Long live the King! STEPHEN KING ! - Кралска 10 част

• 49 371
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • Den Haag
Прочетох "Сейлъм'с Лот" Стивън Кинг Simple Smile
Скрит текст:
Хареса ми книгата, държеше ме в напрежение до края. На моменти потръпвах от страх, все едно аз влизам в избата  Sick(скоро няма и  да влезна в изба  Naughty Whistling)). Не ми харесаха моментите с бебето  Confused, първо отношението на майката към бебето, после смъртта на бебето. Трудно четох тези две случки, след тях спирах да чета и продължавах след ден-два. Любимец ми стана Марк, страхотно хлапе! Много ме хвана яд за Сюзън и отец Калахан.
Книгата дали има продължение?  Rolling Eyes

# 496
Не, само филма има. Поне така знам, де. Grinning

Скрит текст:
Не ми харесаха моментите с бебето  Confused, първо отношението на майката към бебето, после смъртта на бебето. Трудно четох тези две случки, след тях спирах да чета и продължавах след ден-два.

Нали.  Confused

# 497
Няма, но ако тръгнеш към Тъмната кула ще се срещнеш отново с отец Калахан.

# 498
  • София

smile3521
А и какво е приключение само - разкош  Heart Eyes !

# 499
Добре,  Embarassed малко ме е срам да си призная, но на Кинг съм чела само една книга и то тя е малко биографична, реално не съм чела нито една негова истинска история, а много искам. От коя книга да започна? Имам намерение да изчета всичко..Ако устискам..

# 500
  • София
Аз... намъквам се, ако може  Embarassed

Доскоро си мислех, че съм чела почти всичко на Кинг, оказа се, естествено, че съм далеч от това  Mr. Green
 Набелязала съм си 22/11/63 и скоро ще я начена.

# 501
Набелязала съм си 22/11/63 и скоро ще я начена.

Хубава е, изгълтах я набързо  Wink

Добре,  Embarassed малко ме е срам да си призная, но на Кинг съм чела само една книга и то тя е малко биографична, реално не съм чела нито една негова истинска история, а много искам. От коя книга да започна? Имам намерение да изчета всичко..Ако устискам..

Добре дошла при нас! Хващай една за ушите и давай смело! Аз бих започнала с разкази....

# 502
  • София
DramaQueen, радвам се, че се престрашаваш да пишеш и тук.
Ще видиш, че няма нищо страшно при нас  Hug !
Добре дошли сте двете с Вампи  welcome !

22/11/63 е чудесна книга  Heart Eyes ! Пък е книга на годината (2013) във Форума.

# 503
  • София
Следващата година ми се струва, че ще е Джойленд  Grinning.

Аз все се каня да направя препрочит на Сейлъмс Лот, но съм натрупала много нови заглавия.

# 504
  • Den Haag

smile3521
А и какво е приключение само - разкош  Heart Eyes !
Супер, значи отново ще го срещна Simple Smile
Следващата наред за прочит ми е " Гняв", но след една- две други книги Wink

# 505

Ей, мама му стара, това е ужасно изкусителна причина най-сетне да се захвана с Кулата, а нямам времеее! Crossing Arms

# 506
  • гр.Варна
Здравейте,момичета,ако приемате нови попълнения -ето ме и мен.  Simple Smile
Прочетох "Очите на дракона",сега започвам "Мизъри",не знам защо съм я пропуснала. newsm78

# 507
  • София
Здравей, pars! Добре си дошла!
Ще трябва да пиздравиш и момчетата ни в темата, че без тях сме за никъде  Wink !

Мизъри е една от любимите ми. За първи път като я четох, я прочетох за една нощ. Не можех да я оставя  Shocked !

# 508
Здравей, pars! Добре си дошла!
Ще трябва да пиздравиш и момчетата ни в темата, че без тях сме за никъде  Wink !

Мизъри е една от любимите ми. За първи път като я четох, я прочетох за една нощ. Не можех да я оставя  Shocked !

Споделям мнението  Peace - Мизъри ми хареса доста, макар че съм я чела преди повече от 15 г.

# 509
  • гр.Варна
Kally May ,благодаря.Не знаех,че има и момчета.  Embarassed Това е за вас,момчета.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт