Халит Ергенч "Великолепният век"(Muhteşem Yüzyıl) и новите проекти на екипа-80 тема

• 76 141
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Като кача и в MEGA, ще сложа линк, но това ще е довечера, защото тук интернета е слаб.

# 496

И този файл,както и този на 105 епизод ми се свалят до 450 най-много 500МВ....и "умира"....

А защо го сваляш? Аз гледах онлайн и си върви гладко,не насича.

# 497

И този файл,както и този на 105 епизод ми се свалят до 450 най-много 500МВ....и "умира"....

А защо го сваляш? Аз гледах онлайн и си върви гладко,не насича.
И аз бих желала,но в чужбина нета е просто прекрасен.....няма как освен да го сваля Sad

# 498

зМоже би ще вдигна завесата накрая на сезона , А може и да не я вдигна никога което е по-вероятно ......защото това са чужди таини .Както и да е.......  правим каквото можем  на собствен ход- без чужда помощ.Които няма търпение може да гледа каквото има във ви бокс и другаде за където се качват линкове

[/quote]
Не е голяма тайна  - ако имаш сценария на руски , преди да е излъчена серията Wink ....   Ако 10 човека преведат по 10 мин. от филма, ако 5 човека слагат суб. на по 20 мин. от филма....При слагането на суб.  също има някои тънкости. Българите трудно работят в екип, за жалост.

# 499
  • София
Според мен Хюрем сънува. Чак бременна за една серия...колкото и да са изтрещели сценариатите не вярвам до там да ни докарат. Но да ви кажа аз за наложницата. От както Вахиде играе Хюрем ми е все едно дали султана ще спи с харема или не. Чисто като отношение и любов към Хюрем говоря. Ако това беше Мерием имзастане срещу Фатма, аз виждам как я превъзхожда във всичко, как превъзхожда наложницата и просто не си представям дори султана да спи с наложница. Но сега с Вахиде нито ми е толкова силна, нито я смятам за по-превъзходна от младото момиче. Тази смяна на актрисата ми смени и цялото обожание към Хюрем. Sad Чак толкова стара да е...Все пак Фатма в най-голямата от сестрите. Хюрем трябва да е по-млада...офффф. Защо не мога да свикна с Вахиде, защо?
Само аз ли така я чувствам...

# 500

зМоже би ще вдигна завесата накрая на сезона , А може и да не я вдигна никога което е по-вероятно ......защото това са чужди таини .Както и да е.......  правим каквото можем  на собствен ход- без чужда помощ.Които няма търпение може да гледа каквото има във ви бокс и другаде за където се качват линкове

Не е голяма тайна  - ако имаш сценария на руски , преди да е излъчена серията Wink ....   Ако 10 човека преведат по 10 мин. от филма, ако 5 човека слагат суб. на по 20 мин. от филма....При слагането на суб.  също има някои тънкости. Българите трудно работят в екип, за жалост.
[/quote]  smile3532 smile3501 smile3521 smile3505

# 501
# 502
Великолепният век еп.106 с български субтитри
http://data-bg.net/details.php?id=960

# 503
  • Пловдив

зМоже би ще вдигна завесата накрая на сезона , А може и да не я вдигна никога което е по-вероятно ......защото това са чужди таини .Както и да е.......  правим каквото можем  на собствен ход- без чужда помощ.Които няма търпение може да гледа каквото има във ви бокс и другаде за където се качват линкове

Не е голяма тайна  - ако имаш сценария на руски , преди да е излъчена серията Wink ....   Ако 10 човека преведат по 10 мин. от филма, ако 5 човека слагат суб. на по 20 мин. от филма....При слагането на суб.  също има някои тънкости. Българите трудно работят в екип, за жалост.
[/quote]

Умно момиче:) Точно това имах предвид:)Сценария преди да е излязла серията но на турски.....

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 19:27 от darkroze

# 504
darkroze,Лина,Анелия,благодаря за преведената част!
Великолепна е!Браво!
Не се притеснявайте.Ние търпеливо ще чакаме.Знаем всички ,че сте се захванали
с нещо трудно,което отнема много от свободното ви време.
Поздравление и за организатора.

# 505
  • София
Мили моменти....

# 506
Aни снимката със Шекера ми изпълни душата! Heart Eyes Hug
Искам да  кажа на всички най-новото ,относно професионалното  издигане на Шекеро,
благодарение на мамата48 и мен  стигнахме до тук!

ШОК ,ШОК,ШОК ,ШОК, ШОК ,ШОК ,ШОК

Тренди,много е готин колажа!Сладурчо си е ваша слабост.Ето,сложихте му с
 мамата48 едно рамо и издигнахте чиляка.

# 507
Дано фрагмана е сън на Хюрем.В противен случай ще бъде поредната глупост на
сценаристите.Султана притеснен,че Хюрем е болна,а в същото време халвет ще прави.
Тя влиза в критическа,а той първа младост. hahahaПритеснението,че тя не може за напред да
ражда е голяма глупост.,Ако е искала повече деца да е родила до сега.Я Джихангир
колко е голям.Колко години са минали?

# 508
# 509
Дори това,че Хюрем сама му праща наложница е безмислица.
По това време жените като   влизат  в критическа възраст сигурно
престават  да правят любов? Няма да си легне тя при султана,а ще му пуска аванта.Цял живот се бори с враговете това легло само тя да споделя,а сега"на ти кьорчо- очи"Joy

Общи условия

Активация на акаунт