Long live the King! STEPHEN KING ! - Кралска 10 част

• 49 431
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Deadface, в съседна тема обсъждаме "Сянката на вятъра" на Сафон. Моля те да хвърлиш малко светлина по възникнал въпрос:

Като отворих линка към Goodreads ми се струва, че истината дали три- или тетра- логия, е някъде по средата. Защото първата книга, която разбирам, че не е издадена в България, е номерирана №0,5 "The Rose of Fire", а след това са №1 "Сянката на вятъра", №2 "Играта на ангела" и №3 "Затворникът на Рая".
А и вижте датите на издаване:
№0,5 - June 26th 2012,
№1 - January 25th 2005
№2 - June 16th 2009
№3 - July 10th 2012
През 2012, само с месец разлика, са излезнали третата част и тази №0,5, което ме навежда на мисълта, че тя не е хронологично свързана с другите три книги, но касае тяхната история и свят.
Знам кой ще ми каже със сигурност как е точно и отивам да му пиша  Flutter .

И както виждаш, на теб пиша  Hug !

Уж са планирани 4 книги (демек: остава да излезе само още една, предвидена е за есента на 2015 г., обаче датата е доста несигурна), но в днешно време можеш да очакваш всичко. Simple Smile Аз се надявам на достоен завършек на поредицата, независимо колко романа ще излязат.

Simple Smile

PS "Огнената роза" е разказ и е нещо като далечна предистория на въпросния цикъл романи.

# 271
  • София
Авраам, благодаря ти  Hug!
Ще те цитирам в другата тема.

# 272
Самюъл Джаксън ще участва в екранизация на "Клетката".

Samuel L. Jackson has signed on to play gay engineer Tom McCourt in Stephen King’s “The Cell,” but the star seemed confused on his character’s sexual orientation Monday. “I have no idea. I haven’t read the book. Is that character gay in the book?” he asked at the Cinema Society & Grey Goose screening of FilmDistrict’s “Oldboy.” Jackson did admit to us that he’s been reluctant about taking a gay role, which might call for kissing another man. “There is that. So maybe that’s my excuse for not doing it,” he joked.

Източник

# 273
 hahaha Гъб. Не са ли го успокоили, че няма никого да целува. Интересен избор, обаче, при положение, че оригиналът мяза по-скоро на брата на Фрейзър.

# 274
Аз явно съм много зле с паметта, що не помня да е имало главен герой -гей в Клетка Rolling Eyes

Препрочитах я лятото при това.

# 275
Интересен избор, обаче, при положение, че оригиналът мяза по-скоро на брата на Фрейзър.
И аз така си го представях.  Laughing

# 276
Сам, онзи с котката, тоест единственият мъжки спътник на (забравих му името  Blush).

# 277
Сам, онзи с котката, тоест единственият мъжки спътник на (забравих му името  Blush).

Том е онзи с котката. Ама в книгата не се споменава да е гей, или Вие по подразбиране  Rolling Eyes  Laughing

Съвсем се обърках, аз не съм го възприемала като гей и при двата прочита на книгата.

# 278
Дебело е намекнато веднъж-дваж.

# 279
Дебело е намекнато веднъж-дваж.

Значи аз явно съм с повредени радарни устройства - нищо такова не съм забелязала  Laughing - освен, че е чистичък, подреден, че живее сам и има котка.

# 280
  • София
Пиша ви за една инициатива в Литературния форум, която не знам дали сте видяли:

Коледа на вратата чука - за подарък-книжка запиши се тука!

Който проявява интерес е добре дошъл в темата  Hug !

# 281
Той сам си беше казал.  Laughing Сам, Том-Том, ама главният герой как се казваше, него забравих.  Blush Е, ужас, сега трябва да я препрочета, срамота.

# 282
Той сам си беше казал.  Laughing Сам, Том-Том, ама главният герой как се казваше, него забравих.  Blush Е, ужас, сега трябва да я препрочета, срамота.

Embarassed - ами какво да правя, все я забравям тази гинко билоба. Толкова помня аз  doh

# 283
Почнах я. Клей! И Алис!  hahaha

# 284
Почнах я. Клей! И Алис!  hahaha

А четвъртия. Бяха четирима Simple Smile
Бащата, Том, младото момче и Алис .

Пуц, моля те като стигнеш сцената, където казва, че е гей, моля те напиши ми я в скрит текст коя беше, че много ме зачовърка що така не помня.

Общи условия

Активация на акаунт