Халит Ергенч "Великолепният век"(Muhteşem Yüzyıl) и новите проекти на екипа-80 тема

• 76 176
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, Великолепни
Благодаря за изчакването, за което много съжалявам, че стана така... Аз правя субтитри, ако на някой не му е ясно по 2 часа на ден, защото през деня съм на работа, по някой път и вечерта, защото имам спектакли... Моля да ме извините за забавянето, но Дарки си върши страхотно работата и вече е привела 105 епизод. Очаквайте скоро да дойде и 104 епизод. Да не говорим, че имам  и малки деца. Забавянето се случва по тези причини...  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Дарки: Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
На който не му се чака, да не чака. Знам, че ме мислите за проста, за безотговорна, затова, че още нямате субтитри, но това е положението... Sad Sad Sad Sad Sad

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не съм вярвала,че можеш да напишеш толкова много глупости в едно изречение!  newsm51 newsm51 newsm51

# 271
Здравейте, Великолепни
Благодаря за изчакването, за което много съжалявам, че стана така... Аз правя субтитри, ако на някой не му е ясно по 2 часа на ден, защото през деня съм на работа, по някой път и вечерта, защото имам спектакли... Моля да ме извините за забавянето, но Дарки си върши страхотно работата и вече е привела 105 епизод. Очаквайте скоро да дойде и 104 епизод. Да не говорим, че имам  и малки деца. Забавянето се случва по тези причини...  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Дарки: Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
На който не му се чака, да не чака. Знам, че ме мислите за проста, за безотговорна, затова, че още нямате субтитри, но това е положението... Sad Sad Sad Sad Sad

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не съм вярвала,че можеш да напишеш толкова много глупости в едно изречение!  newsm51 newsm51 newsm51
Ами и аз не повярвах, ама...  Joy Joy Joy Joy Joy

# 272
  • Plovdiv, Bulgaria
LINAAA 3121  не знам защо ти минават такива мисли през главата.Ако има някой,който те мисли за проста и безотговорна,да вземе да направи той превода.Не вярвам да има такива хора.Аз лично ще чакам ,ако трябва и цяла година.  bouquet

# 273
Момичета, изключителни благодарности и адмирации за труда!   bouquet
Търпението е едно от най-важните човешки добродетели,
на това  се опитвам да науча и децата си.
Превода е факт, качеството на картината по-добро,
може само да се радваме, другото е излишно.

Още веднъж благодаря и бъдете здрави!

# 274
linaaa3121, всички очакваме преведените серии и се отнасяме с уважение към труда на хората, които отделят от свободното си време, за да можем да се насладим на филма.

# 275
shams u amar, не бързай да се засягаш. Просто има пред-история, с която явно не си запозната  newsm78 Както и да е, екипът, който преведе 1 и 2 сезон го направи както всички други доброволци...без пари и без лаври. После се появи един единствен екип, който реши, че това е начина да спечели пари. За съжаление не се оправдаха очакванията им и се отказаха. Няма лошо в това. Всеки има право на избор. Благодарности на всеки, който се заема с подобен труд   bouquet Истината е, че този сериал е закупен от ТВ7 и рано или късно всеки ще може да го гледа.

Shams u amar,не се измъчвай мила,на хората,които ни подкрепят,не им се дава тази възможност в този форум..
Та както и да е..
Да уточним,аз участвах в превода на ВВ през втората част на 2-ри сезон.
Не сме искали с Елена да забогатяваме,а който поиска
да ни почерпи можеше да го направи за скоростния и качествен труд,който полагахме.
През целия 3-ти сезон бяхме точни с превода,субтитрите и
качването на епизода,феновете бяха доволни от нас.
Тези,които имаха смелост,изказваха благодарностите си,
а тези,които се страхуваха от пазачите на форума,трепереха и не смееха
да го направят.
Отказахме се да превеждаме,защото Елена има много служебни ангажименти
и домашни,естествено,а аз завърших турки език високо ниво HITIT
и започнах работа,като заклет преводач,защото нямах документ
за владеене на езика,понеже ми е майчин(поредния парадокс).
Така,че нека са спокойни организаторите на този форум,
с кафетата не сме си купили яхти,от тях ни се полагаха едва 40 ст.
Благодаря на всички за вниманието..
Когато започна да печеля повече от колкото ми е необходимо,
ще превеждам благотворително.
Сега не мога,защото отглеждам децата си сама.
Но както и да е,не е християнско да потъпкваш правото и мнението на другите.

Знам,че ще накарате модератора да ме изтрие,но поне някой ще го прочете.

Успех на новия екип.
Спокойна неделя на всички.  bouquet

Невин Иванова

# 276
  • в сърцето на държавата
Здравейте,дами!
Във вибокса 105 серия за която пише с бг суб  не се появяват субтитри?Какво става?Има ли серия 105 с превод във вибокс? Благодаря за отговора ви!

# 277
Когато започна да печеля повече от колкото ми е необходимо,
ще превеждам благотворително.

Невин Иванова

мила,пожене знам,че в България със честен труд не се печелилтова означава ли,че никога повече няма да превеждаш?

иначе,вие с Елена бяхте на супер ниво,винаги уикенда имахме какво да гледаме  bouquet  bouquet

# 278
Момичета , някой ще да де ли информация за епизода (105) а и за следващите , че вече съвсем се обърках ? Какво става с тия хора от  Vbox, до кога ще е блокиран и т .н. ...... страшна драма се спретна !

# 279
  Следя сериала от самото начало. Няма да коментирам какво значи да го гледаш и слушаш с гласовете на актьорите! Затова не го и гледам по ТВ7.
  Много съм благодарна на всички взели участие в превода! Това не е лек труд, а всеки си има своите ангажименти.   bouquet
  Затова нека не препираме настоящите преводачи. Защото може да се окажем без превод.
  Съжалявам, само, че не мога да се включа с помощ - не с превод, а с поставянета на субтитри. Ако някой ми обясни как!?
  Настроение в топлата неделя!

# 280
Ето две преведени части от 105 епизод Peace Laughing
нямам инфо кога ще са готови следващите Rolling Eyes

http://vbox7.com/user:xcoolxgirlx?p=allvideos

момичето търси помощ за превод от английски или руски!?!

Последна редакция: нд, 29 сеп 2013, 15:10 от Lilims

# 281
Турски игрален филм с участието на

Тунджел Куртиз

"Черно и бяло"

# 282
  • Пловдив
Lilims , аз мога да помогна с превод от английски, трябва ли да имам профил във  vbox-a?

# 283
Линааааа & Дарки   bouquet  bouquet
Лина да не съм чула такива приказки от теб ,че ще те изтипосам с колажче или стихче! Joy Joy Joy

Ето и дъщерята на Ибрахим и Хатидже-Нуруджан султан!

# 284
Ето две преведени части от 105 епизод Peace Laughing
нямам инфо кога ще са готови следващите Rolling Eyes

http://vbox7.com/user:xcoolxgirlx?p=allvideos

момичето търси помощ за превод от английски или руски!?!

Не че съм неблагодарна,но как може да вървят субтитри от друг филм под тези на ВВ?Направо си разсейват и цялото удоволствие отива на вятъра.

Общи условия

Активация на акаунт