са тежки и драматични. После като сложа спирала наистина има голяма разлика и окото е видимо по-"отворено".

Благодаря ви на всички за милите коментари.  Hug
Това за Нина Добрев беше много мило, но и неочаквано, за пръв път ми правят такова сравнение. Blush
Само да вметна, че не съм без грим на първата снимка, с фон дьо тен, спирала и молив за вежди съм.

a.l.e.n.a, много ми харесва това опушване. Heart Eyes
Спиралата, макар че не си падам по цветни спирали, изглежда супер обемна Shocked
Бих си купила в черно, ако има същата формула, на коя марка е?

Последна редакция: пт, 04 окт 2013, 12:02 от BeeJuis

# 620

Пупа Вамп  Wink Има ги в магазините на Блик най-вече.

# 621

А на каква цена е?
Тия магазини нещо нищо не ми говорят newsm78
Има ли ги в София?

извинявам се за спаменето Embarassed

# 622

А на каква цена е?
Тия магазини нещо нищо не ми говорят newsm78
Има ли ги в София?

извинявам се за спаменето Embarassed

Хихи, до скоро и аз не знаех кои са, нищо че се оказа че съм влизала в няколко от тях  Mr. Green Въобще не обръщам внимание на имената на магазините  Crazy
Да, в София има на няколко места. Не ги знам всичките, най-добре провери в нета. Аз знам за 3 магазина - в Младост 4, с/у Съдебната палата и с/у Театър зад канала май беше  newsm78
Цената е 30лв.

# 623
Тя на Алена миглите са си разкошни, спиралата само ги подчертава.  Grinning

# 624
BeeJuis, аз пък си помислих, че няма да си изненадана от това сравнение , а то ... Лично на мен страшно ми приличаш на Нина Добрев:)
Ама на Алена миглите са си много обемни  от известно време на сам - някакви магийки им прави всяка вечер, така че може и да не е от спиралата само:) На мен ми харесва последният грим на Аленка, въпреки, че цветните спирали и на мен са ми малко странни по принцип.

# 625
Според мен магийката идва от лентичката в подписа  bouquet
Така де, за да се говори (макар и банално) че жените стават още по-красиви, когато са бременни, трябва да са тръгнали отнякъде тия твърдения Party

# 626
  • в 1001-та нощ
Спиралата е разкошна  Heart Eyes и аз искам черна  Crossing Arms , за мен до сега Ланком са били the best ..... обаче на миглите ми сега пупа прави страхотен обем и разделя,

Днес можех да мина край Блик и как изпуснах  ooooh!

Пупа съм виждала в Блик и Дъглас, но в Дъглас ен разгледах - дали има всичко  Rolling Eyes Определено ще си взема и черна  Party

Миглите избуяха от Ревиталаш, но не съм се замисляла, че е възможно и хормоните да помагат, защото съм много нередовна и непостоянна с мазането  Blush

Когато взех цветните спирали - бях убедена, че ще ги ползвам 2 пъти и ще изсъхнат, ама не  Party самоопровергах се  Heart Eyes

Утре (т.е. др. седмица)  ми се прави подобен грим но с тъмно мат кафяво и черна спирала  Heart Eyes

Ето къде са магазините Блик http://www.aromati.org/display.php?page=beauty&view=mag  Peace

# 627
Я, има един почти до нас newsm44
В края на месеца, като взема заплата, ще го претършувам, усещам.
Мерси, момичета  bouquet

# 628
  • в 1001-та нощ
 Peace Има тестери на всичко - можеш да отвориш всяка спирала и да я разгледаш  Peace

# 629
  • Пловдив
Я, според този линк има  БЛИК и в Пловдив newsm78

BLICK
Град    Пловдив
Адрес   бул.Освобождение 47
Телефон   0897983363

Според Чичко Гугъл, този адрес е в SPS... Пловдивчанки, някоя да е наясно актуална ли е информацията и къде точно е БЛИк в Пловдив? Thinking Hug

Общи условия

Активация на акаунт