Юлски деца-тема 51

• 63 878
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Оо, Радина, честито! Прекрасна новина. Стискам палци и аз всичко да наред и да я гледате като принцеса малката госпожица.

Чочи, да е жива и здрава Дани!

# 196
  • Кърджали
Радина, много се радвам за вас ... И батковците да си я гледат като принцеса Simple Smile Стискам палци всичко да е наред от тук до края...

# 197
  • При децата ми

Heart Eyes Mr. Green Heart Eyes Mr. Green Heart Eyes Mr. Green Heart Eyes Mr. Green

Това е най-големия Коледен подарък за цялото ни семейство  Heart Eyes
Големия ни батко, като научи, че ще има сестричка, беше безумно щастлив. Каза, че Господ най-накрая е изпълнил най-съкровеното му желание. На мама миличкия той, което прави моето щастие още по голямо и само се моля от тук нататък всичко да е наред  Praynig

Знаех си! Знаех си!! Party Йеее, Радина, честито! Така се развълнувах и аз!:) Прекрасен подарък за Коледа! Най- хубавия! Heart Eyes

# 198
  • София
Радинаааааа  Hug Честито на цялото семейство  Laughing Наистина страхотна новина  Heart Eyes

# 199
Радинаааа  Hug Hug Hug Hug Hug
Много се радвам за вас   bouquet  bouquet  bouquet
Невероятно е с третото ще видиш, а пък във вашият случай ще е още по-вълшебно!  Peace  bouquet Hug

# 200
  • София

Леллееее Радина браво! Много се радвам, всички си знаехме, като каза, че ще изчакаш още малко, преди да ни съобщиш! Всички си имате подарък за Коледа, няма да обикаляте моловете  Mr. Green

Чочи Честит празник на Дани на патерици!

Ей начи, много мразя да обновяват сайтове, на които съм свикнала..  #2gunfire

# 201
  • София
Йеййййй, Радина, страхотно!!! Ах, като знам каква сладост те чака.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Чочи, да е жива и здрава Дани!  Hug

Ние малко сме отворили лазарета, ама съм дала бойна задача до петък да са се оправили, че се гласим да пътуваме.  Mr. Green

# 202
  • USA
Ееее, Радина, честито, наистина страхотен подарък Heart Eyes!  Дано всичко е наред до края!

Чочи, да ти е жива и здрава Дани!

# 203

Чочи Честит празник на Дани на патерици!

Ей начи, много мразя да обновяват сайтове, на които съм свикнала..  #2gunfire
Благодара на всички за пожеланията  Hug

Новият облик на сайта е просто отвратителен  ooooh!

milasara, бързо оздравяване  Hug

# 204
  • София
Радина, честито   bouquet  Господ си знае работата  Simple Smile

# 205
Благодаря ви момичета  Hug

Много съм щастлива, много, но едновременно с това и съм притеснена, как, какво, що ме очаква. С три деца ще си е лудница от всякъде. Имам подкрепата на всички около мен, така, че трябва да се справя  Hug

Хайде, коя е следващата?  Mr. Green
Маймунче ти как си?

Подаръците за празника са купени, започнахме с подготовката за Бъдни вечер. Кажете при вас, как е? Замря темата нещо, дайте малко да я съживим Wink

# 206
С подаръците съм готова-купих вече всичко Wink.
За Бъдни вечер няма да правя нищо специално, защото ще сме се вкъщи само аз и децата-за ужас тази година ММ е на работа на 24.12 и на 01.01 /24-часова смяна/.

# 207
  • USA
Радина, как няма да си щастлива  Heart Eyes. Сега ще трябва да пазаруваш за момиченце, голям кеф е. Щом с две деца се справяш, защо не и с три. И аз искам три, но най-вероятно няма да ме огрее.

Аз пък се притеснявам бебето като започне да пълзи и пипа навсякъде, как става това със дребните неща на Стейси. При Стейси беше лесно, всичко беше прибрано на подходящо място, но сега не знам.

Вчера беше на Стейси концерта по случай Коледа, много бяха сладки Heart Eyes. И двете сме във ваканция и ще си се наслаждаваме една на друга.

Вчера слизайки от колата, изобщо по нищо не личеше, че дъждът от предната вечер е замръзнал и се изтупах на земята. Малко се притесних за бебето, но засега няма някакви признаци, че нещо не е наред.

# 208
maimun77, Стейси ще е голяма и ще си прибира дребните неща.Аз не съм имала проблем, но и Елин никога не е лапал такива неща. И от малък си играе с легото на брат си. Аз пък днес танцувах с децата и ме заболя малко корема, но вече съм добре. А за трето защо да не те огрее, особено ако имате желание?
А за дрешките, даже съм измислила вече с какво ще бъде облечена на изписването  Mr. Green Луда работа, мерак какво да се прави, само да сме живи и здрави и всичко да мине леко и безпроблемно.  Praynig
И на нашето тържество в градината мина, доволно е детето, но ние родителите не сме присъствали.
Чочиии, ние се събираме цялата рода и правим всички по нещо и не че децата го ядът, но аз искам да знаят каква е традицията. Затова им обяснявам и разказвам. Сега в нас се пеят само Коледни песнички и настава буквално бои, кой да ги пуска на лаптопа. Единия иска една, другия иска друга. Но важното, че им е празнично на децата  Peace Много неприятно, че ти ще си сама с децата, но пак можете да си направите хубава вечерта, те са вече големи и разбират  Hug

# 209

Чочиии, ние се събираме цялата рода и правим всички по нещо и не че децата го ядът, но аз искам да знаят каква е традицията. Затова им обяснявам и разказвам. Сега в нас се пеят само Коледни песнички и настава буквално бои, кой да ги пуска на лаптопа. Единия иска една, другия иска друга. Но важното, че им е празнично на децата  Peace Много неприятно, че ти ще си сама с децата, но пак можете да си направите хубава вечерта, те са вече големи и разбират  Hug
Ееее, че ще направя нещо-ще направя, но няма да е нещо супер спешъл  Wink. Иначе, духът на Коледа отдавна е вкъщи-слушат се коледни песни, гледат се коледни филми и филмчета.....Най-вероятно на 25-26.12 ще посетим бабите и дядовците....да ги осурвакаме  Wink. Даниела е научила стихче за сурвакане-много е ентусиазирана и сега ходи из целия апартамент и само него си нарежда  Laughing. Утре ще им показвам нагледно как се прави сурвакница  Wink
Маймунче, внимавай  Hug!
Иначе, споко-аз просто прибрах и вдигнах всички дребни играчки на Йоан на високо. Давах му ги само, когато Даниела спеше  Peace

Общи условия

Активация на акаунт